Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Spaans vertaalbureau

Spaans is een wereldtaal die wordt gesproken door 406 miljoen mensen ter wereld. Maar de Spaanse cultuur is anders dan de Argentijnse of Mexicaanse cultuur. En daarom weet een goed Spaans vertaalbureau zich te ‘lokaliseren’. Hét bewijs dat vertalen meer is dan alleen het kennen van de taal.

Native vertalers

Bij Vertaalbureau Textwerk kunt u rekenen op specialisten die uitsluitend vertalen naar hun moedertaal.

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Spoedvertalingen

Dankzij onze efficiënte bedrijfsvoering is Vertaalbureau Textwerk zeer flexibel en kunnen wij extra snel vertalingen opleveren.

Expedia_flat

“Vertaalbureau Textwerk is een jong bedrijf met een informele manier van communiceren. Het is prettig om met ze samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.”

 – Gonnie Tutelaers
(Content manager, Expedia)

Bekijk de casestudie

Kwaliteit verzekerd met in-house vertalers

Voor een goede Spaanse vertaling, heeft u een Spaans vertaalbureau nodig met professionele vertalers. Bij Spaans Vertaalbureau Textwerk werken we met een in-house vertaalteam om beter en sneller te kunnen vertalen en bovenal kwaliteit te verzekeren. De vertalers zijn allemaal native speakers en beschikken over de benodigde opleidingen en vertaalervaring. Wij vertalen al vanaf 9 cent per woord.

Vertaalbureau Spaans met de juiste vertalers

Spaans Vertaalbureau Textwerk heeft professionele vertalers in dienst met een brede kennis van de Spaanse taal en de cultuur. Zo kunnen ze uw Spaanse vertalingen hier perfect afstemmen. Bovendien werken de vertalers van Vertaalbureau Textwerk op creatieve wijze samen, om zo beter en toch betaalbaar te vertalen. Al het geschreven werk van onze Spaanse vertalers wordt grondig gecontroleerd door een collega. Hierdoor kunt u rekenen op een foutloze Spaanse vertaling die perfect aansluit bij uw doelgroep.

Wij zijn een all-round vertaalbureau 

Onze specialisaties: 

Onze vertaaltools

Vertaalbureau Textwerk waarborgt een consistente kwaliteit en een eerlijke prijs dankzij deze vertaaltools.

Terminologielijst

In deze lijst leggen wij specifiek woordgebruik en de tone of voice vast.

Vertaalsoftware

Onze vertalers werken zeer efficiënt door gebruik van de laatste vertaaltechnologie.

Vertaalgeheugen

Onze software herkent eerder vertaalde teksten en herhaling van woorden.

Onze vertalers

De kracht achter Vertaalbureau Textwerk is ons team van native vertalers die worden ondersteund door professionele vertaalsoftware. Benieuwd naar onze vertalers?

juridisch vertaler

Hans von Meijenfeld
"Vertaler Frans"

Vertaler Engels - Tess

Tess Stoop
“Vertaler Engels”

Onze opdrachtgevers

We hebben de afgelopen jaren veel webshops en merken geholpen bij hun marketingvertalingen. We werken onder andere voor:

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="textwerk"]

Werkwijze

Wij leveren met ons Vertaalbureau Spaans vakkundige vertalingen tegen lagere tarieven dan vergelijkbare vertaalbureaus. Dit omdat wij werken volgens een innovatieve werkwijze:

1 | Offerte traject. Ontvang binnen twee uur een gratis en vrijblijvende offerte via uw mail.
2 | Tekst aanleveren. Naast Word en Excel bestanden accepteert ons vertaalbureau Spaans ook opgemaakte documenten in PDF, InDesign, XML en HTML. 
3 | De juiste vertaler.  Zodra de offerte akkoord is schakelt onze projectmanager een Spaanse in-house vertaler in, gespecialiseerd in het vakgebied van uw tekst. Onze Spaanse vertaler kan zo uw tekst niet alleen beter, maar ook sneller vertalen.

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

Native vertalers in elke taal

Wij streven altijd naar vertalingen beter dan de bron. Daarom werken wij alleen met native vertalers want zij begrijpen naast de taal, de cultuur.