Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Erkend vertaalbureau

Als erkend vertaalbureau streeft vertaalbureau Textwerk altijd naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Om deze kwaliteit te waarborgen werken wij met een kwaliteitsmanagementsysteem dat voldoet aan alle ISO-eisen. Vertaalbureau Textwerk is dan ook een ISO-gecertificeerd vertaalbureau.

ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd vertaalbureau

De ISO 17100 is een internationale norm voor het kwaliteitsmanagementsysteem van vertalers en vertaalbureaus. In deze norm wordt aangegeven aan welke specifieke eisen aanbieders van vertaaldiensten moeten voldoen met betrekking tot de inzet van mensen en middelen, kwaliteitszorg, managementsysteem, contractueel kader, projectmanagement en dienstverlening. Deze certificering toont aan dat Textwerk het vertaalproces op een beheerste manier uitvoert en dat de kwaliteit van de dienst gewaarborgd is, maar ook dat de medewerkers voldoen aan de gestelde eisen met betrekking tot opleiding.

ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Deze certificering toont aan dat de kwaliteit van de diensten en producten van Textwerk wordt gewaarborgd en dat wij voldoen aan de eisen en wensen van onze klanten.

 

 

 

 

 

 

 

erkend vertaalbureau

Tevredenheidsgarantie

Bij Vertaalbureau Textwerk staat de kwaliteit van het eindresultaat van de vertalingen altijd centraal. Daarom wordt elke vertaling grondig gecontroleerd door een tweede vertaler en indien nodig gereviseerd door een buitenlandse copywriter. Op deze manier kunnen wij een kwalitatieve gecertificeerde vertaling leveren. Voordat wij aan de slag gaan met uw opdracht brengen wij uw eisen en voorkeuren zo goed mogelijk in kaart. Mocht het nou onverhoopt toch voorkomen dat u niet geheel tevreden bent met het eindresultaat, bijvoorbeeld omdat u de voorkeur geeft aan ander woordgebruik of omdat u nog wat kleine stilistische wijzigingen heeft. Dan pakken wij dat bij Vertaalbureau Textwerk doorgaans gewoon kosteloos op.

Professionele vertalingen

Bij Textwerk nemen wij het vertalen van uw documenten erg serieus. Voor elke vertaling zoeken wij het juiste en passende vertaalteam. Bent u van plan officiële documenten te laten vertalen, dan is het hoogstwaarschijnlijk dat de vertaling beëdigd dient te zijn. Ook voor beëdigde vertalingen kunt u bij ons terecht. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een prijsindicatie.

Snel vertalen

Onze opdrachtgevers

We hebben de afgelopen jaren veel webshops en merken geholpen bij hun marketingvertalingen. We werken onder ander voor:

Onze vertalers

De kracht achter Textwerk is ons team van native taalspecialisten die worden ondersteund door professionele vertaalsoftware.

vertaler engels

Susan Brazier
"Vertaler Engels"

Vertaler Engels - Tess

Tess Stoop
“Vertaler Engels”

vertaler frans

Renaud Cambon
"Vertaler Frans"

Vertaler Duits - Sunny

Sunny Werner
“Vertaler Duits”