Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Documenten vertalen

Voor een goede vertaling van een document zijn professionals nodig zijn. Daarom werkt vertaalbureau Textwerk uitsluitend met native vertaalspecialisten, elk met een eigen expertiseveld. Zij vertalen uw documenten correct.

Native vertalers

Bij ons vertaalbureau wordt uitsluitend gewerkt met specialisten die vertalen naar hun moedertaal.

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Spoedvertalingen

Dankzij een efficiënte bedrijfsvoering is ons vertaalbureau zeer flexibel en kunnen wij extra snel vertalingen opleveren.

Expedia 174x54

“Vertaalbureau Textwerk is een jong bedrijf met een informele manier van communiceren. Het is prettig om met ze samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.”

 – Gonnie Tutelaers
(Content manager, Expedia)

Bekijk de casestudie

Laat uw documenten vertalen door ervaren vertalers

Met een professioneel vertaalteam werken we continu aan het leveren van de beste kwaliteit, waarbij de wensen van de klant centraal staan.

Vertaalbureau Textwerk werkt met een vast vertaalteam bestaande uit native vertalers. Dankzij hun expertise kunnen zij elk document vertalen. Gaat het nu om handleidingen, websites, jaarverslagen of boeken. Het is mogelijk om alle soorten documenten bij ons te laten vertalen. U laat bij Vertaalbureau Textwerk altijd uw documenten vertalen door professionals die verstand hebben van de afzetmarkt en op de hoogte zijn van de juiste terminologieën. Bovendien wordt elk vertaald document gecontroleerd door een tweede vertaler en indien nodig gereviseerd door een buitenlandse copywriter. Zo bieden wij extra kwaliteit.

Document vertalen met kwaliteitsgarantie

Naast dat wij uitsluitend met native vertalers werken, maken wij ook gebruik van innovatieve vertaaltechniek. Het vertalen blijft mensenwerk maar met de ondersteuning van deze vertaaltechniek, kunnen wij uw documenten tegen een lagere prijs vertalen. De kwaliteit van het eindproduct en het proces borgen wij door middel van onze ISO-certificering. Vertaalbureau Textwerk is een ISO-9001 & ISO-17100 gecertificeerd vertaalbureau.

Onze vertaaltools

Ons vertaalbureau waarborgt een consistente kwaliteit en een eerlijke prijs dankzij het gebruik van deze vertaaltools.

Terminologielijst

In deze lijst leggen wij specifiek woordgebruik en de tone of voice vast.

Vertaalsoftware

Onze vertalers werken zeer efficiënt door gebruik van de laatste vertaaltechnologie.

Vertaalgeheugen

Onze software herkent eerder vertaalde teksten en herhaling van woorden.

Werkwijze

Wanneer we uw opdracht ontvangen, brengen wij de wensen helder in kaart. Vervolgens ontvangt u van ons een offerte met daarin de deadline en de prijs. Daarna begint de vertaler met de vertaling van uw document. Elke vertaling wordt bij ons vertaalbureau door een tweede deskundige vertaler gecontroleerd en indien nodig gecorrigeerd. Het eindresultaat wordt pas geleverd wanneer het geheel aan uw eisen voldoet.

Onze opdrachtgevers

Vertaalbureau Textwerk heeft de afgelopen jaren veel webshops en merken geholpen bij hun marketingvertalingen. We werken onder andere voor:

Laat uw document vertalen door een flexibel vertaalbureau

Vereist uw vertaalopdracht een andere aanpak? Vertaalbureau Textwerk denkt graag met u mee. Wij hebben jarenlange ervaring met het vertalen van alle soorten documenten en weten daarom hoe elke opdracht het beste kan worden aangepakt. Bovendien zijn we een flexibel vertaalbureau dat zich graag aan uw wensen aanpast. Elk document heeft een ander expertiseveld en moet in uw vakgebied vertaald worden.

Vraag een offerte aan

Ontvang uw offerte

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Hoofdkantoor

Benieuwd hoe we je verder kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vertaalbureau Textwerk B.V.
Prins Hendrikkade 170-3
1011 TC Amsterdam

Telefoon: 020-3690122
E-Mail: info@textwerk.nl

BTW nr. NL854431378.B01
KvK nr. 61652210