Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Contract vertalen

Bij vertaalbureau Textwerk wordt elke contractvertaling met zorg behandeld. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende talen en vakgebieden en goed op de hoogte van alle specialisaties die daar bijkomen kijken. Hierdoor kunnen wij snel en effectief een contract vertalen.

Native vertalers

Geen freelancers, maar vertalers met een vast dienstverband die uitsluitend vertalen naar hun moedertaal.

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Spoedvertalingen

Door onze efficiënte bedrijfsvoering zijn wij zeer flexibel en kunnen wij extra snel vertalingen opleveren.

Expedia_flat

“Textwerk is een jong bedrijf met een informele manier van communiceren. Het is prettig om met ze samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.”

 – Gonnie Tutelaers
(Content manager, Expedia)

Bekijk de casestudie

Kwaliteitsgarantie

Vertaalbureau Textwerk is een vertaalbureau dat ernaar streeft om een betere vertaling te schrijven dan de originele tekst. Wij werken met een vast vertaalteam, waarvan alle vertalers native speaker zijn en ruime ervaring hebben met contracten vertalen. Elke contractvertaling wordt vervolgens door een tweede professionele vertaler gecontroleerd, zodat u altijd verzekerd bent van kwaliteit. Daarnaast leveren wij snel en tegen lagere tarieven door onze innoverende vertaaltechniek. De kwaliteit van het eindproduct en de kwaliteit van het vertaalproces waarborgen wij door middel van ons kwaliteitsmanagementsysteem. Dit systeem voldoet aan alle ISO-eisen. Vertaalbureau Textwerk is een ISO-gecertificeerd vertaalbedrijf.

Werkwijze

U kunt via prijsindicatie een vrijblijvende offerte aanvragen, of direct contact met ons opnemen om inzicht te krijgen in de duur en kosten van uw vertaalproject. Mocht u akkoord gaan, gaan wij direct voor u aan de slag. Wij stellen een vast vertaalteam op en leveren de vertaling binnen de deadline bij u op. Dit is in grote lijnen onze werkwijze. Elke klant is uniek en onze mogelijkheden zijn oneindig, daarom houden we graag persoonlijk contact met u om het vertaalproces precies op uw vertaalproject aan te passen.

Onze vertaaltools

Met deze vertaaltools waarborgen wij een consistente kwaliteit en een eerlijke prijs.

Terminologielijst

In deze lijst leggen wij specifiek woordgebruik en de tone of voice vast.

Vertaalsoftware

Onze vertalers werken zeer efficiënt door gebruik van de laatste vertaaltechnologie.

Vertaalgeheugen

Onze software herkent eerder vertaalde teksten en herhaling van woorden.

Vakkundig contract vertalen

Wij zijn gespecialiseerd in het vertalen van contracten. Een contract vertalen vergt kennis van het onderwerp. Ook is het van groot belang dat de bewoording zo nauwkeurig mogelijk wordt overgenomen. Naast ervaren zijn wij ook discreet. U kunt de vertaling met een gerust hart aan het vertaalteam van Textwerk overlaten. Er komt meer kijken dan uitstekende beheersing van de taal bij het vertalen van een contract. Vertalen van contracten vergt kennis over terminologie. Een contract moet goed in elkaar zitten. Bij Textwerk zorgen wij ervoor dat de opdracht altijd door een tweede vertaler met vakkennis wordt nagekeken. Zo behalen wij bij elke vertaling een optimaal resultaat.

Laat uw contract vertalen bij vertaalbureau Textwerk om de volgende redenen:

  • Langdurige ervaring in het vertalen van contracten
  • Contract afgestemd op taal en cultuur
  • Verschillende specialisaties mogelijk
  • Behoud van originele toon en strekking
  • Foutloos vertalen dankzij meervoudige controle
  • Hoge vertaalsnelheid
  • Kostenefficiëntie door innoverende vertaaltechniek
  • Wij kunnen ook beëdigde contractvertalingen leveren

Onze opdrachtgevers

Wij hebben de afgelopen jaren veel bedrijven geholpen bij hun vertalingen. Wij werken onder ander voor:

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Wanneer u meer informatie wilt ontvangen of een vrijblijvende offerte wilt aanvragen kan dit snel en gemakkelijk via het formulier op onze website. U krijgt van ons binnen korte tijd reactie. Wanneer u met spoed contracten wilt laten vertalen kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen, wij laten u meteen weten wat de mogelijkheden zijn.