Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Adwords campagnes vertalen

Vertaalbureau Textwerk is gespecialiseerd in het vertalen van Adwords campagnes. Onze in-house vertalers zijn conversie specialisten en hebben vele jaren ervaring in het vertalen van SEA campagnes.

Lagere tarieven

Textwerk werkt met in-house vertalers en rekent geen kosten voor herhalingen. Wij zijn daarom 40% goedkoper dan andere vertaalbureaus. Vraag een offerte aan!

SEA vertalingen

Onze in-house website vertalers zijn getraind in SEA en begrijpen welke factoren bezoekers aanzetten tot actie.

ISO gecertificeerd

Wij zijn gecertificeerd volgens de strenge ISO 9001 en 17100 normen. We gaan zelf graag nog een paar stappen verder.

Onze opdrachtgevers

We hebben de afgelopen jaren veel Adwords campagnes vertaald.
We werken onder andere voor:

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="textwerk"]

Adwords campagnes vertalen voor een scherp tarief

Adwords advertenties vertalen vereist specifieke kennis over de doelgroep, producten en verkoopargumenten. Onze native SEA vertalers zijn conversie specialisten en begrijpen wat mensen aanzetten tot actie. Wij leveren vertalingen aan voor onder andere Expedia, Holland.com en Myspace. Wij vertalen SEA campagnes tegen een scherp tarief door alleen gebruik te maken van in-house vertalers die wij goed kennen en efficiënt werken. Daarnaast is ons vertaalbureau gespecialiseerd in websites vertalen, webshops vertalen en SEO vertalingen

Adwords-SEA-vertalingen

 

Het juiste gevoel en toon in uw Google Adwords (SEA) vertalingen

Onze in-house SEA vertalers begrijpen als geen ander hoe je een goed converterende Adwords advertentie moet schrijven. Onze native vertalers kennen naast de taal ook de cultuur. De vertalers zijn ook getraind in online beïnvloeding en weten welke factoren de doelgroep aanzet tot actie. Verhoog het aantal conversies op jouw internationale SEA campagnes dankzij onze scherp geprijsde vertalers.

sea-vertalen-vertaalburau

Verhoog de Quality Score en genereer meer leads

De Quality Score van advertenties is een belangrijk onderdeel van een Adwords campagne. Onze vertalers zijn getraind in het optimaliseren van Adwords campagnes en hoe je een hoge Quality Score creëert en behoudt. 

SEO-vertalen-vertaalbureau-Textwerk

 

SEO vertalingen door ervaren SEO vertalers

Jouw SEO vertalingen zijn bij onze vertalers in vertrouwde handen. De website vertalers zijn getraind op alle on-page SEO factoren en houden de blogs grote Amerikaanse SEO blogs Searchengineland.com en Moz.com goed in de gaten. Lees meer over SEO vertalen. 

Wordpress-vertalingen-vertaalbureau-textwerk  

 

 

Vertalers met ervaring in WordPress, Magento, Drupal en Joomla

We zijn ervaren in het vertalen van websites in verschillende CMS systemen. Host jij een website in WordPress, Magento, Drupal of Joomla en weet je niet hoe je de teksten moet exporteren? Wij kunnen je advies geven hoe je teksten kunt exporteren en importeren. Stuur je liever de teksten via Word. Ook dat is geen probleem. Lees meer over webshop vertalen.

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

ISO gecertificeerd vertaalbureau

We vinden het belangrijk om een constant kwaliteitsniveau vast te houden. Daarom houden we maandelijks evaluaties, werken onze vertalers in specialistische teams en wordt iedere vertaling altijd gecontroleerd door een collega. We zijn met deze werkwijze in augustus 2015 gecertificeerd voor de meest recente en hoogst haalbare ISO 9001 en 17100 normen binnen onze branche.

Meer engagement en conversies door het juiste gevoel en toon

Wij begrijpen als geen ander dat jij met een website engagement en conversies wil creëren onder jouw doelgroep. Onze in-house vertalers hebben veel ervaring in het vertalen van teksten die aanzetten tot actie. Hierbij houden ze rekening met het gevoel dat jouw merk wil uitstralen. 

 

Lagere kosten

Wij werken met in-house vertalers en rekeningen geen kosten voor herhalingen. Onze website vertalingen zijn daarom 40% goedkoper dan bij vergelijkbare vertaalbureaus.

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

Onze website vertalers

De kracht achter Textwerk is ons team van ervaren in-house website vertalers die worden ondersteund door professionele vertaalsoftware. Benieuwd naar onze vertalers?

Vertaler Engels - Tess

Tess Stoop
“Vertaler Engels”

juridisch vertaler

Hans von Meijenfeld
"Vertaler Frans"

Vertaler Duits - Sunny

Sunny Werner
“Vertaler Duits”

vertaler frans

Renaud Cambon
"Vertaler Frans"