Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Arabisch vertaalbureau

De Arabische taal verschilt in hoge mate van de Europese talen. De tradities en de culturele achtergronden zijn van groot belang in de communicatie met zakenpartners. Arabisch vertaalbureau Textwerk houdt hier rekening mee.

Native vertalers

Geen freelancers, maar vertalers met een vast dienstverband die uitsluitend vertalen naar hun "moedertaal".

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Spoedvertalingen

Door onze efficiënte bedrijfsvoering zijn wij zeer flexibel en kunnen wij extra snel vertalingen opleveren.

Expedia 174x54

“Textwerk is een jong bedrijf met een informele manier van communiceren. Het is prettig om met ze samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.”

 – Gonnie Tutelaers
(Content manager, Expedia)

Bekijk de casestudie

Specialist in Arabische vertalingen

Textwerk is een Arabisch Vertaalbureau dat zich specialiseert in het verzorgen van professionele vertalingen van en naar Arabische talen. Wij werken samen met hoogopgeleide en ervaren vertalers. Onze Arabische vertalers zijn 'native speakers'. Dit betekent dat zij opgegroeid zijn in één van de landen waar de taal wordt gesproken. Zij kunnen de boodschap van uw tekst precies zo overbrengen, als u bedoelt. Wij bieden een hoog kwaliteitsniveau, mede door onze ISO-certificering. Daarnaast wordt elke Arabische vertaling door een tweede vertaler grondig gecontroleerd en waar nodig aangepast.

Spoedopdrachten

Bij vele documenten is de tijd vaak een belangrijke factor. Omdat wij werken met een professioneel in-house vertaalteam bent u ook voor spoedopdrachten bij Vertaalbureau Textwerk aan het juiste adres. Onze hoge kwaliteit blijft gewaarborgd, omdat ook spoedopdrachten altijd worden gecontroleerd door hoogopgeleide revisors. 

 

 

Onze vertaaltools

Met deze vertaaltools waarborgen wij een consistente kwaliteit en een eerlijke prijs.

Terminologielijst

In deze lijst leggen wij specifiek woordgebruik en de tone of voice vast.

Vertaalsoftware

Onze vertalers werken zeer efficiënt door gebruik van de laatste vertaaltechnologie.

Vertaalgeheugen

Onze software herkent eerder vertaalde teksten en herhaling van woorden.

Onze vertalers

De kracht achter Textwerk is ons team van ervaren native in-house vertalers die worden ondersteund door professionele vertaalsoftware en projectmanagers.

technisch vertaler

Wald
"Technisch vertaler"

Vertaler Engels - Tess

Tess
"Creatief vertaler"

Vertaler Duits

Rebecca
"Marketing vertaler"

juridisch vertaler

Hans
"Juridisch Vertaler"

Onze opdrachtgevers

We hebben de afgelopen jaren veel webshops en merken geholpen bij hun marketingvertalingen. We werken onder andere voor:

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="textwerk"]

Arabisch vertalen

Laat uw documenten vertalen naar Arabische talen tegen onze lage tarieven. Wij zijn tot 40% goedkoper dan vergelijkbare vertaalbureaus door onze in-house vertalers. Arabisch vertaalbureau Textwerk streeft naar de beste kwaliteit en optimale kostenefficiëntie. Dit kunnen wij waarmaken doordat wij alleen met professionele vertalers werken. Een native speaker Arabisch kan niet alleen beter vertalen, maar ook sneller. Door deze innovatieve en creatieve aanpak kunnen wij kwaliteit bieden tegen lage tarieven, namelijk al vanaf 9 cent per woord. Laat uw document door onze vertalers Arabisch vertalen bij Vertaalbureau Textwerk. Ook zijn snelle spoedvertalingen door onze in-house vertalers te realiseren. Profiteer direct van onze scherpe tarieven!

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

Native vertalers in elke taal

Wij streven altijd naar vertalingen beter dan de bron. Daarom werken wij alleen met native vertalers want zij begrijpen naast de taal, de cultuur.