Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Nederlands vertaalbureau

Nederlands vertaalbureau Textwerk is een vertaalbureau die niet alleen vertaalt naar of vanuit het Nederlands, maar ook Nederlandse teksten redigeert. Dat betekent dat een tekst niet alleen vertaald wordt, maar ook wordt aangepast naar een goedlopende tekst met de juiste terminologieën. Een goed Nederlands vertaalbureau heeft native vertalers die kunnen toveren met de Nederlandse taal.

Native vertalers

Bij ons vertaalbureau werken uitsluitend vertalers die vertaler naar hun moedertaal. Zo klinkt het resultaat altijd natuurlijk voor je publiek.

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Spoedvertalingen

Door onze efficiënte bedrijfsvoering zijn wij zeer flexibel en kunnen wij extra snel vertalingen opleveren.

Expedia 174x54

“Textwerk is een jong bedrijf met een informele manier van communiceren. Het is prettig om met ze samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.”

 – Gonnie Tutelaers
(Content manager, Expedia)

Bekijk de casestudie

Kwalitatieve Nederlandse vertalingen

Vertaalbureau Textwerk is een vertaalbureau in Nederland dat werkt voor toonaangevende klanten. Met een vast team van professionele native vertalers is ons vertaalbureau continu bezig met het leveren van de beste kwaliteit. We denken vanuit effectieve oplossingen voor de klant, waarbij naast kwaliteit, de snelheid en kostenefficiëntie hoog bovenaan staan. Als de ene vertaler klaar is met het vertalen van uw tekst, kijkt een andere native vertaler de tekst nogmaals na om consistente kwaliteit te bieden. Om de kwaliteit van het eindproduct en het proces te waarborgen, werken wij met een kwaliteitsmanagementsysteem. Dit systeem voldoet aan de ISO-eisen. Vertaalbureau Textwerk is ISO-9001 & ISO-17100 gecertificeerd.

Talencombinaties bij Nederlands vertaalbureau Textwerk

U kunt onder andere bij ons terecht voor de meest gevraagde talencombinaties. Of u opzoek bent naar een vertaalbureau Nederlands-Duits, een vertaalbureau Nederlands-Frans, een vertaalbureau Duits-Nederlands. Wij vertalen uw documenten vanuit het Duits, Frans of Engels naar het Nederlands, of andersom. Meer exotische combinaties, zoals Spaans-Nederlands of Italiaans-Nederlands zijn ook beschikbaar (andere taalcombinaties ook mogelijk op aanvraag). Al onze vertalers zijn native speakers van de desbetreffende taal. Ze hebben een perfecte beheersing van de taal in woord en in geschrift, waardoor ze uitdrukkingen op de juiste manier weten te interpreteren en te verwoorden in het Nederlands. Elke opdracht wordt tot een goedlopend stuk vertaald, waarin de juiste terminologieën worden gehanteerd. Daarnaast wordt elke vertaling nogmaals grondig gecontroleerd door een taalspecialist en indien nodig aangepast. Hierdoor levert Nederlands vertaalbureau Textwerk altijd een hoogstaand eindproduct.

 

 

Tevredenheidsgarantie

ISO gecertificeerd

Een eerlijke prijs

Werkwijze

U kunt via prijsindicatie een vrijblijvende offerte aanvragen, of direct contact met ons opnemen om inzicht te krijgen in de duur en kosten van uw vertaalproject. Mocht u akkoord gaan, gaan wij direct voor u aan de slag. Wij stellen een vast vertaalteam op en leveren de vertaling binnen de deadline bij u op. Dit is in grote lijnen onze werkwijze. Elke klant is uniek en onze mogelijkheden zijn oneindig, daarom houden we graag persoonlijk contact met u om het vertaalproces precies op uw vertaalproject aan te passen.

Vertaalbureau Textwerk is ook te vinden op www.vertaalbureau-info.nl

 

 

Onze vertaaltools

Met deze vertaaltools waarborgen wij een consistente kwaliteit en een eerlijke prijs.

Terminologielijst

In deze lijst leggen wij specifiek woordgebruik en de tone of voice vast.

Vertaalsoftware

Onze vertalers werken zeer efficiënt door gebruik van de laatste vertaaltechnologie.

Vertaalgeheugen

Onze software herkent eerder vertaalde teksten en herhaling van woorden.

Onze opdrachtgevers

Ons vertaalbureau heeft de afgelopen jaren veel wbedrijven geholpen bij hun vertalingen. We werken onder andere voor:

Native vertalers in elke taal

Wij streven altijd naar vertalingen beter dan de bron. Daarom werken wij alleen met native vertalers want zij begrijpen naast de taal, de cultuur.