Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Adwords campagnes vertalen

Vertaalbureau Textwerk is gespecialiseerd in het vertalen van Adwords campagnes. Onze native vertalers zijn conversie specialisten en hebben ruime ervaring in het vertalen van SEA-campagnes.

Lagere tarieven

Textwerk werkt met native vertalers en innovatieve vertaaltechniek. Zo werken wij sneller en kostenefficiënt.

SEA vertalingen

Onze in-house website vertalers zijn getraind in SEA en begrijpen welke factoren bezoekers aanzet tot actie.

ISO gecertificeerd

Wij zijn gecertificeerd volgens de strenge ISO 9001 en 17100 normen. Wij gaan zelf graag nog een paar stappen verder.

Onze opdrachtgevers

Wij hebben de afgelopen jaren veel Adwords campagnes vertaald.
Wij werken onder andere voor:

Adwords campagnes vertalen door ervaren vertalers

Adwords advertenties vertalen vereist specifieke kennis over de doelgroep, producten en verkoopargumenten. Onze native SEA-vertalers zijn conversiespecialisten en begrijpen wat mensen aanzet tot actie. Ook krijgen zij regelmatig cursussen om deze kennis up-to-date te houden. Wij leveren vertalingen voor onder andere Expedia, Holland.com en Myspace. Wij vertalen SEA-campagnes tegen een scherp tarief door gebruik te maken van native vertalers die wij goed kennen innovatieve vertaaltechniek.

Innovatieve vertaaltechnieken

Een Adwords campagne vertalen kan een tijdrovende bezigheid worden als u alle teksten apart uit de campagne moet halen en op moet sturen. Wij hebben verschillende vertaaltechnieken om dit proces in een paar seconde voor elkaar te krijgen. Van vertaalplugins tot op maat gemaakte software, ons vertaalbureau heeft voor ieder bedrijf eindeloze opties om gemakkelijk uw Adwords campagne te kunnen vertalen. Mocht u toch liever de teksten los per mail willen toesturen, is dat uiteraard ook geen probleem. Neem contact met ons op om deze opties te bespreken.

Adwords-SEA-vertalingen

 

Het juiste gevoel en toon in uw Google Adwords (SEA) vertalingen

Onze SEA-vertalers begrijpen als geen ander hoe een goed converterende Adwords advertentie geschreven moet worden. Onze native vertalers kennen naast de taal ook de cultuur. De vertalers zijn ook getraind in online beïnvloeding en weten welke factoren de doelgroep aanzet tot actie. Verhoog het aantal conversies op uw internationale SEA-campagnes.

sea-vertalen-vertaalburau

Verhoog de Quality Score en genereer meer leads

De Quality Score van advertenties is een belangrijk onderdeel van een Adwords campagne. Onze vertalers zijn getraind in het optimaliseren van Adwords campagnes en hoe een hoge Quality Score gecreëerd wordt.

SEO-vertalen-vertaalbureau-Textwerk

 

SEO-vertalingen door ervaren SEO vertalers

Uw SEO-vertalingen zijn bij onze vertalers in vertrouwde handen. De websitevertalers zijn getraind op alle on-page SEO factoren en houden de grote Amerikaanse SEO blogs Searchengineland.com en Moz.com goed in de gaten. Lees meer over SEO vertalen.

Wordpress-vertalingen-vertaalbureau-textwerk  

 

 

Vertalers met ervaring in WordPress, Magento, Drupal, Lightspeed en Joomla

We zijn ervaren in het vertalen van websites in verschillende CMS systemen. Host u een website in WordPress, Magento, Drupal, Lightspeed of Joomla en weet u niet hoe u teksten moet exporteren? Wij kunnen u advies geven hoe u teksten kunt exporteren en importeren. Stuurt u liever de teksten via Word? Ook dat is geen probleem. Neem contact met ons op om alle opties van vertaalsoftware te bespreken.

Vraag een offerte aan

 

Ontvang uw offerte

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

ISO gecertificeerd vertaalbureau

We vinden het belangrijk om een constant kwaliteitsniveau vast te houden. Daarom houden we maandelijks evaluaties, werken onze vertalers in specialistische teams en wordt iedere vertaling altijd gecontroleerd door een collega. We zijn met deze werkwijze in augustus 2015 gecertificeerd voor de meest recente en hoogst haalbare ISO 9001 en 17100 normen binnen onze branche.