Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Webshop vertalen

Ons vertaalbureau is gespecialiseerd in webshop vertalen. Onze native vertalers hebben ruime ervaring met het verhogen van uw conversies en hebben hebben kennis over SEO, SEA en webshop optimalisatie. Om het hele vertaalproces voor u gemakkelijk en snel te maken, beschikken wij over innovatieve software.

Native vertalers

Bij Vertaalbureau Textwerk wordt uitsluitend gewerkt met specialisten die vertalen naar hun moedertaal.

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

SEO vertalingen

De webshop vertalers van Vertaalbureau Textwerk begrijpen welke factoren bezoekers aanzet tot conversie.

Expedia_flat

“Vertaalbureau Textwerk is een jong bedrijf met een informele manier van communiceren. Het is prettig om met ze samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.”

 – Gonnie Tutelaers
(Content manager, Expedia)

Bekijk de casestudie

Innovatieve vertaaltechnieken

Een webshop vertalen kan een tijdrovende bezigheid worden als u alle teksten apart uit de webshop moet halen en op moet sturen. Wij hebben verschillende vertaaltechnieken om dit proces in een paar seconde voor elkaar te krijgen. Van vertaalplugins tot op maat gemaakte software, ons vertaalbureau heeft voor ieder bedrijf eindeloze opties om gemakkelijk uw webshop te kunnen vertalen. Mocht u toch liever de webshop teksten los per mail willen toesturen, is dat uiteraard ook geen probleem. Neem contact met ons op om deze opties te bespreken.

Ervaren webshop vertalers

Vertaalbureau Textwerk werkt uitsluitend met native vertalers voor het vertalen van uw webshop. Behalve het vertalen van de webshop, verwerken zij ook de juiste emoties en correcte terminologie in de vertaling. Elke vertaler heeft bij vertaalbureau Textwerk een eigen expertiseveld. Onze webshop vertalers hebben SEO-vertalen en conversieoptimalisatie als expertiseveld. Zij krijgen cursussen over deze onderwerpen zodat uw webshop niet alleen vertaald wordt, maar ook goed gevonden wordt in de buitenlandse zoekmachines.

Onze vertaaltools

Met deze vertaaltools garanderen we je van een consistente kwaliteit en een eerlijke prijs.

Terminologielijst

In deze lijst leggen we specifiek woordgebruik en de tone of voice vast.

Vertaalsoftware

Onze vertalers werken zeer efficiënt door gebruik van de laatste vertaaltechnologie.

Vertaalgeheugen

Onze software herkent eerder vertaalde teksten en herhaling van woorden.

SEO-vertalen-vertaalbureau-Textwerk

 

SEO vertalingen door ervaren SEO vertalers

De website vertalers van Vertaalbureau Textwerk zijn getraind in SEO. Zij krijgen hier cursussen in en houden de grote Amerikaanse SEO blogs Searchengineland.com en Moz.com continue in de gaten. Zij kennen als geen ander de relevantie van de juiste woordkeuze op de juiste plek, zodat de bezoeker wordt aangezet tot actie. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw webshop ook in de nieuwe taal geoptimaliseerd is voor de zoekacties van uw klanten. Het is ook mogelijk dat wij een keyword onderzoek uitvoeren voor de doeltaal op basis van uw vertaling. Lees meer over een SEO webshop bij SEO vertalen.

Adwords-SEA-vertalingen

 

Het juiste gevoel en tone of voice in productomschrijvingen

De SEA-vertalers van vertaalbureau Textwerk begrijpen als geen ander hoe een goed converterende Adwords advertentie geschreven moet worden. Zij zijn native speaker en kennen de lokale cultuur. De vertalers van Vertaalbureau Textwerk zijn ook getraind in online beïnvloeding en snappen welke factoren mensen aanzetten tot actie. Een andere factor waar onze vertalers rekening mee houden is het aantal mogelijke karakters van de advertentie. Een vertaling kan meer of minder karakters hebben, onze vertalers spelen daar vakkundig op in. Verhoog het aantal conversies op uw internationale SEA campagnes door onze gespecialiseerde vertalers. Lees meer over Adwords campagnes vertalen.

Logo lightspeed blauw

Vraag een offerte aan

Ontvang uw offerte

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

ISO gecertificeerd vertaalbureau

Vertaalbureau Textwerk is een vertaalbureau dat ernaar streeft om een betere vertaling te schrijven dan de originele tekst. Wij werken met een vast vertaalteam, waarvan alle vertalers native speaker zijn en ruime ervaring hebben met vertalen. Elke vertaling wordt vervolgens door een tweede professionele vertaler gecontroleerd, zodat u altijd verzekerd bent van kwaliteit. Daarnaast leveren wij snel en tegen lagere tarieven door onze innoverende vertaaltechniek. De kwaliteit van het eindproduct en het vertaalproces waarborgen wij door te werken met ons systeem met ISO-keurmerk. Vertaalbureau Textwerk is een ISO-gecertificeerd vertaalbureau.

Onze opdrachtgevers

Vertaalbureau Textwerk heeft de afgelopen jaren veel webshops en websites vertaald.
Wij werken, met gepaste trots, onder andere voor:

Webwinkel vertalen in uw vakgebied

Bij Vertaalbureau Textwerk vertalen we met plezier uw webwinkel. Ons doel is om uw bezoekers het juiste gevoel te geven, wanneer zij in hun gewenste taal de webwinkel bezoeken. Het vertalen van een webwinkel vraagt om veel creativiteit en expertise. Gelukkig hebben onze webshop vertalers daar veel ervaring mee. Zij hebben reeds klanten zoals Holland.com en Expedia succesvol geholpen om meer bezoekers te krijgen. Soms heeft uw webshop een extra expertiseveld. Onze vertalers vertalen in uw vakgebied.