Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Beëdigd vertalen

Officiële documenten beëdigd laten vertalen bij vertaalbureau Textwerk. Ook voor beëdigde vertalingen zoals aktes, bewijsstukken, testamenten, bankgaranties en diploma's, kunt u bij Textwerk terecht. Een beëdigd vertaler is bij wet gerechtigd om bepaalde documenten met een officiële of juridische status te vertalen.

Spoedvertalingen

Door onze efficiënte bedrijfsvoering zijn wij zeer flexibel en kunnen wij extra snel vertalingen opleveren.

100% correct

Ervaren juridische- en beëdigde vertalers voeren uw opdracht uit en een tweede vertaler corrigeert de vertaling.

Betrouwbaar

Textwerk werkt alleen met ervaren vertalers en u ontvangt bij elke aanvraag een geheimhoudingsverklaring.

Onze opdrachtgevers

Wij hebben de afgelopen jaren veel advocatenkantoren en bedrijven geholpen bij hun vertalingen. Wij werken onder ander voor:

Wat is een beëdigde vertaling

Vertalingen zoals aktes, bewijsstukken, testamenten, bankgaranties en diploma's dienen soms beëdigd vertaald te worden. Een beëdigde vertaling is een vertaling die is gewaarmerkt door een vertaler, die hiervoor door de rechtbank is beëdigd. De vertaler verklaart dat de vertaling naar zijn of haar mening correct en volledig is en voorziet deze verklaring bovendien van zijn of haar handtekening en stempel. Onze beëdigde vertalers hebben meerdere jaren ervaring. Details zijn zeer belangrijk in beëdigde stukken. De vertalers zijn bedreven in het correct vertalen van juridische termen en definities. Wij bieden consistente kwaliteit door ervaren vertalers en ISO-certificering.

Beëdigde vertalers

Voor beëdigd vertalen is meer nodig dan alleen een uitstekende talenkennis. Om aan de juiste terminologieën en vakinhoudelijke aspecten te voldoen om een officieel document te kunnen vertalen, werken wij met een vast vertaalteam met gespecialiseerde en beëdigde vertalers. Onze vertalers werken zowel tijdens het vertalen als bij het controleren van teksten nauw met u samen. Dit alles zorgt ervoor dat we nauwkeurige en professionele vertalingen kunnen aanbieden.

Beëdigde vertalers

Betrouwbaar & correct

Kwaliteitsgarantie

Correct en betrouwbaar

Wij snappen dat stukken die beëdigd vertaald moeten worden, vaak gevoelige informatie bevatten. Vertaalbureau Textwerk werkt uitsluitend met ervaren en betrouwbare beëdigd vertalers. U ontvangt bij elke aanvraag een geheimhoudingsverklaring om de geheimhouding te waarborgen.

ISO-gecertificeerd vertaalbureau

Om de kwaliteit van het eindproduct en het proces te waarborgen, werken wij met een kwaliteitsmanagementsysteem. Dit systeem voldoet aan alle ISO-eisen. Vertaalbureau Textwerk is een ISO-9001 & ISO-17100 gecertificeerd vertaalbureau.

Kostenefficiënt beëdigd laten vertalen

Een beëdigde vertaling blijft bij ons een 100% menselijke vertaling, maar onze vertalers maken gebruik van innoverende vertaaltechnieken. Door deze vertaaltechniek kunnen wij voor u reduceren in de kosten en garanderen wij consistentie in de vertaling.

Uw stukken hebben een andere aanpak nodig

Vereist uw vertaalopdracht een andere aanpak? Vertaalbureau Textwerk denkt graag met u mee. Wij hebben jarenlange ervaring met beëdigd vertalen en weten daarom hoe elke opdracht het beste aangepakt kan worden. Bovendien zijn we een flexibel vertaalbureau dat zich graag aan u aanpast.

Vraag een offerte aan

 

Ontvang uw offerte

 

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

 

Hoofdkantoor

Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen? Neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op.

Vertaalbureau Textwerk B.V.
Prins Hendrikkade 170-3
1011 TC Amsterdam

Telefoon: 020-3690122
E-Mail: info@textwerk.nl

BTW nr. NL854431378.B01
KvK nr. 61652210