Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Contract vertalen

Bij vertaalbureau Textwerk wordt elke contractvertaling met zorg behandeld. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende talen en vakgebieden en goed op de hoogte van de specialisaties binnen ons team. Hierdoor kunnen wij snel en effectief een contract vertalen.

Native vertalers

Geen freelancers, maar vertalers met een vast dienstverband die uitsluitend vertalen naar hun "moedertaal".

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Spoedvertalingen

Door onze efficiënte bedrijfsvoering zijn wij zeer flexibel en kunnen wij extra snel vertalingen opleveren.

Expedia_flat

“Textwerk is een jong bedrijf met een informele manier van communiceren. Het is prettig om met ze samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.”

 – Gonnie Tutelaers
(Content manager, Expedia)

Bekijk de casestudie

Vakkundig contract vertalen

Naast vertalingen van een boek, een website of een cv, zijn wij ook gespecialiseerd in het vertalen van contracten. Een contract vertalen vergt kennis van het onderwerp. Ook is het van groot belang dat de bewoording zo nauwkeurig mogelijk wordt overgenomen. Naast ervaren zijn wij ook discreet. U kunt de vertaling met een gerust hart aan het vertaalteam van Textwerk overlaten. Er komt meer kijken dan uitstekende beheersing van de taal bij het vertalen van een contract. Vertalen van contracten vergt kennis over terminologie. Een contract moet goed in elkaar zitten. Bij Textwerk zorgen wij er voor dat de opdracht altijd door een tweede vertaler met vakkennis wordt nagekeken. Zo behalen wij bij elke vertaling een optimaal resultaat.

Een contract vertalen met kennis van zaken

De brontekst wordt door onze vertalers nooit zomaar overgenomen. Er wordt gekeken naar de juiste zegswijze om ook de strekking en het doel van de tekst te waarborgen. Daarnaast mag een contract uiteraard geen fouten bevatten. Wij zorgen voor een foutloze vertaling. Mocht er toch iets zijn dat moet worden aangepast dan horen wij dit graag en passen de wijzigingen kosteloos toe.

Bij vertaalbureau Textwerk staan wij garant voor hoge kwaliteit teksten voor een laag tarief. Hierdoor zijn wij anders dan andere vertaalbureaus. Bij Textwerk is naast kwaliteit ook service heel belangrijk. U kunt altijd contact opnemen wanneer u vragen heeft en wij werken naar uw wensen om tot een optimaal resultaat te komen. Zo ook bij het vertalen van een contract. Vertalen gebeurt door onze specialisten en wij zorgen voor een goed eindresultaat.

Onze vertaaltools

Met deze vertaaltools waarborgen wij een consistente kwaliteit en een eerlijke prijs.

Terminologielijst

In deze lijst leggen wij specifiek woordgebruik en de tone of voice vast.

Vertaalsoftware

Onze vertalers werken zeer efficiënt door gebruik van de laatste vertaaltechnologie.

Vertaalgeheugen

Onze software herkent eerder vertaalde teksten en herhaling van woorden.

Mensen vertalen

De kracht achter Textwerk is ons team van ervaren in-house vertalers die worden ondersteund door professionele vertaalsoftware. Benieuwd naar onze vertalers?

Vertaler Engels - Tess

Tess Stoop
“Vertaler Engels”

juridisch vertaler

Hans von Meijenfeld
"Vertaler Frans"vertaler frans

Renaud Cambon
"Vertaler Frans"

Onze opdrachtgevers

We hebben de afgelopen jaren veel advocatenkantoren en bedrijven geholpen bij hun vertalingen. We werken onder ander voor:

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="textwerk"]

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Wanneer u meer informatie wilt ontvangen of een vrijblijvende offerte wilt aanvragen kan dit snel en gemakkelijk via het formulier op onze website. U krijgt van ons binnen korte tijd reactie. Wanneer u met spoed teksten wilt laten vertalen kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen en laten wij u meteen weten wat de mogelijkheden zijn.