Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Webshop vertalen

Vertaalbureau Textwerk is gespecialiseerd in het vertalen van uw webshop in Magento en Drupal. Onze in-house vertalers zijn specialisten in het verhogen van jouw conversies en hebben vele jaren ervaring in SEO, SEA en webshop optimalisatie.

Native vertalers

Geen freelancers, maar vertalers met een vast dienstverband die uitsluitend vertalen naar hun "moedertaal".

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

SEO vertalingen

Onze in-house webshop vertalers zijn getraind in SEO en begrijpen welke factoren bezoekers aanzetten tot actie.

Expedia_flat

“Textwerk is een jong bedrijf met een informele manier van communiceren. Het is prettig om met ze samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.”

 – Gonnie Tutelaers
(Content manager, Expedia)

Bekijk de casestudie

Ervaren webshop vertalers voor een scherp tarief

Een webshop vertalen is veel werk en verreisd culturele kennis over de doelgroep. Onze native in-house vertalers vertalen jouw productteksten met het juiste gevoel en toon. Zo leveren wij webshop vertalingen aan bijvoorbeeld Holland.com. Daarnaast is ons vertaalbureau gespecialiseerd in websites vertalenSEO vertalingen, Adwords campagnes vertalen en conversie optimalisatie. Vertalingen in WordPress, Magento, Drupal of Joomla zijn dus geen probleem voor onze vertalers. Wij vertalen webshops tegen een scherp tarief door alleen gebruik te maken van in-house vertalers die wij goed kennen en efficiënt werken.

Magento-vertalingen-vertaalbureau-Textwerk

Laat uw webshop vertalen door professionele vertalers

Een webshop vertalen vereist kennis van de producten en de doelgroep van de webshop. Wij kennen onze in-house vertalers uitstekend en weten precies met welke onderwerpen en doelgroepen ze het meeste affiniteit hebben. Hierdoor zorgen wij altijd voor een ervaren vertaler, die krachtige webshop vertalingen schrijft.

Logo lightspeed blauw  

 

Vertalers met ervaring in Lightspeed, Magento en Drupal

Onze vertalers hebben ruime ervaring in het vertalen van webshops in verschillende CMS systemen zoals Lightspeed, Magento, Drupal of WordPress. Wij kunnen je naast een goede vertaling ook adviseren over het exporteren van teksten in het CMS systeem. Stuur je liever de teksten via Word? Ook dat is geen probleem.

SEO-vertalen-vertaalbureau-Textwerk

 

SEO vertalingen door ervaren SEO vertalers

De webshop vertalers zorgen voor kwalitatief hoge SEO vertalingen. Onze vertalers zijn getraind op alle on-page SEO factoren en houden de grote Amerikaanse SEO blogs Searchengineland.com en Moz.com, continu in de gaten. Lees meer over SEO vertalen.

Adwords-SEA-vertalingen

 

Het juiste gevoel en tone of voice in productomschrijvingen

Onze in-house SEA vertalers begrijpen als geen ander hoe je een goed converterende Adwords advertentie moet schrijven. Onze zijn native en kennen de lokale cultuur. De vertalers zijn ook getraind in online beïnvloeding en snappen welke factoren mensen aanzetten tot actie. Verhoog het aantal conversies op jouw internationale SEA campagnes met onze scherp geprijsde vertalers. Lees meer over Adwords campagnes vertalen

Onze vertaaltools

Met deze vertaaltools waarborgen wij een consistente kwaliteit en een eerlijke prijs.

Terminologielijst

In deze lijst leggen wij specifiek woordgebruik en de tone of voice vast.

Vertaalsoftware

Onze vertalers werken zeer efficiënt door gebruik van de laatste vertaaltechnologie.

Vertaalgeheugen

Onze software herkent eerder vertaalde teksten en herhaling van woorden.

Onze webshop vertalers

De kracht achter Textwerk is ons team van ervaren native in-house vertalers die worden ondersteund door professionele vertaalsoftware en projectmanagers.

Vertaler Engels - Tess

Tess Stoop
“Vertaler Engels”

Hans von Meijenfeld
"Vertaler Frans"

Vertaler Duits - Sunny

Sunny Werner
“Vertaler Duits”

Renaud Cambon
"Vertaler Frans"

Onze opdrachtgevers

We hebben de afgelopen jaren veel webshops en websites vertaald.
We werken onder andere voor:

textwerk Klanten waarderen Textwerk met: ★★★★★ 4.5 gebaseerd op 189 beoordelingen
5 1

Webwinkel vertalen

Als webshop vertaler zijn wij altijd bereid uw webwinkel te vertalen. Ons doel is jouw bezoekers het juiste gevoel geven, ook in een andere taal. Bij Textwerk hebben wij veel ervaring met het vertalen van webwinkels. Onze website vertalers helpen klanten zoals Holland.com en Expedia meer bezoekers krijgen. Het vertalen van een webshop vraagt om veel creativiteit. Gelukkig hebben onze in-house shop vertalers veel ervaring en kunnen ze ook uw website vertalingen het juiste gevoel meegeven. 

 

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

ISO gecertificeerd vertaalbureau

We vinden het belangrijk om een constant kwaliteitsniveau vast te houden. Daarom houden we maandelijks evaluaties, werken onze vertalers in specialistische teams en wordt iedere vertaling altijd gecontroleerd door een collega. We zijn met deze werkwijze in augustus 2015 gecertificeerd voor de meest recente en hoogst haalbare ISO 9001 en 17100 normen binnen onze branche.

Meer engagement en conversies door het juiste gevoel en toon

Wij begrijpen als geen ander dat jij met een webshops engagement en conversies wil creëren onder jouw doelgroep. Onze in-house vertalers hebben veel ervaring in het vertalen van teksten die aanzetten tot actie. Hierbij houden ze rekening met het gevoel dat jouw merk wil uitstralen.