Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Portugees vertaalbureau

Portugees is een zeer belangrijke internationale handelstaal. Zo is communicatie in het Portugees noodzakelijk om in Portugal en Brazilië succesvol zaken te doen. Portugees Vertaalbureau Textwerk kan u daarbij ondersteunen.

Native vertalers

Vertaalbureau Textwerk werkt met native vertalers die uitsluitend vertalen naar hun moedertaal.

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Spoedvertalingen

Door een efficiënte bedrijfsvoering is Vertaalbureau Textwerk zeer flexibel en kunnen wij extra snel vertalingen opleveren.

Expedia 174x54

“Vertaalbureau Textwerk is een jong bedrijf met een informele manier van communiceren. Het is prettig om met ze samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.”

 – Gonnie Tutelaers
(Content manager, Expedia)

Bekijk de casestudie

Specialist in Portugese vertalingen

Portugees Vertaalbureau Textwerk specialiseert zich in Portugese vertalingen. Wij werken met een vast vertaalteam, waarvan alle Portugese vertalers 'native speakers' zijn en over de benodigde opleidingen en ervaring beschikken. Zij streven ernaar om elke vertaling beter de schrijven dan de bron. Vervolgens wordt elke vertaling door een tweede professionele vertaler gecontroleerd, zodat je altijd verzekerd bent van kwaliteit. Door onze ervaren in-house vertalers leveren wij betere kwaliteit en zijn wij tot 40% goedkoper dan vergelijkbare vertaalbureaus.

Professionele vertalers

Portugees Vertaalbureau Textwerk beschikt over ervaren in-house vertalers die vertalen van en naar Portugese talen. Al onze vertalers zijn ‘native speakers’ en kennen de cultuur door en door. Daarnaast wordt elke vertaling door een tweede vertaler of revisor grondig gecontroleerd en waar nodig aangepast. Wij bieden hierdoor een hoog kwaliteitsniveau. Door onze in-house vertalers zijn wij daarnaast tot 40% goedkoper dan vergelijkbare vertaalbureaus.

Spoedvertalingen

Bij veel documenten is de tijd vaak een belangrijke factor. Omdat wij met een professioneel in-house vertaalteam werken, ben je ook voor spoedopdrachten bij Portugees Vertaalbureau Textwerk aan het juiste adres. Onze hoge kwaliteit blijft gewaarborgd door de ISO-certificering. Ook spoedopdrachten worden altijd gecontroleerd en waar nodig gecorrigeerd door hoogopgeleide revisors.

 

 

Onze vertaaltools

Met deze vertaaltools waarborgt Vertaalbureau Textwerk een consistente kwaliteit en een eerlijke prijs.

Terminologielijst

In deze lijst leggen wij specifiek woordgebruik en de tone of voice vast.

Vertaalsoftware

Onze vertalers werken zeer efficiënt door gebruik van de laatste vertaaltechnologie.

Vertaalgeheugen

Onze software herkent eerder vertaalde teksten en herhaling van woorden.

Onze vertalers

Heb je een vertaling nodig die even net iets anders is dan een standaard tekst? Bij Vertaalbureau Textwerk doen we het graag voor je!

juridisch vertaler

Hans
"Juridisch Vertaler"

technisch vertaler

Wald
"Technisch vertaler"

Vertaler Engels - Tess

Tess
"Creatief vertaler"

Vertaler Duits

Rebecca
"Marketing vertaler"

Onze opdrachtgevers

We hebben de afgelopen jaren veel webshops en merken geholpen bij hun marketingvertalingen. We werken onder andere voor:

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="textwerk"]

Portugees vertalen

Laat uw documenten naar het Portugees vertalen tegen lage tarieven bij ons Portugees vertaalbureau. Vertaalbureau Textwerk streeft altijd naar de beste kwaliteit en optimale kostenefficiëntie. Dit kunnen wij waarmaken doordat wij alleen met professionele vertalers werken, die beschikken over de benodigde ervaring en opleiding. Een 'native speaker' Portugees kan namelijk niet alleen beter naar het Portugees vertalen, maar ook sneller. Door deze innovatieve werkwijze kunnen wij betere kwaliteit bieden en tegen lagere tarieven naar het Portugees vertalen, namelijk al vanaf 9 cent per woord. U ontvangt consistente kwaliteit voor een scherpe prijs door onze in-house vertalers en ISO-certificering.

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

Native vertalers in elke taal

Bij Vertaalbureau Textwerk streven we altijd naar vertalingen van hoge kwaliteit. Daarom werken wij alleen met native vertalers die naast de taal, ook de cultuur begrijpen.