Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Artikel vertalen

Uw artikel vertalen bij Vertaalbureau Textwerk. Onze vertalers zijn native speaker en beschikken allemaal over hun eigen specialisme, zodat uw vertaalde artikel aansluit bij de doelgroep en de vertaling de juiste tone of voice krijgt.

Native vertalers

Bij ons vertaalbureau werken uitsluitend native vertalers. Zij vertalen naar hun moedertaal.

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Spoedvertalingen

Door onze efficiënte bedrijfsvoering zijn wij zeer flexibel en kunnen wij extra snel vertalingen opleveren.

Expedia_flat

“Textwerk is een jong bedrijf met een informele manier van communiceren. Het is prettig om met ze samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.”

 – Gonnie Tutelaers
(Content manager, Expedia)

Bekijk de casestudie

Zeker van een kwalitatieve vertaling

Voor een kwalitatieve vertaling, heeft u een vertaalbureau nodig met professionele vertalers. Bij Vertaalbureau Textwerk werken we uitsluitend met native vertalers en innoverende vertaaltechniek. Zo bieden wij u kwaliteit door native vertalers en kostenefficiëntie door onze vertaaltechniek. Om de kwaliteit van het eindproduct en het proces te waarborgen, werken wij met een kwaliteitsmanagementsysteem. Dit systeem voldoet aan de ISO-eisen. Vertaalbureau Textwerk is een ISO-9001 & ISO-17100 gecertificeerd vertaalbureau.

Laat uw artikel vertalen door ervaren vertalers

Textwerk heeft een vast vertaalteam en kan elk artikel vertalen. Gaat het nu om een krantenartikel of een wetenschappelijk artikel, elk artikel kunnen wij vertalen voor u. Textwerk werkt namelijk met professionele vertaalteams die gespecialiseerd zijn in het vertalen van artikelen. U laat zo uw tekst vertalen door hoogopgeleide vertalers die op de hoogte zijn van de juiste terminologieën. Daarnaast wordt elk vertaalde artikel gecontroleerd door een tweede vertaler en indien nodig gereviseerd door een buitenlandse copywriter.

Onze vertaaltools

Met deze vertaaltools waarborgen wij een consistente kwaliteit en een eerlijke prijs.

Terminologielijst

In deze lijst leggen wij specifiek woordgebruik en de tone of voice vast.

Vertaalsoftware

Onze vertalers werken zeer efficiënt door gebruik van de laatste vertaaltechnologie.

Vertaalgeheugen

Onze software herkent eerder vertaalde teksten en herhaling van woorden.

Laat uw artikel vertalen vanaf slechts 10 cent per woord.

Laat uw artikel vertalen tegen tarieven die tot wel 40% lager liggen dan die van een gemiddeld vertaalbureau. Ons vertaalbureau laat elk artikel vertalen door native professionals met veel ervaring op het gebied van het vertalen. Ook maken wij gebruik van innovatieve vertaalsoftware. Hierdoor kunnen de vertaalteams sneller werken en uw artikel vertalen tot deze aan de gewenste kwaliteit voldoet. Door deze innovatieve werkwijze kan Textwerk uw artikel vertalen tegen lagere kosten.

Onze opdrachtgevers

We hebben de afgelopen jaren veel advocatenkantoren en bedrijven geholpen bij hun vertalingen. We werken onder ander voor:

Uw artikel met een specialistisch vakgebied

Soms heeft uw artikel een expertiseveld waarin vertaald moet worden. Wij matchen de juiste vertaler aan elke vertaalopdracht. Onze vertalers hebben allemaal een eigen expertiseveld dat aansluit op uw behoefte. Wij vertalen naar uw vakgebied.