Communicatie is een helder begripIn iedere taal

Tekst vertalen

Uw tekst vertalen bij vertaalbureau Textwerk. Gaat het om een vertaling van een brief, teksten van een website, een juridisch stuk of een technische vertaling? Wij werken enkel met ervaren native vertalers en zorgen altijd dat uw documenten in het juiste expertiseveld vertaald worden.

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Vertrouwelijk

Wij werken met in-house vertalers, we besteden uw vertaling dus niet uit aan andere bureaus.

ISO gecertificeerd

Wij zijn gecertificeerd volgens de strenge ISO 9001 en 17100 normen. We gaan zelf graag nog een paar stappen verder.

Onze opdrachtgevers

Wij hebben de afgelopen jaren veel bedrijven geholpen bij hun vertalingen. Wij werken onder ander voor:

Soorten teksten

Als vertaalbureau krijgen wij dagelijks te maken met diverse soorten teksten. Wij vertalen wetenschappelijke artikelen, technische documenten, websites, maar ook jaarverslagen en juridische teksten. Wij letten erop dat de vertaler beschikt over de desbetreffende vakkennis, zodat elke vertaling volledig past binnen de cultuur en doelgroep en beschikt over de juiste terminologieën. Hierdoor kunt u bij vertaalbureau Textwerk elke tekst laten vertalen.

Native tekst vertalers

Wij werken uitsluitend met native tekst vertalers. Dit betekent dat onze vertalers vanuit hun moedertaal vertalen. Op deze manier worden worden niet zomaar omgezet naar een andere taal, maar wordt het een goedlopende tekst. Onze native vertalers weten hoe ze juist de emotie in de vertaling moeten overbrengen. Ook zijn zij op de hoogte van de correcte terminologieën van de doeltaal. Behalve dat onze vertalers native speaker zijn, beschikken zij ook over elk een eigen expertiseveld. Een marketingtekst moet immers anders vertaald worden dan een juridische tekst. Bekijk hier de expertises.

Werkwijze bij het vertalen van teksten

U kunt via prijsindicatie een vrijblijvende offerte aanvragen, of direct contact met ons opnemen om inzicht te krijgen in de duur en kosten van uw vertaalproject. Mocht u akkoord gaan, gaan wij direct voor u aan de slag. Wij stellen een vast vertaalteam op en leveren de vertaling binnen de deadline bij u op. Dit is in grote lijnen onze werkwijze. Elke klant is uniek en onze mogelijkheden zijn oneindig, daarom houden we graag persoonlijk contact met u om het vertaalproces precies op uw vertaalproject aan te passen.

Vraag een offerte aan

 

Ontvang uw offerte

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

ISO-gecertificeerd vertaalbureau

Vertaalbureau Textwerk is een vertaalbureau dat ernaar streeft om een betere vertaling te schrijven dan de originele tekst. Wij werken met een vast vertaalteam, waarvan alle vertalers native speaker zijn en ruime ervaring hebben met vertalen. Elke vertaling wordt vervolgens door een tweede professionele vertaler gecontroleerd, zodat u altijd verzekerd bent van kwaliteit. Daarnaast leveren wij snel en tegen lagere tarieven door onze innoverende vertaaltechniek. De kwaliteit van het eindproduct en het vertaalproces waarborgen wij door te werken met ons systeem met ISO-keurmerk. Vertaalbureau Textwerk is een ISO-gecertificeerd vertaalbureau.

Uw tekst kostenefficiënt vertalen

De vertaling van een tekst blijft bij ons een menselijke vertaling, maar wij maken gebruik van innoverende vertaaltechnieken. Door deze vertaaltechniek kunnen wij voor u reduceren in de kosten en garanderen wij consistentie in de vertaling.

Hoofdkantoor

Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen? Neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op.

Vertaalbureau Textwerk B.V.
Prins Hendrikkade 170-3
1011 TC Amsterdam

Telefoon: 020-3690122
E-Mail: info@textwerk.nl

BTW nr. NL854431378.B01
KvK nr. 61652210