Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Engels vertaalbureau

Engels is een internationale maar ook een lokale taal met grote belangrijke verschillen. Een goede vertaler houdt daarom rekening met jouw doelgroep, of deze zich nu in Australië, Amerika of verdeeld over de hele wereld bevindt.

Native vertalers

Bij ons vertaalbureau werken uitsluitend vertalers die vertalen naar hun moedertaal. Zo klinkt het resultaat altijd natuurlijk voor je publiek.

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Spoedvertalingen

Als vertaalbureau met een efficiënte bedrijfsvoering zijn wij zeer flexibel en kunnen wij extra snel vertalingen opleveren.

Expedia_flat

“Textwerk is een jong bedrijf met een informele manier van communiceren. Het is prettig om met ze samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.”

 – Gonnie Tutelaers
(Content manager, Expedia)

Bekijk de casestudie

Zeker van een goede Engelse vertaling

Vertaalbureau Textwerk is een Engels vertaalbureau dat ernaar streeft om een betere vertaling te schrijven dan de originele tekst. Wij werken met een vast vertaalteam, waarvan alle vertalers native speakers zijn en veel ervaring hebben met teksten naar het Engels vertalen. Elke vertaling wordt vervolgens door een tweede professionele vertaler gecontroleerd, zodat u altijd verzekerd bent van kwaliteit. Daarnaast leveren wij snel en tegen lagere tarieven.

Laat je document naar het Engels vertalen bij Vertaalbureau Textwerk

Voor ons als vertaalbureau is het onmisbaar om documenten naar het Engels te vertalen. Wij werken met een eigen vertaalteam van gespecialiseerde vertalers. Bij elke Engelse vertaalopdracht wordt continu toegezien op de juistheid en kwaliteit van de uitwerking. Nadat je document door ons is ontvangen, gaan onze vertalers ermee aan de slag, waarbij ze rekening houden met je wensen en de doelgroep en cultuur waar het voor geschreven moet worden. Ons vertaalbureau levert ook technische Engelse vertalingen.

Vertaalbureau Engels

Laat je documenten door een Engels vertaler vertalen tegen lagere tarieven bij ons Engelse vertaalbureau. Vertaalbureau Textwerk streeft altijd naar de beste kwaliteit en optimale kostenefficiëntie. Dit kunnen wij waarmaken doordat wij alleen met professionele vertalers werken met de benodigde kennis van zaken. Echt goede vertalers kunnen namelijk beter naar het Engels vertalen vanwege hun brede inzetbaarheid en grote hoeveelheid ervaring. Door deze ervaring kunnen ze ook vaak sneller werken, omdat ze met vele soorten tekst hebben leren omgaan. Door onze werkwijze kunnen wij kwaliteit bieden en tegen lagere tarieven vertalen. Laat je document daarom door een Engels vertaler vertalen bij Vertaalbureau Textwerk.

Talencombinaties:

Nederlands – Engels, Engels – Nederlands, Duits – Engels en Frans – Engels. Mocht je talencombinatie hier niet tussen staan, op aanvraag vertalen wij van en naar alle talen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

 

Onze vertaaltools

Met deze vertaaltools waarborgen wij een consistente kwaliteit en een eerlijke prijs.

Terminologielijst

In deze lijst leggen wij specifiek woordgebruik en de tone of voice vast.

Vertaalsoftware

Onze vertalers werken zeer efficiënt door gebruik van de laatste vertaaltechnologie.

Vertaalgeheugen

Onze software herkent eerder vertaalde teksten en herhaling van woorden.

Onze opdrachtgevers

Ons vertaalbureau heeft de afgelopen jaren veel webshops en merken geholpen bij hun vertalingen. We werken onder andere voor:

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="textwerk"]

Mensen vertalen

De kracht van ons vertaalbureau is het Textwerk team van ervaren in-house vertalers die worden ondersteund door professionele vertaalsoftware. Benieuwd naar onze vertalers?

technisch vertaler

Marvin Lankenau
"Vertaler Engels"

vertaler engels

Susan Brazier
"Vertaler Engels"

Vertaler Engels - Tess

Tess Stoop
“Vertaler Engels”Je zoekt een Engels vertaalbureau?

Voordat we beginnen met het document naar het Engels vertalen, is het voor ons van belang te weten wie je doelgroep is en wat het doel van de tekst is. Het taalniveau van je doelgroep kan ook van belang zijn wanneer je er voor heeft gekozen het Engels te gebruiken als internationale taal. 

Gaat het om Engels als universele taal of Engels vertalen voor een specifiek Engelstalig gebied?

Engels als Internationale taal:

Natuurlijk is Engels een veelvoorkomende internationale taal, waar een grote variatie mogelijk is in manieren van communiceren qua formaliteit, woordgebruik en moeilijkheidsgraad. Men spreekt niet in ieder land zo makkelijk Engels als in Nederland! We kunnen in samenspraak met jou als opdrachtgever het juiste woordgebruik bepalen. Zo zorgen we er voor dat de uitwerking professioneel en doeltreffend is, en voor iedereen begrijpelijk is. Dit is bijvoorbeeld belangrijk bij: handleidingen, websites en brochures gericht op de consument.

Als u een zakelijke doelgroep heeft, ligt het niveau meestal wat hoger en moet er dus goed gekeken worden naar de boodschap van de teksten in verschillende markten. Ook hier zoeken we samen met jou naar de beste oplossing.

Engels vertalen voor een specifiek Engelstalig gebied:

Wanneer je met een specifiek Engelstalig gebied wilt communiceren, denk bijvoorbeeld aan Australië, Groot-Brittannië, de Verenigde Staten, Canada of Nieuw-Zeeland. Deze landen hebben allemaal een net wat ander woordgebruik of geheel andere woorden, vaak ontstaan door de eigen rijke geschiedenis van het land. Ook zijn er kleine maar ook grotere verschillen in de cultuur van het gebied.

Met deze specifieke doelgroepen, gebieden en culturen houden wij als Engels vertaalbureau rekening. Dit maakt dat wij een goede vertaling kunnen leveren die altijd doel treft, waar je tekst ook voor bedoelt is.

Tevredenheidsgarantie

ISO gecertificeerd

Een eerlijke prijs

Native vertalers in elke taal

Wij streven altijd naar vertalingen beter dan de bron. Daarom werken wij alleen met native vertalers want zij begrijpen naast de taal, de cultuur.