Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Chinees vertaalbureau

De Chinese economie wordt steeds belangrijker. Sommige ondernemers streven naar lage productiekosten, anderen zien China als afzetmarkt. Een correcte vertaling is onmisbaar voor de communicatie met klanten en leveranciers. Chinees vertaalbureau Textwerk ondersteunt u daarbij.

Native vertalers

Geen freelancers, maar vertalers met een vast dienstverband die uitsluitend vertalen naar hun "moedertaal".

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Spoedvertalingen

Door onze efficiënte bedrijfsvoering zijn wij zeer flexibel en kunnen wij extra snel vertalingen opleveren.

Expedia 174x54

“Textwerk is een jong bedrijf met een informele manier van communiceren. Het is prettig om met ze samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.”

 – Gonnie Tutelaers
(Content manager, Expedia)

Bekijk de casestudie

Specialist in Chinese vertalingen

Textwerk is een Chinees Vertaalbureau dat zich specialiseert in Chinese vertalingen. Wij werken met een vast vertaalteam, waarvan alle Chinese vertalers native speakers zijn en over de benodigde opleidingen en ervaring beschikken. Ze streven ernaar om elke vertaling beter de schrijven dan de bron. Vervolgens wordt elke vertaling door een tweede professionele vertaler gecontroleerd, zodat u altijd verzekerd bent van hoogwaardige kwaliteit.

De Chinese taal bestaat uit meerdere sub-talen, zoals het standaard mandarijn, Wu, Ke (Hakka), Min, Yue (Kantonees), Xiang, Gan, Jin, Pinghua en het Hui. Wij stemmen met u af naar welke sub-taal van het Chinees de tekst vertaald moet worden. Ook de schrijfwijze kunnen wij in overleg vaststellen. Het gaat hierbij om verschillende schrijfmethoden voor Chinese karakters: om jiantizi (vereenvoudigde karakters), fantizi (met complexe traditionele karakters) en het Latijnse alfabet. Wij adviseren u graag bij de juiste keuze.

Spoedopdrachten

Omdat wij werken met een professioneel in-house vertaalteam bent u ook voor spoedopdrachten bij Chinees Vertaalbureau Textwerk aan het juiste adres. Onze hoge kwaliteit blijft gewaarborgd, omdat ook spoedopdrachten altijd worden gecontroleerd door hoogopgeleide revisors. Het vertaalteam van Textwerk staat voor uw klaar.

 

 

 

 

Engels en Duits vertaler

 

Onze vertaaltools

Met deze vertaaltools waarborgen wij een consistente kwaliteit en een eerlijke prijs.

Terminologielijst

In deze lijst leggen wij specifiek woordgebruik en de tone of voice vast.

Vertaalsoftware

Onze vertalers werken zeer efficiënt door gebruik van de laatste vertaaltechnologie.

Vertaalgeheugen

Onze software herkent eerder vertaalde teksten en herhaling van woorden.

Onze vertalers

De kracht achter Textwerk is ons team van ervaren in-house vertalers Chinees die worden ondersteund door professionele vertaalsoftware. Benieuwd naar onze vertalers?

Vertaler Engels - Tess

Tess
"Creatief vertaler"

technisch vertaler

Wald
"Technisch vertaler"

Vertaler Duits

Rebecca
"Marketing vertaler"

juridisch vertaler

Hans
"Juridisch Vertaler"

Onze opdrachtgevers

We hebben de afgelopen jaren veel webshops en merken geholpen bij hun marketingvertalingen. We werken onder andere voor:

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="textwerk"]

Chinees vertalen

Laat uw documenten naar het Chinees vertalen tegen lagere tarieven bij ons Chinees vertaalbureau. Vertaalbureau Textwerk streeft altijd naar de beste kwaliteit en optimale kostenefficiëntie. Dit kunnen wij waarmaken doordat wij alleen met professionele vertalers werken met de benodigde ervaring en opleidingen. Een 'native speaker' Chinees kan namelijk niet alleen beter naar het Chinees vertalen, maar ook sneller. Door deze innovatieve werkwijze kunnen wij kwaliteit bieden en tegen lagere tarieven naar het Chinees vertalen, al vanaf 9 cent per woord. Laat uw document daarom door onze Chinese vertalers vertalen bij vertaalbureau Textwerk.

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

Native vertalers in elke taal

Wij streven altijd naar vertalingen beter dan de bron. Daarom werken wij alleen met native vertalers want zij begrijpen naast de taal, de cultuur.