Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

SEO vertalen

Vertaalbureau Textwerk is gespecialiseerd in SEO-vertalingen. Onze website vertalers zijn SEO-specialisten en getraind in alle on-page factoren. Genereer meer leads, laat uw website vertalen door onze Google optimalisatie experts.

Lagere tarieven

Textwerk werkt met native vertalers en innovatieve vertaaltechniek. Zo werken wij sneller en kostenefficiënt.

SEO vertalingen

Onze website vertalers zijn getraind in SEO-vertalen en begrijpen welke factoren bezoekers aanzetten tot actie.

ISO gecertificeerd

Wij zijn gecertificeerd volgens de strenge ISO 9001 en 17100 normen. We gaan zelf graag nog een paar stappen verder.

Onze opdrachtgevers

De afgelopen jaren hebben wij veel websites en webshops vertaald:

Ervaren SEO-vertalers

Een website vertalen is veel werk, vooral met een internationale SEO. Daarom moet alles in een keer goed en moet de content geoptimaliseerd zijn voor Google. De website vertalers van Vertaalbureau Textwerk zijn getraind in SEO. Zij krijgen hier cursussen in en houden de grote SEO blogs Searchengineland.com en Moz.com continue in de gaten. Zij kennen als geen ander de relevantie van de juiste woordkeuze op de juiste plek, zodat de bezoeker wordt aangezet tot actie. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw website ook in de nieuwe taal geoptimaliseerd is voor de zoekacties van uw klanten. Het is ook mogelijk dat wij een keyword onderzoek uitvoeren voor de doeltaal op basis van uw vertaling. Zo leveren wij website vertalingen aan Expedia, Holland.com en Myspace.

Innovatieve vertaaltechnieken

Een website vertalen kan een tijdrovende bezigheid worden als u alle teksten apart uit de website moet halen en op moet sturen. Wij hebben verschillende vertaaltechnieken om dit proces in een paar seconde voor elkaar te krijgen. Van vertaalplugins tot op maat gemaakte software, ons vertaalbureau heeft voor ieder bedrijf eindeloze opties om gemakkelijk uw website te kunnen vertalen. Mocht u toch liever de websiteteksten los per mail willen toesturen, is dat uiteraard ook geen probleem. Neem contact met ons op om deze opties te bespreken.

SEO-vertalen-vertaalbureau-Textwerk

 

SEO vertalen door ervaren native vertalers

Uw SEO-vertalingen zijn bij onze vertalers in vertrouwde handen. Onze vertalers zijn ervaren websitevertalers en denken met u mee. Zo begrijpen ze dat een letterlijke vertaling van een zoekwoord met veel zoekvolume in Nederland soms weinig zoekvolume heeft in het buitenland.  De vertaler zal in dit geval een ander synoniem voorstellen met voldoende zoekvolume zodat u altijd focust op de meest winstgevende zoekopdrachten.

seo-vertalen-moz

 

Vertaalbureau met getrainde vertalers

De website vertalers zijn getraind op alle on-page SEO factoren en houden de blogs grote Amerikaanse SEO blogs Searchengineland.com en Moz.com goed in de gaten. Bij vertaalbureau Textwerk staat kwaliteit voorop en streven we naar krachtige SEO vertalingen die aanzetten tot actie en meer leads.

seo-vertalen-meta-tags

Meta tags vertalen

Meta tags vormen een belangrijk onderdeel van SEO-vertalingen. Onze SEO-vertalers zijn getraind in het vertalen van meta tags en begrijpen dat meta tags moeten aanzetten tot actie. Meta-titels en Meta-teksten moeten voldoen aan een maximaal aantal karakters. Onze vertalers houden rekening met het maximum aantal karakters zodat uw meta-tags altijd binnen de normen van Google vallen.

Wordpress-vertalingen-vertaalbureau-textwerk  

 

 

Vertalers met ervaring in WordPress, Magento, Drupal, Lightspeed en Joomla

Vertaalbureau Textwerk werkt met native vertalers die ervaring hebben met websites vertalen in verschillende CMS systemen. Host jij een website in WordPress, Magento, Drupal, Lightspeed of Joomla en weet u niet hoe u teksten moet exporteren? Wij geven u hierover graag advies. Stuurt u liever de teksten via Word? Ook dat is geen probleem.

Vraag een offerte aan

Ontvang uw offerte

 

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

ISO-gecertificeerd vertaalbureau

We vinden het belangrijk om een constant kwaliteitsniveau vast te houden. Daarom houden we maandelijks evaluaties, werken onze vertalers in specialistische teams en wordt iedere vertaling altijd gecontroleerd door een collega. We zijn met deze werkwijze in augustus 2015 gecertificeerd voor de meest recente en hoogst haalbare ISO 9001 en 17100 normen binnen onze branche.