Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Documenten vertalen

Bij Vertaalbureau Textwerk weten we dat voor een goede vertaling van een document professionals nodig zijn. Daarom werken we met een eigen vertaalteam van hoogopgeleide en deskundige vertalers die documenten vertalen voor de meest gevraagde talencombinaties.

Native vertalers

Bij ons vertaalbureau wordt uitsluitend gewerkt met specialisten die vertalen naar hun moedertaal.

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Spoedvertalingen

Dankzij een efficiënte bedrijfsvoering is ons vertaalbureau zeer flexibel en kunnen wij extra snel vertalingen opleveren.

Expedia 174x54

“Vertaalbureau Textwerk is een jong bedrijf met een informele manier van communiceren. Het is prettig om met ze samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.”

 – Gonnie Tutelaers
(Content manager, Expedia)

Bekijk de casestudie

Laat uw documenten vertalen door ervaren vertalers

Met een professioneel vertaalteam werken we continu aan het leveren van de beste kwaliteit, waarbij de wensen van de klant centraal staan.

Vertaalbureau Textwerk werkt met een in-house vertaalteam dat beschikt over veel ervaring. Dankzij hun expertise kunnen zij elk document vertalen. Gaat het nu om handleidingen, websites, jaarverslagen of boeken? Bij ons ben je aan het goede adres. Je laat bij Vertaalbureau Textwerk altijd jouw documenten vertalen door professionals die verstand hebben van de afzetmarkt en op de hoogte zijn van de juiste terminologieën. Bovendien wordt elk vertaald document gecontroleerd door een tweede vertaler en indien nodig gereviseerd door een buitenlandse copywriter. Zo laat je bij Vertaalbureau Textwerk altijd jouw documenten vertalen door professionals en ben je verzekerd van kwaliteit.

Document vertalen vanaf 9 cent per woord

Dankzij onze innovatieve en creatieve werkwijze kunnen wij jouw documenten vertalen tegen scherpe tarieven, die tot wel 40% lager liggen dan die van een gemiddeld vertaalbureau. Onze ervaren, professionele vertalers kunnen snel vertalen en ondertussen hoge kwaliteit leveren.  Mede hierdoor laten ook collega vertaalbureaus geregeld hun documenten vertalen door Vertaalbureau Textwerk.

Werkwijze

Wanneer we jouw opdracht ontvangen, brengen we jouw wensen helder in kaart. Vervolgens ontvang je van ons een offerte met daarin de deadline en de prijs. Daarna begint de vertaler met de vertaling van jouw document. Elke vertaling wordt bij ons vertaalbureau door een tweede deskundige vertaler gecontroleerd en indien nodig gecorrigeerd. Het eindresultaat wordt pas geleverd wanneer het geheel aan jouw eisen voldoet.

Onze vertaaltools

Ons vertaalbureau waarborgt een consistente kwaliteit en een eerlijke prijs dankzij het gebruik van deze vertaaltools.

Terminologielijst

In deze lijst leggen wij specifiek woordgebruik en de tone of voice vast.

Vertaalsoftware

Onze vertalers werken zeer efficiënt door gebruik van de laatste vertaaltechnologie.

Vertaalgeheugen

Onze software herkent eerder vertaalde teksten en herhaling van woorden.

Mensen vertalen

Samen met onze collega's vormen wij de kracht achter Vertaalbureau Textwerk. We maken voor jouw vertaling gebruik van professionele vertaalsoftware en worden ondersteund door projectmanagers.

juridisch vertaler

Hans von Meijenfeld
"Vertaler Frans"

vertaler engels

Susan Brazier
"Vertaler Engels"

Vertaler Duits - Sunny

Sunny Werner
“Vertaler Duits”Onze opdrachtgevers

Vertaalbureau Textwerk heeft de afgelopen jaren veel webshops en merken geholpen bij hun marketingvertalingen. We werken onder andere voor:

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="textwerk"]

Laat uw document vertalen door een flexibel vertaalbureau

Vereist jouw vertaalopdracht een andere aanpak? Vertaalbureau Textwerk denkt graag met je mee. Wij hebben jarenlange ervaring met het vertalen van documenten en weten daarom hoe elke opdracht het beste kan worden aangepakt. Bovendien zijn we een flexibel vertaalbureau dat zich graag aan jouw wensen aanpast.

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

Hoofdkantoor

Benieuwd hoe we je verder kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vertaalbureau Textwerk B.V.
Jacob van Lennepstraat 78
1053 HM Amsterdam

Telefoon: 020-3690122
E-Mail: info@textwerk.nl

BTW nr. NL854431378.B01
KvK nr. 61652210