Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Jaarverslag vertalen

Vertaalbureau Textwerk beschikt over financiële vertalers die uw jaarverslag met veel aandacht vertalen. Omdat wij werken met een ervaren in-house vertaalteam zijn wij tot 40% goedkoper en leveren wij bovendien een betere kwaliteit.

Native vertalers

Geen freelancers, maar vertalers met een vast dienstverband die uitsluitend vertalen naar hun "moedertaal".

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

ISO gecertificeerd

Wij zijn gecertificeerd volgens de strenge ISO 9001 en 17100 normen. We gaan zelf graag nog een paar stappen verder.

Expedia_flat

“Textwerk is een jong bedrijf met een informele manier van communiceren. Het is prettig om met ze samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.”

 – Gonnie Tutelaers
(Content manager, Expedia)

Bekijk de casestudie

Laat uw jaarverslag vertalen door ervaren vertalers

Het vertalen van een jaarverslag en/of jaarrekening vergt specifieke kennis van de financiële terminologie en het jargon van het jaarrekeningenrecht. Onze professionals zijn door de wol geverfd en leveren daardoor een consistente kwaliteit die nog eens wordt gewaarborgd door onze ISO-certificering. Ons in-house vertaalteam werkt snel en daarom bent u ook voor spoedvertalingen bij Textwerk aan het juiste adres. Ook bij een spoedvertaling staat de kwaliteit uiteraard voorop en daarom wordt uw jaarverslag telkens gecorrigeerd door een ervaren tweede vertaler of revisor.

Vertalingen vanaf 8 cent per woord

Laat uw jaarstukken vertalen tegen tarieven die tot wel 40% lager zijn dan die van een gemiddeld vertaalbureau. Onze ervaren, professionele vertalers kunnen snel vertalen en leveren daarbij een hoog kwaliteitsniveau, mede als gevolg van de ISO-certificering. Deze innovatieve en creatieve aanpak zorgt ervoor dat wij uw jaarverslagen kunnen vertalen tegen scherpe tarieven. 

Werkwijze

Samen met u brengen wij uw wensen helder in kaart. U ontvangt van ons een offerte met daarin de deadline en de prijs. Daarna gaat een van onze in-house vertalers uw jaarverslag vertalen. Vervolgens wordt de vertaling door een tweede deskundige vertaler gecontroleerd en indien nodig gecorrigeerd. Het eindresultaat wordt pas aan u opgeleverd, wanneer het geheel aan uw specifieke eisen voldoet.

Onze vertaaltools

Met deze vertaaltools waarborgen wij een consistente kwaliteit en een eerlijke prijs.

Terminologielijst

In deze lijst leggen wij specifiek woordgebruik en de tone of voice vast.

Vertaalsoftware

Onze vertalers werken zeer efficiënt door gebruik van de laatste vertaaltechnologie.

Vertaalgeheugen

Onze software herkent eerder vertaalde teksten en herhaling van woorden.

Mensen vertalen

De kracht achter Textwerk is ons team van ervaren in-house vertalers die worden ondersteund door professionele vertaalsoftware. Benieuwd naar onze vertalers?

juridisch vertaler

Hans von Meijenfeld
"Vertaler Frans"vertaler engels

Susan Brazier
"Vertaler Engels"

Vertaler Duits - Sunny

Sunny Werner
“Vertaler Duits”

Onze opdrachtgevers

We hebben de afgelopen jaren veel advocatenkantoren en bedrijven geholpen bij hun vertalingen. We werken onder ander voor:

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="textwerk"]

Profiteer nu van onze deskundige en scherp geprijsde vertalingen

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier. Wij sturen u dan snel een heldere specificatie met een vaste prijs en deadline. U kunt ook vrijblijvend een proefvertaling aanvragen, die binnen één werkdag voor u wordt verzorgd. Wanneer het formulier niet volstaat, is het ook mogelijk uw aanvraag te mailen naar info@textwerk.nl. Spreekt u liever met een projectmanager? Bel dan 020 369 01 22. Het team van Textwerk staat voor u klaar.