Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Website vertalen

Vertaalbureau Textwerk is gespecialiseerd in het vertalen van webshops in Magento, WordPress, Drupal en Joomla. Onze in-house vertalers zijn specialisten op het gebied van contentoptimalisatie en conversievertalingen dankzij hun jarenlange ervaring in SEO en SEA. Zullen we aan de slag gaan?

Native vertalers

Bij Vertaalbureau Textwerk wordt uitsluitend gewerkt met specialisten die vertalen naar hun moedertaal.

SEO vertalingen

De website vertalers van Vertaalbureau Textwerk zijn getraind in SEO en begrijpen welke factoren bezoekers aanzetten tot actie en conversie.

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Flexibele API en integratie met ieder CMS

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan. Toch?

Dat dachten wij nou ook. We hebben een simpele API ontwikkeld waarmee je jouw content geautomatiseerd kunt laten vertalen. Zo kan jij je focussen op andere zaken, en zorgt ons vertaalbureau ondertussen voor al je vertalingen. Meer weten? Neem contact met ons op.

Expedia_flat

“Vertaalbureau Textwerk is een jong bedrijf met een informele manier van communiceren. Het is prettig om met ze samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.”

 – Gonnie Tutelaers
(Content manager, Expedia)

Bekijk de casestudie

Ervaren in-house website vertalers voor een scherp tarief

Bepaalde website teksten vertalen of een gehele website vertalen is veel werk als je er zelf mee aan de slag gaat. Dankzij onze native vertalers kun je dit met vertrouwen door ons vertaalbureau laten doen. Zij vertalen jouw website met het juiste gevoel en de juiste toon. Wil je het jezelf nog makkelijker maken? Ga voor onze flexibele API en integratie met ieder CMS.

We leveren website vertalingen aan bijvoorbeeld Expedia, Holland.com en Yoursurprise. Daarnaast is ons vertaalbureau gespecialiseerd in SEO vertalingenAdwords campagnes vertalen en webshop vertalingen. Vertalingen in WordPress, Magento, Drupal of Joomla zijn dus geen probleem voor onze vertalers. Wij vertalen websites tegen een scherp tarief door alleen gebruik te maken van in-house vertalers die wij goed kennen en waarmee we efficiënt werken.

SEO-vertalen-vertaalbureau-Textwerk

 

SEO vertalingen door ervaren SEO vertalers

De in-house website vertalers van Vertaalbureau Textwerk zijn getraind in SEO en houden de grote Amerikaanse SEO blogs Searchengineland.com en Moz.com continue in de gaten. Zij kennen als geen ander de relevantie van de juiste woordkeuze op de juiste plek, zodat de bezoeker wordt aangezet tot actie. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jouw website ook in de nieuwe taal geoptimaliseerd is voor de zoekacties van jouw klanten. Lees meer over SEO vertalen.

Adwords-SEA-vertalingen

 

Het juiste gevoel en toon in uw Google Adwords (SEA) vertalingen

Onze in-house SEA vertalers begrijpen als geen ander hoe je een goed converterende Adwords advertentie moet schrijven. Ze zijn native en kennen de lokale cultuur. De vertalers van Vertaalbureau Textwerk zijn ook getraind in online beïnvloeding en snappen welke factoren mensen aanzetten tot actie. Verhoog het aantal conversies op jouw internationale SEA campagnes met onze scherp geprijsde vertalers. Lees meer over Adwords campagnes vertalen.

Magento-vertalingen-vertaalbureau-Textwerk

Website laten vertalen door professionele vertalers?

Een website vertalen vereist kennis van de producten en de doelgroep van de website. Bij Vertaalbureau Textwerk kennen we onze in-house vertalers goed en weten we met welke onderwerpen en doelgroepen zij het meeste affiniteit hebben. Op deze manier zorgen wij altijd voor een ervaren vertaler die krachtige website vertalingen schrijft. Lees meer over webshop vertalen.

Wordpress-vertalingen-vertaalbureau-textwerk  

 

 

Vertalers met ervaring in WordPress, Magento, Drupal en Joomla

Ons vertaalbureau is ervaren in het vertalen van websites in verschillende CMS systemen. Host jij een website in WordPress, Magento, Drupal of Joomla en weet je niet hoe je de teksten moet exporteren? Wij kunnen je advies geven over hoe je teksten kunt exporteren en importeren met plugins zoals WPML. Stuur je liever de teksten via Word? Ook dat is geen probleem.

Onze vertaaltools

Met deze vertaaltools waarborgen wij een consistente kwaliteit en een eerlijke prijs.

Terminologielijst

In deze lijst leggen we specifiek woordgebruik en de tone of voice vast.

Vertaalsoftware

Onze vertalers werken efficiënt door het gebruik van de laatste vertaaltechnologie.

Vertaalgeheugen

Onze software herkent eerder vertaalde teksten en herhaling van woorden.

ISO gecertificeerd vertaalbureau

We vinden het belangrijk om een constant kwaliteitsniveau vast te houden. Daarom houden we maandelijks evaluaties, werken onze vertalers in specialistische teams en wordt iedere vertaling altijd gecontroleerd door een collega. Vertaalbureau Textwerk is met deze werkwijze in augustus 2015 gecertificeerd voor de meest recente en hoogst haalbare ISO 9001 en 17100 normen binnen onze branche. Op papier zit 't dus ook wel snor.

Meer engagement en conversies door het juiste gevoel en tone of voice

Je wilt website engagement en conversies creëren onder jouw doelgroep? Meer halen uit je meertalige website of je website in het buitenland lanceren? De in-house vertalers van Vertaalbureau Textwerk hebben veel ervaring in het vertalen van teksten die aanzetten tot actie. Bij het vertalen houden zij rekening met het gevoel dat jouw merk wil uitstralen.

Onze opdrachtgevers

De afgelopen jaren hebben we met trots gewerkt voor de volgende websites:

Site vertalen met het juiste gevoel

Als website vertaler zouden we natuurlijk graag jouw site vertalen. Ons doel is om jouw bezoekers het juiste gevoel te geven, ook in een andere taal. Vertaalbureau Textwerk heeft hier veel ervaring mee, en onze vertalers staan voor je klaar. Onze website vertalers hebben al klanten zoals Expedia en Myspace geholpen meer bezoekers te krijgen. Het vertalen van een website vraagt om veel creativiteit. Gelukkig hebben onze in-house website vertalers hier veel ervaring mee en kunnen ze ook jouw website het juiste gevoel meegeven.

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang jouw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor je aan de slag

Oplevering per mail

Onze website vertalers

Jouw website vertalen? Wij doen het graag voor je!

Vertaler Engels - Tess

Tess Stoop
“Vertaler Engels”

juridisch vertaler

Hans von Meijenfeld
"Vertaler Frans"

Vertaler Duits - Sunny

Sunny Werner
“Vertaler Duits”

vertaler frans

Renaud Cambon
"Vertaler Frans"