Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Native vertalers voor elke taalcombinatie

Alle vertalers bij vertaalbureau Textwerk zijn native speaker. Dit betekent dat onze vertalers niet zomaar woorden naar een andere taal omzetten. Zij begrijpen naast de taal, ook de cultuur en gebruiken de juiste terminologieën. Mocht uw bron- of doeltaal niet tussen onderstaande talen staan; wij hebben voor elke taalcombinatie een native vertaler. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, of vraag een prijsindicatie aan.

Onze opdrachtgevers

We hebben de afgelopen jaren veel webshops en merken geholpen bij hun vertalingen. We werken onder andere voor:

Specialistische vertalingen

Sommige vertalingen bevatten specifieke termen waar speciale expertise voor nodig is. Bijvoorbeeld technische handleidingen, medische teksten of juridische documenten. Textwerk werkt met native vertaalspecialisten die elk een eigen expertise hebben. Op deze manier kunnen wij ook voor de meest specialistische vertalingen de kwaliteit waarborgen. Bekijk bij vakgebieden onze verschillende expertises.

Vertaaltechniek

Vertaalbureau Textwerk streeft altijd naar de beste kwaliteit en optimale kostenefficiëntie. Dit kunnen wij waarmaken doordat wij werken met een innovatieve vertaaltechniek. Door deze innovatieve werkwijze kunnen wij betere kwaliteit bieden en tegen lagere tarieven. Natuurlijk blijft het vertalen zelf mensenwerk om de kwaliteit van de vertaling te waarborgen. Mocht uw doel- of brontaal niet voorkomen in bovenstaande talen, naast bovengenoemde vertaalbureaus is Textwerk ook gespecialiseerd als Arabisch vertaalbureau, Aziatisch vertaalbureau en Scandinavisch vertaalbureau. Voor elke taalcombinatie kunt u bij Vertaalbureau Textwerk terecht.

Onze vertaaltools

Met deze vertaaltools waarborgen wij een consistente kwaliteit en een eerlijke prijs.

Terminologielijst

In deze lijst leggen wij specifiek woordgebruik en de tone of voice vast.

Vertaalsoftware

Onze vertalers werken zeer efficiënt door gebruik van de laatste vertaaltechnologie.

Vertaalgeheugen

Onze software herkent eerder vertaalde teksten en herhaling van woorden.

Hoofdkantoor

Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen? Neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op.

Vertaalbureau Textwerk B.V.
Prins Hendrikkade 170-3
1011 TC Amsterdam

Telefoon: 020-3690122
E-Mail: info@textwerk.nl

BTW nr. NL854431378.B01
KvK nr. 61652210