Specialistische kennis maakt het verschilOok voor een website

Website vertaling

Een website vertaling moet minstens zo goed zijn als de oorspronkelijke tekst, aangezien een website ook wel wordt gezien als het visitekaartje van uw bedrijf.

Lagere tarieven

Textwerk is tot wel 40% voordeliger dan andere professionele vertaalbureaus. Mee profiteren? Vraag een offerte aan!

Vertrouwelijk

We werken met in-house vertalers, we besteden uw vertaling dus niet uit aan freelancers of andere bureaus.

ISO gecertificeerd

Wij zijn gecertificeerd volgens de strenge ISO 9001 en 17100 normen. We gaan zelf graag nog een paar stappen verder.

Onze opdrachtgevers

We hebben de afgelopen jaren veel advocatenkantoren en bedrijven geholpen bij hun vertalingen. We werken onder ander voor:

Een geoptimaliseerde website vertaling

Om niet onnodig bezoekers mis te lopen zorgen wij dat uw vertaalde website goed is geoptimaliseerd. Als we een website vertalen, optimaliseren we deze zo goed mogelijk voor zoekmachines (SEO) en schrijven een wervende én goed converterende website vertaling. De uiteindelijke balans hierin is van groot belang, aangezien uw bezoeker moet worden overtuigd van wat u wilt bereiken.

Ons doel is altijd een betere website vertaling te schrijven dan het origineel. Daarnaast optimaliseren wij uw website vertaling dus ook op:

  • Vindbaarheid (zoekmachine-optimalisatie)
  • Conversie (conversie-optimalisatie)
  • Ervaring op de pagina (usability en readability optimalisatie)
  • Effectiviteit door de juiste doelen te definiëren

Een goede website vertaling vereist inlevingsvermogen

Een website laten vertalen; dat doet u waarschijnlijk om uw doelgroep beter te kunnen bereiken. Een simpele één op één vertaling van uw website is dan vaak een verspilling van moeite. Met de juiste vertalers valt er veel meer uit uw website vertaling te halen. Textwerk is een vertaalbureau met de juiste vertalers voor bijna alle website vertalingen. Daarnaast moet er bij de vertaling rekening gehouden worden met de conversie, de zoekmachineoptimalisatie en uw doelgroep. Vertaalbureau Textwerk heeft een in-house vertaalteam dat rekening houdt met deze aspecten en kwaliteit levert.

Voor iedere opdrachtgever waarvoor onze vertalers een website vertaling schrijven worden eerst de doelgroep en de doelen gedefinieerd, en dat helpt. De vertalers van Vertaalbureau Textwerk zijn vrijwel allemaal native speakers. Ze zijn dus opgegroeid in het land van de doeltaal. Daardoor kennen ze de cultuurverschillen en kunnen ze deze kennis slim inzetten om uw doelgroep op de juiste manier te benaderen.

 

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

Mensen vertalen

De kracht achter Textwerk is ons team van ervaren in-house vertalers die worden ondersteund door professionele vertaalsoftware. Benieuwd naar onze vertalers?Vertaler Engels - Tess

Tess Stoop
“Vertaler Engels”

vertaler engels

Susan Brazier
"Vertaler Engels"Lagere kosten

Vertaalbureau Textwerk staat voor kwaliteit, zonder daar hoge tarieven voor te rekenen. Voor een vertaling van onze ervaren specialisten geldt een 30-40% lagere prijs dan die van vergelijkbare vertaalbureaus, doordat onze in-house vertalers slim samenwerken en zo de kosten onder controle houden.

Een website vertaling tegen lagere kosten

De vertalers die uw website vertalen zijn ervaren, commerciële taalexperts met kennis van online communicatie. Ze zijn opgegroeid in het land van uw doelgroep. Doordat Vertaalbureau Textwerk alleen met echt goede vertalers werkt en efficiënt en slim samenwerkt kunnen we lagere tarieven hanteren. Een website vertaling is bij Vertaalbureau Textwerk daarom vaak 40% voordeliger dan bij andere vertaalbureaus. Een website vertaling hoeft niet dus per definitie duur te zijn.

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

Hoofdkantoor

Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen? Neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op.

Vertaalbureau Textwerk B.V.
Jacob van Lennepstraat 78
1053 HM Amsterdam

Telefoon: 020-3690122
E-Mail: info@textwerk.nl

BTW nr. NL854431378.B01
KvK nr. 61652210