Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Beëdigd vertalen

Officiële documenten beëdigd laten vertalen? Ook voor beëdigde vertalingen zoals aktes, bewijsstukken, testamenten, bankgaranties en diploma's, kunt u bij Textwerk terecht. Een beëdigd vertaler is bij wet gerechtigd om bepaalde documenten met een officiële of juridische status te vertalen.

Spoedvertalingen

Door onze efficiënte bedrijfsvoering zijn wij zeer flexibel en kunnen wij extra snel vertalingen opleveren.

100% correct

Ervaren juridische- en beëdigde vertalers voeren uw opdracht uit en een tweede vertaler corrigeert de vertaling.

Betrouwbaar

TW-legal werkt alleen met ervaren vertalers en u ontvangt bij elke aanvraag een geheimhoudingsverklaring.

Onze opdrachtgevers

We hebben de afgelopen jaren veel advocatenkantoren en bedrijven geholpen bij hun vertalingen. We werken onder ander voor:

Beëdigde in-house vertalers

Voor beëdigd vertalen is meer nodig dan alleen een uitstekende talenkennis. Om aan de juiste terminologieën en vakinhoudelijke aspecten te voldoen om een officieel document te kunnen vertalen, werken wij met een vast vertaalteam met gespecialiseerde en beëdigde in-house vertalers. Onze vertalers werken zowel tijdens het vertalen als bij het controleren van teksten nauw met u samen. Dit alles zorgt ervoor dat we nauwkeurige en professionele vertalingen kunnen aanbieden, zonder daarvoor hoge tarieven te rekenen. Voor een vertaling door onze ervaren in-house specialisten geldt een tot 40% lagere prijs dan bij vergelijkbare vertaalbureaus.

Laat uw stukken vertalen door ervaren beëdigde vertalers

Een beëdigde vertaling is een vertaling die is gewaarmerkt door een vertaler, die hiervoor door de rechtbank is beëdigd. De vertaler verklaart dat de officiële vertaling naar zijn of haar mening correct en volledig is en voorziet deze verklaring bovendien van zijn of haar handtekening en stempel. Onze beëdigde vertalers hebben meerdere jaren ervaring. Details zijn zeer belangrijk in beëdigde stukken. De vertalers zijn bedreven in het correct vertalen van juridische termen en definities. Wij bieden consistente kwaliteit door ervaren in-house vertalers en ISO-certificering. Als beëdigd vertaalbureau, kunnen wij alle soorten officiële documenten beëdigd laten vertalen.

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

Mensen vertalen

De kracht achter Textwerk is ons team van ervaren in-house vertalers die worden ondersteund door professionele vertaalsoftware. Benieuwd naar onze vertalers?

juridisch vertaler

Hans von Meijenfeld
"Vertaler Frans"vertaler engels

Susan Brazier
"Vertaler Engels"

Vertaler Duits - Sunny

Sunny Werner
“Vertaler Duits”

Lagere kosten

Vertaalbureau Textwerk staat voor kwaliteit, zonder daar hoge tarieven voor te rekenen. Voor een vertaling van onze ervaren specialisten rekenen wij een 30-40% lagere prijs dan die van vergelijkbare vertaalbureaus. Dit komt door onze innoverende vertaaltechniek en ervaren native vertalers.

Laat uw stukken beëdigd vertalen door een flexibel vertaalbureau

Vereist uw vertaalopdracht een andere aanpak? Vertaalbureau Textwerk denkt graag met u mee. Wij hebben jarenlange ervaring met beëdigd vertalen en weten daarom hoe elke opdracht het beste aangepakt kan worden. Bovendien zijn we een flexibel vertaalbureau dat zich graag aan u aanpast.

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

Hoofdkantoor

Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen? Neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op.

Vertaalbureau Textwerk B.V.
Jacob van Lennepstraat 78
1053 HM Amsterdam

Telefoon: 020-3690122
E-Mail: info@textwerk.nl

BTW nr. NL854431378.B01
KvK nr. 61652210