Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Nederlands vertaalbureau

Als Nederlander spreek je natuurlijk Nederlands. Maar betekent dat ook dat je een boodschap goed kunt vertalen uit een andere taal, zonder dat iemand merkt dat het een vertaling is? Een goed Nederlands vertaalbureau heeft vertalers die kunnen toveren met de Nederlandse taal.

Native vertalers

Bij ons vertaalbureau werken uitsluitend vertalers die vertaler naar hun moedertaal. Zo klinkt het resultaat altijd natuurlijk voor je publiek.

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Spoedvertalingen

Door onze efficiënte bedrijfsvoering zijn wij zeer flexibel en kunnen wij extra snel vertalingen opleveren.

Expedia 174x54

“Textwerk is een jong bedrijf met een informele manier van communiceren. Het is prettig om met ze samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.”

 – Gonnie Tutelaers
(Content manager, Expedia)

Bekijk de casestudie

Professionele in-house vertalers

Vertaalbureau Textwerk is een Nederlands vertaalbureau dat werkt voor toonaangevende klanten. Met een vast team van professionele in-house vertalers is ons vertaalbureau continu bezig met het leveren van de beste kwaliteit voor jou. We denken vanuit effectieve oplossingen voor de klant, waarbij naast kwaliteit, de snelheid en lagere tarieven hoog bovenaan staan. Vertaalbureau Textwerk vertaalt al vanaf 9 cent per woord. Ook voor beëdigde vertalingen van en naar het Nederlands kan je bij ons terecht.

Nederlands vertaalbureau tegen lagere tarieven

Vertaalbureau Textwerk is een vertaalbureau in Nederland dat jarenlange ervaring heeft met vertalen. Ons vaste vertaalteam beschikt over de juiste expertise om sneller kwaliteitsvertalingen te schrijven. Wij garanderen je altijd kwaliteit, terwijl je tevens kunt profiteren van lagere tarieven. Wij streven namelijk voortdurend naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding, die wij waar kunnen maken door onze efficiënte werkwijze. Hierdoor kunnen we tegen wel 40% lagere tarieven vertalen dan andere vertaalbureaus.

Talencombinaties bij Nederlands vertaalbureau Textwerk

Je kunt onder andere bij ons terecht voor de meest gevraagde talencombinaties. Of je nou opzoek bent naar een vertaalbureau Nederlands-Duits, een vertaalbureau Nederlands-Frans, een vertaalbureau Duits-Nederlands. We vertalen je documenten vanuit het Duits, Frans of Engels naar het Nederlands, of andersom. Meer exotische combinaties, zoals Spaans-Nederlands of Italiaans-Nederlands zijn ook beschikbaar (andere taalcombinaties ook mogelijk op aanvraag). Al onze vertalers zijn native speakers van de desbetreffende taal. Ze hebben een perfecte beheersing van de taal in woord als in geschrift, waardoor ze uitdrukkingen op de juiste manier weten te interpreteren en te verwoorden in het Nederlands. Elke opdracht wordt tot een goedlopend stuk vertaald, waarin de juiste terminologieën worden gehanteerd. Daarnaast wordt elke vertaling nogmaals grondig gecontroleerd door een taalspecialist en indien nodig aangepast. Hierdoor levert Nederlands vertaalbureau Textwerk altijd een hoogstaand eindproduct.

Vertaalbureau Textwerk is ook te vinden op www.vertaalbureau-info.nl

 

 

Onze vertaaltools

Met deze vertaaltools waarborgen wij een consistente kwaliteit en een eerlijke prijs.

Terminologielijst

In deze lijst leggen wij specifiek woordgebruik en de tone of voice vast.

Vertaalsoftware

Onze vertalers werken zeer efficiënt door gebruik van de laatste vertaaltechnologie.

Vertaalgeheugen

Onze software herkent eerder vertaalde teksten en herhaling van woorden.

Mensen vertalen

De kracht achter ons vertaalbureau is het team van ervaren native in-house vertalers die worden ondersteund door professionele vertaalsoftware en meedenkende projectmanagers.vertaler frans

Renaud Cambon
"Vertaler Frans"

Vertaler Duits - Sunny

Sunny Werner
“Vertaler Duits”

Vertaler Engels - Tess

Tess Stoop
“Vertaler Engels”

Onze opdrachtgevers

Ons vertaalbureau heeft de afgelopen jaren veel webshops en merken geholpen bij hun marketingvertalingen. We werken onder andere voor:

Tevredenheidsgarantie

ISO gecertificeerd

Een eerlijke prijs

Native vertalers in elke taal

Wij streven altijd naar vertalingen beter dan de bron. Daarom werken wij alleen met native vertalers want zij begrijpen naast de taal, de cultuur.