Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Engels vertaalbureau

Engels is een internationale maar ook een lokale taal met grote belangrijke verschillen. Een goede vertaler houdt daarom rekening met uw doelgroep, of deze zich nu in Australië, Amerika of verdeeld over de hele wereld bevindt.

Native vertalers

Geen freelancers, maar vertalers met een vast dienstverband die uitsluitend vertalen naar hun "moedertaal".

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Spoedvertalingen

Door onze efficiënte bedrijfsvoering zijn wij zeer flexibel en kunnen wij extra snel vertalingen opleveren.

Expedia_flat

“Textwerk is een jong bedrijf met een informele manier van communiceren. Het is prettig om met ze samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.”

 – Gonnie Tutelaers
(Content manager, Expedia)

Bekijk de casestudie

Zeker van een goede Engelse vertaling

Vertaalbureau Textwerk is een Engels vertaalbureau dat er naar streeft om een betere vertaling te schrijven dan de originele tekst. Wij werken met een vast vertaalteam, waarvan alle vertalers native speakers zijn en veel ervaring hebben met teksten naar het Engels vertalen. Elke vertaling wordt vervolgens door een tweede professionele vertaler gecontroleerd, zodat u altijd verzekerd bent van kwaliteit. Daarnaast leveren wij snel en tegen lagere tarieven.

Laat uw document naar het Engels vertalen bij Vertaalbureau Textwerk

Dat voor ons als vertaalbureau Engels onmisbaar is vanzelfsprekend. Wij werken met een eigen vertaalteam van gespecialiseerde vertalers. Bij elke Engelse vertaalopdracht wordt continu toegezien op de juistheid en kwaliteit van de uitwerking. Nadat een document door onze Engelse vertalers is vertaald, heeft het de status ‘concept’. Vervolgens wordt dit concept door een selectie Engelse vertalers grondig beoordeeld en waar nodig aangepast. Hierna heeft het document de status ‘vertaling’ en kan het worden opgeleverd. Ons vertaalbureau levert ook technisch Engelse vertalingen.

Vertaalbureau Engels

Laat uw documenten door een Engels vertaler vertalen tegen lagere tarieven bij ons Engelse vertaalbureau. Vertaalbureau Textwerk streeft altijd naar  de beste kwaliteit en optimale kostenefficiëntie. Dit kunnen wij waarmaken doordat wij alleen met professionele vertalers werken met de benodigde ervaring. Echt goede vertalers kunnen namelijk niet alleen beter naar het Engels vertalen, maar ook sneller. Door deze innovatieve werkwijze kunnen wij kwaliteit bieden en tegen lagere tarieven vertalen. Laat uw document daarom door een Engels vertaler vertalen bij vertaalbureau Textwerk.

Talencombinaties:

Nederlands – Engels, Engels – Nederlands, Duits – Engels en Frans – Engels

 

 

Onze vertaaltools

Met deze vertaaltools waarborgen wij een consistente kwaliteit en een eerlijke prijs.

Terminologielijst

In deze lijst leggen wij specifiek woordgebruik en de tone of voice vast.

Vertaalsoftware

Onze vertalers werken zeer efficiënt door gebruik van de laatste vertaaltechnologie.

Vertaalgeheugen

Onze software herkent eerder vertaalde teksten en herhaling van woorden.

Onze opdrachtgevers

We hebben de afgelopen jaren veel webshops en merken geholpen bij hun vertalingen. We werken onder andere voor:

textwerk Klanten waarderen Textwerk met: ★★★★★ 4.5 gebaseerd op 189 beoordelingen
5 1

Mensen vertalen

De kracht achter Textwerk is ons team van ervaren in-house vertalers die worden ondersteund door professionele vertaalsoftware. Benieuwd naar onze vertalers?

Marvin Lankenau
"Vertaler Engels"

Susan Brazier
"Vertaler Engels"

Vertaler Engels - Tess

Tess Stoop
“Vertaler Engels”

Nelleke Faivre
“Vertaler Nederlands”

U zoekt een Engels vertaalbureau?

Voordat we beginnen met het document naar het Engels vertalen, is het voor ons van belang te weten wie uw doelgroep is en wat het doel van de tekst is. Het taalniveau van uw doelgroep kan ook van belang zijn wanneer u er voor heeft gekozen het Engels te gebruiken als uw internationale taal. 

Gaat het om Engels als universele taal of Engels vertalen voor een specifiek Engelstalig gebied?

Engels als Internationale taal:

Natuurlijk is Engels een veelvoorkomende internationale taal, men spreekt echter het Engels niet in ieder land zo vloeiend als de Nederlanders. Indien u wenst, kunnen wij in samenspraak met u als opdrachtgever het juiste woordgebruik bepalen. Zo zorgen we er voor dat de uitwerking professioneel en doeltreffend is, maar ook door iedereen te begrijpen is. Dit is bijvoorbeeld belangrijk bij: handleidingen, websites en brochures gericht op de consument.

Als u een zakelijke doelgroep heeft, ligt het niveau meestal wat hoger en zijn wij vrijer in het kiezen van de beste woorden, zodat de uitwerking doelgericht blijft.

Engels vertalen voor een specifiek Engelstalig gebied:

Wanneer u met een specifiek Engelstalig gebied wilt communiceren denk bijvoorbeeld aan Australië  Groot Brittannië, de Verenigde Staten, Canada of Nieuw Zeeland. Deze landen hebben allemaal een net wat ander woordgebruik of geheel andere woorden. Ook zijn er kleine maar ook grotere verschillen in de cultuur van het gebied of land.

Als Engels vertaalbureau houden wij rekening met uw specifieke doelgroep, maar ook het gebied en de cultuur, dat maakt dat wij doeltreffender voor u kunnen vertalen.

Tevredenheidsgarantie

ISO gecertificeerd

Een eerlijke prijs

Native vertalers in elke taal

Wij streven altijd naar vertalingen beter dan de bron. Daarom werken wij alleen met native vertalers want zij begrijpen naast de taal, de cultuur.