Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Website vertalen

Vertaalbureau Textwerk is gespecialiseerd in websitevertalingen voor onder andere WordPress, Magento, Drupal en Custom Made CMS systemen. Onze in-house website vertalers zijn met hun jarenlange ervaring in SEO en SEA specialisten op het gebied van contentoptimalisatie en conversievertalingen.

Een website vertalen is veel werk als je er zelf mee aan de slag gaat. Onze native in-house vertalers vertalen jouw productteksten met het juiste gevoel en toon. Wil je het jezelf nog makkelijker maken? Ga voor onze flexibele API en integratie met ieder CMS en zorg dat je content automatisch vertaald wordt.

Native vertalers

Geen freelancers, maar in-house vertalers die vertalen naar hun moedertaal.

SEO vertalingen

Onze in-house website vertalers zijn getraind in SEO en begrijpen wat bezoekers aanzet tot actie en conversie.

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead houden we de prijs laag en kwaliteit hoog.

Flexibele API en integratie met ieder CMS

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan. Toch?

Dat dachten wij nou ook. We hebben een simpele API ontwikkeld waarmee je jouw content geautomatiseerd kunt laten vertalen. Zo kan jij je focussen op andere zaken, en zorgen wij voor al je vertalingen. Meer weten? Neem contact met ons op.

Expedia_flat

“Textwerk is een jong bedrijf met een informele manier van communiceren. Het is prettig om met ze samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.”

 – Gonnie Tutelaers
(Content manager, Expedia)

Bekijk de casestudie

Ervaren in-house website vertalers voor een scherp tarief

Een website vertalen is veel werk en vereist specifieke kennis over de doelgroep. Onze native in-house vertalers zijn specialisten en vertalen jouw webteksten met het juiste gevoel en toon. Zo leveren wij website vertalingen aan Expedia, Holland.com en Yoursurprise. Daarnaast is ons vertaalbureau gespecialiseerd in SEO vertalingen, Adwords campagnes vertalen en webshop vertalingen. Vertalingen in WordPress, Magento, Drupal of Joomla zijn dus geen probleem voor onze vertalers. Wij vertalen websites tegen een scherp tarief door alleen gebruik te maken van in-house vertalers die wij goed kennen en waarmee we efficiënt werken.

SEO-vertalen-vertaalbureau-Textwerk

 

SEO vertalingen door ervaren SEO vertalers

Onze in-house website vertalers zijn getraind in SEO en kennen daarom als geen ander de relevantie van de juiste woordkeuze op de juiste plek. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jouw website ook in de "nieuwe taal" geoptimaliseerd is voor de zoekacties van jouw klanten. Daarnaast begrijpen zij heel goed welke woorden en begrippen de bezoeker aanzetten tot actie. Lees meer over SEO vertalen. 

Adwords-SEA-vertalingen

 

Het juiste gevoel en toon in uw Google Adwords (SEA) vertalingen

Onze in-house SEA vertalers begrijpen als geen ander hoe je een goed converterende Adwords advertentie moet schrijven. Ze zijn native en kennen de lokale cultuur. De vertalers zijn ook getraind in online beïnvloeding en snappen welke factoren mensen aanzetten tot actie. Verhoog het aantal conversies op jouw internationale SEA campagnes met onze scherp geprijsde vertalers. Lees meer over Adwords campagnes vertalen.

Magento-vertalingen-vertaalbureau-Textwerk

Webshop laten vertalen door professionele vertalers?

Een webshop en website vertalen vereist kennis van de producten en de doelgroep van de website. Wij kennen onze in-house vertalers goed en weten met welke onderwerpen en doelgroepen ze het meeste affiniteit hebben. Op deze manier zorgen wij altijd voor een ervaren vertaler die krachtige website vertalingen schrijft. Lees meer over webshop vertalen.

Wordpress-vertalingen-vertaalbureau-textwerk  

 

 

Vertalers met ervaring in WordPress, Magento, Drupal en Joomla

We zijn ervaren in het vertalen van websites in verschillende CMS systemen. Host jij een website in WordPress, Magento, Drupal of Joomla en weet je niet hoe je de teksten moet exporteren? Wij kunnen je advies geven over hoe je teksten kunt exporteren en importeren met plugins zoals WPML. Stuur je liever de teksten via Word? Ook dat is geen probleem.

Onze vertaaltools

Met deze vertaaltools waarborgen wij een consistente kwaliteit en een eerlijke prijs.

Terminologielijst

In deze lijst leggen we specifiek woordgebruik en de tone of voice vast.

Vertaalsoftware

Onze vertalers werken efficiënt door het gebruik van de laatste vertaaltechnologie.

Vertaalgeheugen

Onze software herkent eerder vertaalde teksten en herhaling van woorden.

ISO gecertificeerd vertaalbureau

We vinden het belangrijk om een constant kwaliteitsniveau vast te houden. Daarom houden we maandelijks evaluaties, werken onze vertalers in specialistische teams en wordt iedere vertaling altijd gecontroleerd door een collega. We zijn met deze werkwijze in augustus 2015 gecertificeerd voor de meest recente en hoogst haalbare ISO 9001 en 17100 normen binnen onze branche. Op papier zit 't dus ook wel snor.

Meer engagement en conversies door het juiste gevoel en tone of voice

Je wilt een website engagement en conversies creëren onder jouw doelgroep? Meer halen uit je meertalige website of je website in  het buitenland lanceren? Onze in-house vertalers hebben veel ervaring in het vertalen van teksten die aanzetten tot actie. Bij het vertalen houden onze vertalers rekening met het gevoel dat jouw merk wil uitstralen.

Onze opdrachtgevers

De afgelopen jaren hebben we met trots gewerkt voor de volgende websites:

textwerk Klanten waarderen Textwerk met: ★★★★★ 4.5 gebaseerd op 189 beoordelingen
5 1

Site vertalen met het juiste gevoel

Als website vertaler zouden we natuurlijk graag jouw site vertalen. Ons doel is jouw bezoekers het juiste gevoel geven, ook in een andere taal. Textwerk heeft hier veel ervaring mee, en onze vertalers staan voor je klaar. Onze website vertalers helpen al klanten zoals Expedia en Myspace meer bezoekers krijgen. Het vertalen van een website vraagt om veel creativiteit. Gelukkig hebben onze in-house site vertalers veel ervaring en kunnen ze ook uw website vertalingen het juiste gevoel meegeven. 

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang jouw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor je aan de slag

Oplevering per mail

Onze website vertalers

De kracht achter Textwerk is ons team van ervaren native in-house vertalers die worden ondersteund door professionele vertaalsoftware en projectmanagers.

Vertaler Engels - Tess

Tess Stoop
“Vertaler Engels”

Hans von Meijenfeld
"Vertaler Frans"

Vertaler Duits - Sunny

Sunny Werner
“Vertaler Duits”

Renaud Cambon
"Vertaler Frans"