Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Jaarverslag vertalen

Vertaalbureau Textwerk beschikt over financiële vertalers die uw jaarverslag met veel aandacht vertalen. Omdat wij werken met een ervaren vertaalteam bestaande uit native vertalers en innovatieve vertaaltechniek, verzekeren wij u kwaliteit.

Native vertalers

Geen freelancers, maar vertalers met een vast dienstverband die uitsluitend vertalen naar hun moedertaal.

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

ISO gecertificeerd

Wij zijn gecertificeerd volgens de strenge ISO 9001 en 17100 normen. We gaan zelf graag nog een paar stappen verder.

Expedia_flat

“Textwerk is een jong bedrijf met een informele manier van communiceren. Het is prettig om met ze samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.”

 – Gonnie Tutelaers
(Content manager, Expedia)

Bekijk de casestudie

Laat uw jaarverslag vertalen door ervaren vertalers

Het vertalen van een jaarverslag en/of jaarrekening vergt specifieke kennis van de financiële terminologie en het jargon van het jaarrekeningenrecht. Onze professionals zijn door de wol geverfd en leveren daardoor een consistente kwaliteit die wordt gewaarborgd door onze ISO-certificering. Vertaalbureau Textwerk is een ISO-gecertificeerd vertaalbureau. Ons vertaalteam werkt met onze innovatieve vertaaltechniek. Daardoor werken zij sneller en bent u ook voor spoedvertalingen bij Textwerk aan het juiste adres. Bij een spoedvertaling staat de kwaliteit uiteraard voorop en daarom wordt uw jaarverslag telkens gecorrigeerd door een ervaren tweede vertaler of revisor.

Onze vertaaltools

Met deze vertaaltools waarborgen wij een consistente kwaliteit en een eerlijke prijs.

Terminologielijst

In deze lijst leggen wij specifiek woordgebruik en de tone of voice vast.

Vertaalsoftware

Onze vertalers werken zeer efficiënt door gebruik van de laatste vertaaltechnologie.

Vertaalgeheugen

Onze software herkent eerder vertaalde teksten en herhaling van woorden.

Werkwijze vertalen jaarverslag

Samen met u brengen wij uw wensen helder in kaart. U ontvangt van ons een offerte met daarin de deadline en de prijs. Daarna gaat een van onze native vertalers met financieel expertiseveld uw jaarverslag vertalen. Vervolgens wordt de vertaling door een tweede deskundige vertaler gecontroleerd en indien nodig gecorrigeerd. Het eindresultaat wordt pas aan u opgeleverd, wanneer het geheel aan uw specifieke eisen voldoet.

Onze opdrachtgevers

We hebben de afgelopen jaren veel advocatenkantoren en bedrijven geholpen bij hun vertalingen. We werken onder ander voor:

Profiteer van onze deskundige en snelle vertalingen

Vraag vrijblijvend een offerte aan via het offerte formulier. Wij sturen u dan snel een heldere specificatie met een vaste prijs en deadline. U kunt ook vrijblijvend een proefvertaling aanvragen, die binnen één werkdag voor u wordt verzorgd. Wanneer het formulier niet volstaat, is het ook mogelijk uw aanvraag te mailen naar info@textwerk.nl. Spreekt u liever direct met een projectmanager? Bel dan 020 369 01 22. Het team van Textwerk staat voor u klaar.