Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Webshop vertalen

Vertaalbureau Textwerk is gespecialiseerd in het vertalen van webshops in Magento, WordPress en Drupal. Onze in-house vertalers zijn specialisten in het verhogen van jouw conversies en hebben veel ervaring in SEO, SEA en webshop optimalisatie. Zullen we aan de slag gaan?

Native vertalers

Bij Vertaalbureau Textwerk wordt uitsluitend gewerkt met specialisten die vertalen naar hun moedertaal.

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

SEO vertalingen

De webshop vertalers van Vertaalbureau Textwerk zijn getraind in SEO en begrijpen welke factoren bezoekers aanzetten tot actie en conversie.

Flexibele API en integratie met ieder CMS

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan. Toch?

Dat dachten wij nou ook. We hebben een simpele API ontwikkeld waarmee je jouw content geautomatiseerd kunt laten vertalen. Zo kan jij je focussen op andere zaken, en zorgt ons vertaalbureau ondertussen voor al je vertalingen. Makkelijk je webshop vertalen dus! Meer weten? Neem contact met ons op.

Expedia_flat

“Vertaalbureau Textwerk is een jong bedrijf met een informele manier van communiceren. Het is prettig om met ze samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.”

 – Gonnie Tutelaers
(Content manager, Expedia)

Bekijk de casestudie

Ervaren webshop vertalers voor een scherp tarief

Een webshop vertalen is veel werk als je er zelf mee aan de slag gaat. Dankzij onze native vertalers kun je dit met vertrouwen door ons vertaalbureau laten doen. Zij vertalen jouw e-commerce productteksten met het juiste gevoel en de juiste toon. Wil je het jezelf nog makkelijker maken? Ga voor onze flexibele API en integratie met ieder CMS.

We leveren webshop vertalingen aan bijvoorbeeld Holland.com. Vertaalbureau Textwerk is gespecialiseerd in websites vertalenSEO vertalingen, Adwords campagnes vertalen en conversie optimalisatie. Vertalingen in WordPress, Magento, Drupal of Joomla zijn dus geen probleem voor onze vertalers. Wij vertalen webshops tegen een scherp tarief door alleen gebruik te maken van vertalers die wij goed kennen en efficiënt werken.

Magento-vertalingen-vertaalbureau-Textwerk

Laat je webshop vertalen door professionele vertalers met de technologie van nu

Een webshop vertalen vereist kennis van de producten en de doelgroep van de webshop. Bij Vertaalbureau Textwerk weten we precies met welke onderwerpen en doelgroepen onze in-house vertalers het meeste affiniteit hebben. Hierdoor zorgen we altijd voor een ervaren vertaler, die krachtige webshop vertalingen schrijft en de juiste match vormt met jouw shop!

Logo lightspeed blauw  

 

Vertalers met ervaring in WordPress, Lightspeed, Magento en Drupal

De vertalers van Vertaalbureau Textwerk hebben ruime ervaring in het vertalen van webshops in verschillende CMS systemen zoals Lightspeed, Magento, Drupal of WordPress. Wij kunnen je naast een goede vertaling ook adviseren over het exporteren van teksten in het CMS systeem. Stuur je liever de teksten via Word? Ook dat is geen probleem.

Flexibele API & integratie met ieder CMS

Op zoek naar een duurzame oplossing voor jouw vertalingen? Ons vertaalbureau heeft een simpele API ontwikkeld waarmee je je content geautomatiseerd naar ons toe kunt zenden. Meer weten? Neem contact met ons op.

SEO-vertalen-vertaalbureau-Textwerk

 

SEO vertalingen door ervaren SEO vertalers

De webshop vertalers zorgen voor kwalitatief hoge SEO vertalingen. Onze vertalers zijn getraind op alle on-page SEO factoren en houden de grote Amerikaanse SEO blogs Searchengineland.com en Moz.com, continue in de gaten. Lees meer over SEO vertalen.

Adwords-SEA-vertalingen

 

Het juiste gevoel en tone of voice in productomschrijvingen

De SEA vertalers van Vertaalbureau Textwerk begrijpen als geen ander hoe je een goed converterende Adwords advertentie moet schrijven. Onze vertalers zijn native speakers en kennen de lokale cultuur. Daarnaast zijn ze ook getraind in online beïnvloeding en snappen ze welke factoren mensen aanzetten tot actie. Verhoog het aantal conversies op jouw internationale SEA campagnes met de juiste vertalers van vertaalbureau Textwerk. Lees meer over Adwords campagnes vertalen

Onze vertaaltools

Met deze vertaaltools garanderen we je van een consistente kwaliteit en een eerlijke prijs.

Terminologielijst

In deze lijst leggen we specifiek woordgebruik en de tone of voice vast.

Vertaalsoftware

Onze vertalers werken zeer efficiënt door gebruik van de laatste vertaaltechnologie.

Vertaalgeheugen

Onze software herkent eerder vertaalde teksten en herhaling van woorden.

Onze webshop vertalers

Je hebt hulp nodig met een vertaling? Bij Vertaalbureau Textwerk helpen wij je er graag mee!

Vertaler Duits

Rebecca Tyralla
"Vertaler Duits"

technisch vertaler

Wald ten Hagen
"Vertaler Nederlands"

Vertaler Duits - Sunny

Sunny Werner
“Vertaler Duits”

vertaler frans

Renaud Cambon
"Vertaler Frans"

Onze opdrachtgevers

Vertaalbureau Textwerk heeft de afgelopen jaren veel webshops en websites vertaald.
We werken, met gepaste trots, onder andere voor:

Webwinkel vertalen met het juiste gevoel

Bij Vertaalbureau Textwerk vertalen we met plezier jouw webwinkel. Ons doel is om jouw bezoekers het juiste gevoel te geven, wanneer zij in hun gewenste taal de webwinkel bezoeken. Het vertalen van een webwinkel vraagt om veel creativiteit en expertise. Gelukkig hebben onze in-house webshop vertalers daar veel ervaring mee. Zij hebben reeds klanten zoals Holland.com en Expedia succesvol geholpen om meer bezoekers te krijgen.

Vraag een offerte aan

Helemaal gratis en vrijblijvend

Ontvang je offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor je aan de slag

Oplevering per mail

ISO gecertificeerd vertaalbureau

We streven naar een hoge kwaliteit. Daarom houden we maandelijks evaluaties en werken onze vertalers in specialistische teams. Bovendien wordt iedere vertaling altijd gecontroleerd door een collega. Op papier zit het ook wel snor: we zijn met deze werkwijze in augustus 2015 gecertificeerd voor de meest recente en hoogst haalbare ISO 9001 en 17100 normen binnen onze branche.

Meer engagement en conversies door het juiste gevoel en toon

Wij begrijpen als geen ander dat jij met een webshop, engagement en conversie wilt creëren onder jouw doelgroep. Onze in-house vertalers hebben veel ervaring in het vertalen van teksten die aanzetten tot actie, waarbij zij rekening houden met het gevoel dat jouw merk wil uitstralen.