Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Website vertalen

Vertaalbureau Textwerk is gespecialiseerd in website vertalen. Onze native vertalers hebben ruime ervaring op het gebied van SEO-vertalen en conversieoptimalisatie. Uw website wordt niet alleen vertaald, maar ook goed gevonden in de buitenlandse zoekmachines. Om het hele vertaalproces voor u gemakkelijk en snel te maken, beschikken wij over innovatieve software.

Native vertalers

Bij Vertaalbureau Textwerk wordt uitsluitend gewerkt met specialisten die vertalen naar hun moedertaal.

SEO vertalingen

De website vertalers van Textwerk zijn getraind in SEO en begrijpen welke factoren bezoekers aanzet tot conversie.

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Expedia_flat

“Vertaalbureau Textwerk is een jong bedrijf met een informele manier van communiceren. Het is prettig om met ze samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.”

 – Gonnie Tutelaers
(Content manager, Expedia)

Bekijk de casestudie

Innovatieve vertaaltechnieken

Een website vertalen kan een tijdrovende bezigheid worden als u alle teksten apart uit de website moet halen en op moet sturen. Wij hebben verschillende vertaaltechnieken om dit proces in een paar seconde voor elkaar te krijgen. Van vertaalplugins tot op maat gemaakte software, ons vertaalbureau heeft voor ieder bedrijf eindeloze opties om gemakkelijk uw website te kunnen vertalen. Mocht u toch liever de websiteteksten los per mail willen toesturen, is dat uiteraard ook geen probleem. Neem contact met ons op om de opties voor een website vertaling te bespreken.

Ervaren website vertalers

Vertaalbureau Textwerk werkt uitsluitend met native vertalers voor het vertalen van uw website. Behalve het vertalen van de website, verwerken zij ook de juiste emoties en correcte terminologie in de vertaling. Elke vertaler heeft bij vertaalbureau Textwerk een eigen expertiseveld. Onze website vertalers hebben SEO-vertalen en conversieoptimalisatie als expertiseveld. Zij krijgen cursussen over deze onderwerpen zodat uw website niet alleen vertaald wordt, maar ook goed gevonden wordt in de buitenlandse zoekmachines.

Onze opdrachtgevers

De afgelopen jaren hebben wij met trots vertaald voor de volgende websites:

SEO-vertalen-vertaalbureau-Textwerk

 

SEO vertalingen door ervaren SEO vertalers

De website vertalers van Vertaalbureau Textwerk zijn getraind in SEO. Zij krijgen hier cursussen in en houden de grote Amerikaanse SEO blogs Searchengineland.com en Moz.com continue in de gaten. Zij kennen als geen ander de relevantie van de juiste woordkeuze op de juiste plek, zodat de bezoeker wordt aangezet tot actie. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw website ook in de nieuwe taal geoptimaliseerd is voor de zoekacties van uw klanten. Het is ook mogelijk dat wij een keyword onderzoek uitvoeren voor de doeltaal op basis van uw vertaling. Lees meer over SEO vertalen.

Adwords-SEA-vertalingen

 

Het juiste gevoel en toon in uw Google Adwords (SEA) vertalingen

Onze SEA-vertalers begrijpen als geen ander hoe een goed converterende Adwords advertentie geschreven moet worden. Zij zijn native speaker en kennen de lokale cultuur. De vertalers van Vertaalbureau Textwerk zijn ook getraind in online beïnvloeding en snappen welke factoren mensen aanzetten tot actie. Een andere factor waar onze vertalers rekening mee houden is het aantal mogelijke karakters van de advertentie. Een vertaling kan meer of minder karakters hebben, onze vertalers spelen daar vakkundig op in. Verhoog het aantal conversies op uw internationale SEA campagnes door onze gespecialiseerde vertalers. Lees meer over Adwords campagnes vertalen.

Wordpress-vertalingen-vertaalbureau-textwerk  

 

 

Vertalers met ervaring in WordPress, Magento, Lightspeed, Drupal en Joomla

Ons vertaalbureau is ervaren in het vertalen van websites in verschillende CMS systemen. Ook met het vertalen van webshops in verschillende systemen hebben wij ervaring. Voor webshops hebben wij handige vertaalsoftware van vertaal plugins tot op maat gemaakte vertaalsoftware.

Onze vertaaltools

Met deze vertaaltools waarborgen wij een consistente kwaliteit en een eerlijke prijs.

Terminologielijst

In deze lijst leggen we specifiek woordgebruik en de tone of voice vast.

Vertaalsoftware

Onze vertalers werken efficiënt door het gebruik van de laatste vertaaltechnologie.

Vertaalgeheugen

Onze software herkent eerder vertaalde teksten en herhaling van woorden.

ISO gecertificeerd vertaalbureau

Wij vinden het belangrijk om een constant kwaliteitsniveau vast te houden. Daarom houden wij maandelijks evaluaties, werken onze vertalers in specialistische teams en wordt iedere vertaling altijd gecontroleerd door een collega. Vertaalbureau Textwerk is met deze werkwijze gecertificeerd voor de meest recente en hoogst haalbare ISO 9001 en 17100 normen binnen onze branche.

Vraag een offerte aan

Ontvang uw offerte

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Site vertalen met het juiste gevoel

Als website vertaler zouden we natuurlijk graag uw site vertalen. Ons doel is om uw bezoekers het juiste gevoel te geven, ook in een andere taal. Vertaalbureau Textwerk heeft hier veel ervaring mee. Onze website vertalers hebben al klanten zoals Expedia en Myspace geholpen meer bezoekers te krijgen. Soms heeft uw website een extra expertiseveld. Onze vertalers vertalen in uw vakgebied.