Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Spoedvertaling

Bij ons vertaalbureau hoeft u bij een spoedvertaling niet in te leveren op kwaliteit. Door onze efficiënte bedrijfsvoering en innoverende vertaalproces, kunnen wij vertaling met spoed opleveren.

Native vertalers

Bij ons vertaalbureau werken uitsluitend native vertalers. Zo weten zij precies welke termen correct zijn, en welke cultuurverschillen doorgevoerd moeten worden in de tekst.

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van professionele vertaalsoftware en lage overheadkosten staat vertaalbureau Textwerk garant voor kwaliteitsvertalingen voor een eerlijke prijs.

Spoedvertalingen

Als dynamisch vertaalbureau snappen we dat u soms haast heeft. Door onze efficiënte bedrijfsvoering zijn wij zeer flexibel en kunnen wij extra snel vertalingen opleveren.

Expedia_flat

“Textwerk is een jong bedrijf met een informele manier van communiceren. Het is prettig om met ze samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.”

 – Gonnie Tutelaers
(Content manager, Expedia)

Bekijk de casestudie

Spoedvertaling door deskundige vertalers

Wij werken met een professioneel vertaalteam van ervaren vertalers. Al onze vertalers zijn native-speakers van de desbetreffende taal en hebben een perfecte beheersing van de taal zowel in woord als in geschrift. Volgens ons is een goede vertaler cruciaal bij het opzetten van een succesvol vertaalproject. Naast native speaker, hebben onze vertalers ook een eigen expertiseveld. Op deze manier worden terminologieën en de doelgroep correct verwerkt in de vertaling.

Levertijd van een spoedvertaling

Wij kunnen tot wel 4000 à 5000 woorden per dag voor u vertalen. Wij werken met een vast vertaalteam en innoverende vertaaltechniek, waardoor meerdere vertalers direct voor u aan de slag kunnen. Hiermee voorkomen wij overbodige handelingen en kunnen wij uw spoedvertaling sneller leveren.

Onze vertaaltools

Met deze vertaaltools waarborgen wij een consistente kwaliteit en een eerlijke prijs.

Terminologielijst

In deze lijst leggen wij specifiek woordgebruik en de tone of voice vast.

Vertaalsoftware

Onze vertalers werken zeer efficiënt door gebruik van de laatste vertaaltechnologie.

Vertaalgeheugen

Onze software herkent eerder vertaalde teksten en herhaling van woorden.

Kwaliteitsgarantie

Ook al zit er haast achter uw project, dit niet zeggen dat u hoeft in te leveren op kwaliteit. Voor Vertaalbureau Textwerk staat de kwaliteit van het eindresultaat centraal. Daarom wordt elke vertaling, dus ook een spoedvertaling, grondig gecontroleerd door een tweede vertaler. Mocht u uiteindelijke toch nog enkele aanpassingen willen laten aanbrengen, dan is dit uiteraard mogelijk. Deze kwaliteit waarborgen wij door middel van ons systeem met ISO-keurmerk. Vertaalbureau Textwerk is een ISO-gecertificeerd vertaalbureau.

Werkwijze

U kunt via prijsindicatie een vrijblijvende offerte aanvragen, of direct contact met ons opnemen om inzicht te krijgen in de duur en kosten van uw spoed vertaalproject. Mocht u akkoord gaan, gaan wij direct voor u aan de slag. Wij stellen een vast vertaalteam op en leveren de vertaling binnen de deadline bij u op. Dit is in grote lijnen onze werkwijze. Elke klant is uniek en onze mogelijkheden zijn oneindig, daarom houden we graag persoonlijk contact met u om het vertaalproces precies op uw vertaalproject aan te passen. Op deze manier kunnen wij uw project nog sneller aanleveren.

Offerte aanvragen? Vraag snel een vrijblijvende offerte bij ons aan voor een betere prijsindicatie.

Onze opdrachtgevers

We hebben de afgelopen jaren veel webshops en merken geholpen bij hun marketingvertalingen. We werken onder ander voor:

Flexibel vertaalbureau voor al uw spoedvertalingen

Gaat het om een financieel document, een juridische tekst of om een website, wij vertalen het zo snel mogelijk voor u. Wij letten erop dat de vertaler beschikt over de desbetreffende vakkennis, zodat elke vertaling volledig past binnen de cultuur en doelgroep en beschikt over de juiste terminologieën.