Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Turks vertaalbureau

Turkije is enorm populair als vakantieland, maar wordt ook steeds belangrijker als handelspartner. Ondernemers uit de toeristenbranche hebben vaker vertalingen nodig van technische, financiële of juridische documenten. Turks vertaalbureau Textwerk kan u daarbij ondersteunen. 

Native vertalers

Geen freelancers, maar vertalers met een vast dienstverband die uitsluitend vertalen naar hun "moedertaal".

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Spoedvertalingen

Door onze efficiënte bedrijfsvoering zijn wij zeer flexibel en kunnen wij extra snel vertalingen opleveren.

Expedia_flat

“Textwerk is een jong bedrijf met een informele manier van communiceren. Het is prettig om met ze samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.”

 – Gonnie Tutelaers
(Content manager, Expedia)

Bekijk de casestudie

Specialist in Turkse vertalingen

Vertaalbureau Textwerk is een Turks Vertaalbureau dat zich specialiseert in het verzorgen van professionele vertalingen van en naar het Turks. Omdat onze vertalers Turks 'native speakers' zijn, kennen zij de cultuur en tradities van Turkije en passen daar de vertaling op aan. Zij streven ernaar om elke vertaling beter te schrijven dan de bron. Vervolgens wordt elke vertaling door een tweede professionele vertaler gecontroleerd, zodat u altijd verzekerd bent van hoge kwaliteit. Door onze ervaren in-house vertalers leveren wij betere kwaliteit en zijn wij tot 40% goedkoper dan vergelijkbare vertaalbureaus.

Professionele vertalers

Vertaalbureau Textwerk beschikt over ervaren in-house vertalers die vertalen van en naar Turkse talen. Al onze vertalers zijn ‘native speakers’ en kennen de cultuur door en door. Daarnaast wordt elke vertaling door een tweede vertaler of revisor grondig gecontroleerd en waar nodig aangepast. Wij bieden een hoog kwaliteitsniveau door onze ISO-certificering. Door onze in-house vertalers zijn wij daarnaast tot 40% goedkoper dan vergelijkbare vertaalbureaus.

Spoedvertalingen

Bij veel documenten is de tijd vaak een belangrijke factor. Omdat wij met een professioneel in-house vertaalteam werken, bent u ook voor spoedopdrachten bij Vertaalbureau Textwerk aan het juiste adres. Onze hoge kwaliteit blijft gewaarborgd door de ISO-certificering. Ook spoedopdrachten worden altijd gecontroleerd en waar nodig gecorrigeerd door hoogopgeleide revisors.

 

 

Onze vertaaltools

Met deze vertaaltools waarborgen wij een consistente kwaliteit en een eerlijke prijs.

Terminologielijst

In deze lijst leggen wij specifiek woordgebruik en de tone of voice vast.

Vertaalsoftware

Onze vertalers werken zeer efficiënt door gebruik van de laatste vertaaltechnologie.

Vertaalgeheugen

Onze software herkent eerder vertaalde teksten en herhaling van woorden.

Onze vertalers Turks

De kracht achter Textwerk is ons team van ervaren native in-house vertalers die worden ondersteund door professionele vertaalsoftware en projectmanagers.

Vertaler Duits

Rebecca
"Marketing vertaler"

Vertaler Engels - Tess

Tess
"Creatief vertaler"

technisch vertaler

Wald
"Technisch vertaler"

juridisch vertaler

Hans
"Juridisch Vertaler"

Onze opdrachtgevers

We hebben de afgelopen jaren veel webshops en merken geholpen bij hun marketingvertalingen. We werken onder andere voor:

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="textwerk"]

Turks vertalen

Laat uw documenten vertalen naar het Turks tegen onze lage tarieven, wij zijn tot 40% goedkoper door onze in-house vertalers. Vertaalbureau Textwerk streeft naar de beste kwaliteit en optimale kostenefficiëntie. Dit kunnen wij waarmaken doordat wij alleen met professionele vertalers werken. Een 'native speaker' Turks kan niet alleen beter vertalen, maar ook sneller. Door deze innovatieve werkwijze kunnen wij kwaliteit bieden tegen lage tarieven, al vanaf 9 cent per woord. U ontvangt consistente kwaliteit voor een scherpe prijs door onze in-house vertalers en ISO-certificering.

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

Native vertalers in elke taal

Wij streven altijd naar vertalingen beter dan de bron. Daarom werken wij alleen met native vertalers want zij begrijpen naast de taal, de cultuur.