Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Spoedvertaling

Wilt u uw document liever gister dan vandaag nog vertaald hebben? Wij regelen een spoedvertaling voor u. Wij zijn een vertaalbureau dat snel kan leveren, zonder in te leveren op de kwaliteit.

Native vertalers

Geen slecht bereikbare freelancers, maar vertalers met een vast dienstverband die uitsluitend vertalen naar hun "moedertaal".

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Spoedvertalingen

Als dynamisch vertaalbureau snappen we dat u soms haast heeft. Door onze efficiënte bedrijfsvoering zijn wij zeer flexibel en kunnen wij extra snel vertalingen opleveren.

Expedia_flat

“Textwerk is een jong bedrijf met een informele manier van communiceren. Het is prettig om met ze samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.”

 – Gonnie Tutelaers
(Content manager, Expedia)

Bekijk de casestudie

Spoedvertaling door deskundige vertalers

Het is 5 voor 12 voor uw project en u heeft een vertaalbureau nodig die snel in uw wensen kan voorzien. Wij werken met een vast vertaalteam van professionele vertalers. Al onze vertalers zijn native-speakers van de desbetreffende taal en hebben een perfecte beheersing van de taal zowel in woord als in geschrift. Volgens ons is een goede vertaler cruciaal bij het opzetten van een succesvol vertaalproject. Een ervaren en vakkundige vertaler heeft meer kennis en kan daardoor beter en sneller vertalen.

Levertijd van een spoedvertaling

Wij kunnen tot wel 4000 à 5000 woorden per dag voor u vertalen. Wij werken met een vast vertaalteam, waardoor meerdere vertalers direct voor u aan de slag kunnen. Hiermee voorkomen wij overbodige handelingen en kunnen wij uw spoedvertaling sneller leveren.

Een goedkoop vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Ook al zit er haast achter uw project, dan wil dit niet zeggen dat u hoeft in te leveren op kwaliteit. Voor Vertaalbureau Textwerk staat de kwaliteit van het eindresultaat centraal. Daarom wordt elke vertaling, dus ook een spoedvertaling, grondig gecontroleerd door een tweede vertaler. Mocht u uiteindelijke toch nog enkele aanpassingen willen laten aanbrengen, dan doen wij dat doorgaans gewoon kosteloos.

Spoedvertalingen tegen lagere tarieven

Goede vertalers vertalen beter en sneller. Bovendien besparen wij aanzienlijk op ons projectmanagement, omdat we exact weten welke vertaler geschikt is en tijd heeft voor het project. We hoeven dus niet talloze freelancers te benaderen wat onnodig veel tijd kost. De combinatie van vakkundige vertalers en het voorkomen van overbodige handelingen, maakt ons een efficiënt vertaalbureau met lagere tarieven.

Offerte aanvragen? Vraag snel een vrijblijvende offerte bij ons aan voor een betere prijsindicatie. 

Onze vertaaltools

Met deze vertaaltools waarborgen wij een consistente kwaliteit en een eerlijke prijs.

Terminologielijst

In deze lijst leggen wij specifiek woordgebruik en de tone of voice vast.

Vertaalsoftware

Onze vertalers werken zeer efficiënt door gebruik van de laatste vertaaltechnologie.

Vertaalgeheugen

Onze software herkent eerder vertaalde teksten en herhaling van woorden.

Mensen vertalen

De kracht achter ons vertaalbureau is het Textwerk team, bestaande uit ervaren native in-house vertalers die worden ondersteund door professionele vertaalsoftware en projectmanagers.

Vertaler Engels - Tess

Tess Stoop
“Vertaler Engels”

vertaler frans

Renaud Cambon
"Vertaler Frans"

Vertaler Duits - Sunny

Sunny Werner
“Vertaler Duits”Onze opdrachtgevers

We hebben de afgelopen jaren veel webshops en merken geholpen bij hun marketingvertalingen. We werken onder ander voor:

Flexibel vertaalbureau voor al uw spoedvertalingen

Gaat het om een financieel document, een juridische tekst of om een website, wij vertalen het zo snel mogelijk voor u. Wij letten erop dat de vertaler beschikt over de desbetreffende vakkennis, zodat elke vertaling volledig past binnen de cultuur en doelgroep en beschikt over de juiste terminologieën.