Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Marketingvertaling

Daar zit je dan: je hebt zorgvuldig een boodschap geformuleerd na meetings en marktonderzoek. Nu wil je deze marketingvertaling overbrengen met de juiste tone of voice, toegespitst op jouw doelgroep, rekening houdend met culturele verschillen. De marketingvertalers van Vertaalbureau Textwerk zorgen er voor dat jouw lokale doelgroep zich perfect aangesproken voelt.

Native vertalers

Bij ons vertaalbureau werken uitsluitend vertalers die vertaler naar hun moedertaal. Zo klinkt het resultaat altijd natuurlijk voor je publiek.

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Spoedvertalingen

Als vertaalbureau met een efficiënte bedrijfsvoering zijn wij zeer flexibel en kunnen wij extra snel vertalingen opleveren.

Expedia_flat

“Textwerk is een jong bedrijf met een informele manier van communiceren. Het is prettig om met ze samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.”

 – Gonnie Tutelaers
(Content manager, Expedia)

Bekijk de casestudie

Overtuigende marketingvertaling

Voor overtuigende vertalingen, wil je mensen die de taal in hun bloed hebben zitten. Vertaalbureau Textwerk werkt daarom met native in-house vertalers: deze zijn doorgaans geboren en getogen in het land van de doeltaal. Daardoor spreken zij die taal niet alleen vloeiend, maar kennen zij ook de cultuur door en door en weten precies de juiste Tone of Voice te hanteren voor de lokale doelgroep. Het vertalen van een marketing tekst vraagt altijd om iets meer vrijheid voor en creativiteit van onze vertalers dan bijvoorbeeld een technische tekst. Ons vertaalbureau is onder meer gespecialiseerd in de volgende marketingvertalingen:

De juiste vertaler voor iedere tekst

Een marketingtekst vertalen vraagt om heel andere kwalificaties dan het vertalen van een technische tekst. Een goed vertaalbureau speelt hier ook zo veel mogelijk op in. Bij een technische tekst is het bijvoorbeeld heel belangrijk dat er geen ruimte is voor eigen interpretatie, terwijl een marketingtekst vraagt om een wat vrijere vertaling, zodat je slogans of mooi geschreven teksten goed overgenomen worden en aansluiten bij de doelgroep en de lokale cultuur. Doordat wij met in-house vertalers werken kennen wij onze vertalers door en door. Hierdoor kunnen wij altijd de juiste vertaler matchen met jouw wensen.

Hét vertaalbureau voor SEO vertalingen

Onze in-house website vertalers zijn getraind in SEO en weten daarom perfect dat het juiste woord op de juiste plek gebruiken een enorm verschil kan maken. Daarom kunnen wij ervoor zorgen wij dat jouw website ook in de "nieuwe taal" geoptimaliseerd is voor de zoekacties van jouw klanten. Daarnaast begrijpen zij heel goed welke woorden en begrippen de bezoeker aanzetten tot actie.

Onze vertaaltools

Met deze vertaaltools waarborgen wij een consistente kwaliteit en een eerlijke prijs.

Terminologielijst

In deze lijst leggen wij specifiek woordgebruik en de tone of voice vast.

Vertaalsoftware

Onze vertalers werken zeer efficiënt door gebruik van de laatste vertaaltechnologie.

Vertaalgeheugen

Onze software herkent eerder vertaalde teksten en herhaling van woorden.

Mensen vertalen

Als je denkt aan een vertaalbureau, dan denk je aan mensen met een passie voor taal! Textwerk heeft ervaren native in-house vertalers die worden ondersteund door professionele vertaalsoftware en meedenkende projectmanagers.

Vertaler Engels - Tess

Tess Stoop
“Vertaler Engels”

Vertaler Duits - Sunny

Sunny Werner
“Vertaler Duits”juridisch vertaler

Hans von Meijenfeld
"Vertaler Frans"

Onze opdrachtgevers

We hebben de afgelopen jaren veel webshops en merken geholpen bij hun marketingvertalingen. We werken onder andere voor:

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="textwerk"]

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

Hoofdkantoor

Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen? Neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op.

Vertaalbureau Textwerk B.V.
Jacob van Lennepstraat 78
1053 HM Amsterdam

Telefoon: 020-3690122
E-Mail: info@textwerk.nl

BTW nr. NL854431378.B01
KvK nr. 61652210