In-house vertalersVoor iedere taal

Professioneel vertalen

Bij Vertaalbureau Textwerk bent u aan het juiste adres om al uw documenten professioneel te laten vertalen. Wij werken met een vertaalteam van native vertalers die over de benodigde opleidingen en ervaring beschikken. Vertaalbureau Textwerk is een gecertificeerd vertaalbureau.

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Vertrouwelijk

Wij werken met in-house vertalers, we besteden uw vertaling dus niet uit aan andere bureaus.

ISO gecertificeerd

Wij zijn gecertificeerd volgens de strenge ISO 9001 en 17100 normen. We gaan zelf graag nog een paar stappen verder.

Onze opdrachtgevers

Wij hebben de afgelopen jaren veel bedrijven geholpen bij hun vertalingen. Wij werken onder ander voor:

Professionele vertalers

Voor een professionele vertaling zijn ervaren professionele vertalers nodig. Daarom heeft Vertaalbureau Textwerk een eigen vertaalteam die uw werk professioneel vertalen. Het team van vertalers heeft veel ervaring en kennis in huis. Daarnaast zijn zij native speaker en kennen daarom de cultuur van uw afzetmarkt goed. Hierdoor levert Textwerk professionele vertalingen van hoge kwaliteit, waarbij veel waarde wordt gehecht aan het hanteren van juiste terminologieën. Daarnaast wordt elke vertaling grondig gecontroleerd door een tweede vertaler en indien nodig gereviseerd door een buitenlandse copywriter. Professionele vertalen naar het Engels wordt het meest bij ons opgevraagd. Wij kunnen echter elke talencombinatie voor u vertalen.

Kwaliteitsgarantie

Vertaalbureau Textwerk is een vertaalbureau dat ernaar streeft om een betere vertaling te schrijven dan de originele tekst. Wij werken met een vast vertaalteam, waarvan alle vertalers native speaker zijn en ruime ervaring hebben met vertalen. Elke professionele vertaling wordt vervolgens door een tweede professionele vertaler gecontroleerd, zodat u altijd verzekerd bent van kwaliteit. Daarnaast leveren wij snel en tegen lagere tarieven door onze innoverende vertaaltechniek. De kwaliteit van het eindproduct en de kwaliteit van het vertaalproces waarborgen wij door middel van ons kwaliteitsmanagementsysteem. Dit systeem voldoet aan alle ISO-eisen. Vertaalbureau Textwerk is een ISO-gecertificeerd vertaalbedrijf.

Werkwijze

U kunt via prijsindicatie een vrijblijvende offerte aanvragen, of direct contact met ons opnemen om inzicht te krijgen in de duur en kosten van uw vertaalproject. Mocht u akkoord gaan, gaan wij direct voor u aan de slag. Wij stellen een vast vertaalteam op en leveren de vertaling binnen de deadline bij u op. Dit is in grote lijnen onze werkwijze. Elke klant is uniek en onze mogelijkheden zijn oneindig, daarom houden we graag persoonlijk contact met u om het vertaalproces precies op uw vertaalproject aan te passen.

Vraag een offerte aan

Ontvang uw offerte

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Kostenefficiënt professioneel laten vertalen

Een vertaling blijft bij ons een menselijke vertaling, maar wij maken gebruik van innoverende vertaaltechnieken. Door deze vertaaltechniek kunnen wij voor u reduceren in de kosten en garanderen wij consistentie in de vertaling.

Hoofdkantoor

Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen? Neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op.

Vertaalbureau Textwerk B.V.
Prins Hendrikkade 170-3
1011 TC Amsterdam

Telefoon: 020-3690122
E-Mail: info@textwerk.nl

BTW nr. NL854431378.B01
KvK nr. 61652210