Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Brief vertalen

Laat uw brief vertalen door Vertaalbureau Textwerk. Onze native vertalers hebben alle kennis en ervaring in huis als het gaat om brieven vertalen. Textwerk zorgt voor correcte en duidelijke vertalingen die afgestemd zijn op uw specifieke wens.

Native vertalers

Geen freelancers, maar vertalers met een vast dienstverband die uitsluitend vertalen naar hun "moedertaal".

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

ISO gecertificeerd

Wij zijn gecertificeerd volgens de strenge ISO 9001 en 17100 normen. We gaan zelf graag nog een paar stappen verder.

Expedia_flat

“Textwerk is een jong bedrijf met een informele manier van communiceren. Het is prettig om met ze samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.”

 – Gonnie Tutelaers
(Content manager, Expedia)

Bekijk de casestudie

Laat uw brief vertalen door professionele vertalers

Textwerk is een vertaalbureau dat gespecialiseerd is in brieven vertalen. Wij vinden het belangrijk dat onze native vertaalspecialisten beschikken over de juiste kennis en de nodige ervaring hebben met brieven vertalen. Elke brief is anders. Gaat het nu om een zakelijke brief, een motivatiebrief of een persoonlijke brief, onze vertalers houden rekening met uw doelgroep. Ze nemen de tijd voor elke vertaling, zodat u verzekerd bent van kwaliteit. Zo kunnen ze elke brief vertalen geheel naar uw wens. Om kwaliteit te verzekeren, wordt vervolgens elke vertaalde brief gecontroleerd door een tweede professionele vertaler.

Kostenefficiënt uw brief vertalen

Een brief vertalen gebeurt bij Vertaalbureau Textwerk op een slimme en innovatieve manier. Door uitsluitend te werken met native vertaalspecialisten en innoverende vertaaltechniek, vertalen wij op een snelle manier zonder in te leveren op de kwaliteit. Zo kunnen wij uw brief voor een lagere prijs vertalen. Door gebruik te maken van meerdere controles, zullen wij uw brieven vertalen zonder eventuele fouten onopgemerkt aan ons voorbij te laten gaan. Wilt u iets laten aanpassen, dan wijzigen wij de tekst naar uw voorkeur. Zo weet u zeker dat wij uw brief vertalen naar uw wens en altijd een goed eindresultaat leveren tegen scherpe tarieven.

Onze vertaaltools

Met deze vertaaltools waarborgen wij een consistente kwaliteit en een eerlijke prijs.

Terminologielijst

In deze lijst leggen wij specifiek woordgebruik en de tone of voice vast.

Vertaalsoftware

Onze vertalers werken zeer efficiënt door gebruik van de laatste vertaaltechnologie.

Vertaalgeheugen

Onze software herkent eerder vertaalde teksten en herhaling van woorden.

ISO-gecertificeerd vertaalbureau

Vertaalbureau Textwerk is een vertaalbureau dat ernaar streeft om een betere vertaling te schrijven dan de originele tekst. Wij werken met een vast vertaalteam, waarvan alle vertalers native speaker zijn en ruime ervaring hebben met vertalen. Elke vertaling wordt vervolgens door een tweede professionele vertaler gecontroleerd, zodat u altijd verzekerd bent van kwaliteit. Daarnaast leveren wij snel en tegen lagere tarieven door onze innoverende vertaaltechniek. De kwaliteit van het eindproduct en het vertaalproces waarborgen wij door te werken met ons systeem met ISO-keurmerk. Vertaalbureau Textwerk is een ISO-gecertificeerd vertaalbureau.

Onze opdrachtgevers

We hebben de afgelopen jaren veel advocatenkantoren en bedrijven geholpen bij hun vertalingen. We werken onder ander voor:

Uw brieven vertalen: snel, correct en duidelijk

Laat u uw brieven vertalen door Vertaalbureau Textwerk. Wij willen dat u op ons kunt vertrouwen als wij een brief vertalen voor u en daarom maken we altijd duidelijke afspraken. Wij laten uw brief vertalen door vertaalexperts en werken met grondige controles, zodat wij al uw brieven vertalen en leveren met kwaliteit. Soms heeft uw brief een expertiseveld, onze vertalers vertalen in uw vakgebied.

Vakgebieden

Onze specialisaties:

Bij Vertaalbureau Textwerk werken er altijd twee of drie gespecialiseerde en native vertalers aan uw documenten.

Vraag een offerte aan

Ontvang uw offerte

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Hoofdkantoor

Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen? Neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op.

Vertaalbureau Textwerk B.V.
Prins Hendrikkade 170-3
1011 TC Amsterdam

Telefoon: 020-3690122
E-Mail: info@textwerk.nl

BTW nr. NL854431378.B01
KvK nr. 61652210