Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Financieel vertaalbureau

Een financieel document bevat vaak betrouwbare informatie. Voor de vertaling van financiële teksten, heeft u een betrouwbaar en correct financieel vertaalbureau nodig. Vertaalbureau Textwerk ondersteund u graag met het vertalen van financiële documenten.

Native vertalers

We werken uitsluitend met native vertaalspecialisten die naar hun moedertaal vertalen.

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

ISO gecertificeerd

Vertaalbureau Textwerk is gecertificeerd volgens de strenge ISO 9001 en 17100 normen. 

Logo Dommerholt 400x150
"Vertaalbureau Textwerk reageert snel en helder. Wanneer ik een offerteaanvraag neerleg krijg ik meestal nog dezelfde dag een reactie, hierdoor kan ik snel schakelen met mijn klanten
.”

– Mr. Menno Hoekstra
(Advocaat, Dommerholt)
Bekijk de case

Financieel vertaalbureau met een professioneel vertaalteam

Het vertalen van financiële stukken vergt meer dan alleen uitstekende talenkennis. Ons vertaalteam bestaat uit hoogopgeleide native vertalers die jarenlange ervaring hebben met vertaalopdrachten uit uw branche. Daardoor kunnen zij de juiste terminologieën en vakinhoudelijke aspecten toepassen. Al uw financiële vertalingen, ongeacht de complexiteit van het document, zijn bij financieel vertaalbureau Textwerk in goede handen. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en aan het afleveren van het beste eindresultaat dat aan alle internationale eisen voldoet. Om deze kwaliteit te verzekeren, laat financieel vertaalbureau Textwerk elke vertaling grondig controleren door een tweede deskundige vertaler.

U kunt bij Textwerk terecht voor het vertalen van de volgende documenten:

  • Jaarverslagen
  • Bedrijfskundige analyses
  • Beëdigd vertalen
  • Contracten
  • Financiële prognoses
  • En meer

Kwaliteit

Naast native financiële vertalers, beschikken wij ook over innovatieve vertaaltechniek. Het vertalen blijft mensenwerk maar door het gebruik van onze vertaaltechniek met vertaalgeheugen, kunnen wij voor u de kosten laag houden. De kwaliteit van het eindproduct en het proces waarborgen wij met ons kwaliteitsmanagementsysteem. Dit systeem voldoet aan de strenge ISO-eisen. Vertaalbureau Textwerk is een ISO-9001 & ISO-17100 gecertificeerd vertaalbureau.

Vraag een offerte aan

Ontvang uw offerte

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Werkwijze

U kunt via prijsindicatie een vrijblijvende offerte aanvragen, of direct contact met ons opnemen om inzicht te krijgen in de duur en kosten van uw vertaalproject. Mocht u akkoord gaan, gaan wij direct voor u aan de slag. Wij stellen een vast vertaalteam op en leveren de vertaling binnen de deadline bij u op. Dit is in grote lijnen onze werkwijze. Elke klant is uniek en onze mogelijkheden zijn oneindig, daarom houden we graag persoonlijk contact met u om het vertaalproces precies op uw vertaalproject aan te passen.

Onze vertaaltools

Met deze vertaaltools waarborgen wij een consistente kwaliteit en een eerlijke prijs.

Terminologielijst

In deze lijst leggen wij specifiek woordgebruik en de tone of voice vast.

Vertaalsoftware

Onze vertalers werken zeer efficiënt door gebruik van de laatste vertaaltechnologie.

Vertaalgeheugen

Onze software herkent eerder vertaalde teksten en herhaling van woorden.

Een financieel vertaalbureau met lagere tarieven

Wij werken alleen met juridische en financiële vertalers die zich ruimschoots bewezen hebben. Doordat ze thuis zijn in de vakinhoudelijke aspecten van financiële documenten, kunnen ze sneller een kwalitatief hoogstaande vertaling afleveren. Ook maken wij gebruik van innovatieve vertaaltechniek. Door deze efficiënte werkwijze kunt u profiteren van lagere tarieven. Bij financieel Vertaalbureau Textwerk profiteert u dus van lagere tarieven, zonder op kwaliteit in te leveren.

Onze opdrachtgevers

We hebben de afgelopen jaren veel bedrijven geholpen bij hun vertalingen. We werken onder andere voor:

Hoofdkantoor

Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen? Neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op.

Vertaalbureau Textwerk B.V.
Prins Hendrikkade 170-3
1011 TC Amsterdam

Telefoon: 020-3690122
E-Mail: info@textwerk.nl

BTW nr. NL854431378.B01
KvK nr. 61652210