Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

SEO vertalen

Vertaalbureau Textwerk is gespecialiseerd in SEO vertalingen. Onze in-house website vertalers zijn SEO specialisten en getraind in alle on-page factoren. Genereer meer leads en laat je website vertalen door onze Google optimalisatie experts. 

Lagere tarieven

Textwerk werkt met in-house vertalers en rekent geen kosten voor herhalingen. Wij zijn daarom 40% goedkoper dan andere vertaalbureaus. Vraag een offerte aan!

SEO vertalingen

Onze in-house website vertalers zijn getraind in SEO vertalen en begrijpen welke factoren bezoekers aanzetten tot actie.

ISO gecertificeerd

Wij zijn gecertificeerd volgens de strenge ISO 9001 en 17100 normen. We gaan zelf graag nog een paar stappen verder.

Onze opdrachtgevers

De afgelopen jaren hebben we veel websites en webshops vertaald.
We werken onder andere samen met:

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="textwerk"]

Ervaren in-house SEO vertalers voor een scherp tarief

Een website vertalen is veel werk. Je wil daarom alles in keer goed doen en de content optimaliseren voor Google. Onze native in-house vertalers zijn getraind in SEO en begrijpen welke factoren on-page factoren Google belangrijk vindt bij het creëren van website content. Zo leveren wij website vertalingen aan Expedia, Holland.com en Myspace. Ons vertaalbureau is gespecialiseerd in webshops vertalen, websites vertalen en Adwords campagnes vertalen. Wij vertalen onder andere voor websites die draaien op: WordPress, Magento, Drupal of Joomla. Wij leveren SEO vertalingen tegen een scherp tarief door alleen gebruik te maken van in-house vertalers die wij goed kennen en efficiënt werken.

SEO-vertalen-vertaalbureau-Textwerk

 

SEO vertalen door ervaren native vertalers

Jouw SEO vertalingen zijn bij onze vertalers in vertrouwde handen. Onze vertalers zijn ervaren website vertalers en denken met je mee. Zo begrijpen ze dat een letterlijke vertaling van een zoekwoord met veel zoekvolume in Nederland soms weinig zoekvolume heeft in Duitsland.  De vertaler zal in dit geval een Duits synoniem voorstellen met voldoende zoekvolume zodat jij altijd focust op de meest winstgevende zoekopdrachten. 

seo-vertalen-moz

 

Vertaalbureau met getrainde in-house vertalers

De website vertalers zijn getraind op alle on-page SEO factoren en houden de blogs grote Amerikaanse SEO blogs Searchengineland.com en Moz.com goed in de gaten. Bij vertaalbureau Textwerk staat kwaliteit voorop en streven we naar krachtige SEO vertalingen die aanzetten tot actie en meer leads. 

seo-vertalen-meta-tags

Meta tags vertalen 

Meta tags vormen een belangrijk onderdeel van SEO vertalingen. Onze SEO vertalers zijn getraind in het vertalen van meta tags en begrijpen dat meta tags moeten aanzetten tot actie. Meta-titels en Meta-teksten moeten voldoen aan een maximaal aantal karakters. Onze vertalers houden rekening met het maximum aantal karakters zodat jouw meta-tags altijd binnen de normen van Google vallen.

Wordpress-vertalingen-vertaalbureau-textwerk  

 

 

Vertalers met ervaring in WordPress, Magento, Drupal en Joomla

Vertaalbureau Textwerk werkt met in-house vertalers die ervaring hebben met websites vertalen in verschillende CMS systemen. Host jij een website in WordPress, Magento, Drupal of Joomla en weet je niet hoe je de teksten moet exporteren? Wij geven je hierover graag advies. Stuur je liever de teksten via Word? Ook dat is geen probleem.

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

ISO gecertificeerd vertaalbureau

We vinden het belangrijk om een constant kwaliteitsniveau vast te houden. Daarom houden we maandelijks evaluaties, werken onze vertalers in specialistische teams en wordt iedere vertaling altijd gecontroleerd door een collega. We zijn met deze werkwijze in augustus 2015 gecertificeerd voor de meest recente en hoogst haalbare ISO 9001 en 17100 normen binnen onze branche.

Meer engagement en conversies door het juiste gevoel en tone of voice

Wij begrijpen als geen ander dat jij met een website engagement en conversies wil creëren onder jouw doelgroep. Onze in-house vertalers hebben veel ervaring in het vertalen van teksten die aanzetten tot actie. Bij het vertalen houden onze vertalers rekening met het gevoel dat jouw merk wil uitstralen.

 

Lagere kosten

Wij werken met in-house vertalers en door onze innoverende vertaaltechniek rekenen wij geen kosten voor herhalingen. Onze website vertalingen zijn daarom 40% goedkoper dan bij vergelijkbare vertaalbureaus.

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

Onze SEO vertalers

De kracht achter Textwerk is ons team van ervaren in-house SEO vertalers die worden ondersteund door professionele vertaalsoftware. Benieuwd naar onze vertalers?

Vertaler Engels - Tess

Tess Stoop
“Vertaler Engels”

juridisch vertaler

Hans von Meijenfeld
"Vertaler Frans"

Vertaler Duits - Sunny

Sunny Werner
“Vertaler Duits”

vertaler frans

Renaud Cambon
"Vertaler Frans"