Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Professioneel vertaalbureau Tilburg

Bij vertaalbureau Textwerk in Tilburg kunt u terecht voor vertalingen van kwaliteit. Wij werken uitsluitend met native vertaalspecialisten en innoverende vertaaltechniek, zo bieden wij u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Native vertalers

Geen freelancers, maar vertalers met een vast dienstverband die uitsluitend vertalen naar hun moedertaal.

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Spoedvertalingen

Door onze efficiënte bedrijfsvoering zijn wij zeer flexibel en kunnen wij extra snel vertalingen opleveren.

Expedia 174x54

“Textwerk is een jong bedrijf met een informele manier van communiceren. Het is prettig om met ze samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.”

 – Gonnie Tutelaers
(Content manager, Expedia)

Bekijk de casestudie

Kwaliteitsgarantie

Bij Tilburgs vertaalbureau Textwerk staat de kwaliteit voorop. Wij werken uitsluitend met native vertalers en innovatieve vertaaltechniek. Op deze manier kunnen wij de beste kwaliteit leveren voor een kostenefficiënte prijs. De kwaliteit van het eindproduct en de kwaliteit van het vertaalproces waarborgen wij door middel van ons kwaliteitsmanagementsysteem. Dit systeem voldoet aan alle ISO-eisen. Vertaalbureau Textwerk Tilburg is een ISO-9001 & ISO-17100 gecertificeerd vertaalbureau.

Vakkundig vertaalbureau

Elke tekst wordt vertaald door een vertaler met kennis van de specialisatie waar het om gaat. Zo kunt u rekenen op bijvoorbeeld juridische vertalingen door iemand die gespecialiseerd is in dit vakgebied. De kwaliteit van de teksten wordt hierdoor gewaarborgd bij ons vertaalbureau. Tilburg maakt hier dan ook graag gebruik van. Textwerk heeft kwaliteit voorop staan en hecht veel waarde aan een goedlopend eindresultaat waarin de juiste termen worden gebruikt. Elke tekst wordt daarna nogmaals volledig doorgenomen door een tweede vertaler voor een dubbele controle. Hierdoor zorgen wij er voor dat u uw tekst in de best mogelijke kwaliteit krijgt aangeleverd.

 

Onze vertaaltools

Met deze vertaaltools waarborgen wij een consistente kwaliteit en een eerlijke prijs.

Terminologielijst

In deze lijst leggen wij specifiek woordgebruik en de tone of voice vast.

Vertaalsoftware

Onze vertalers werken zeer efficiënt door gebruik van de laatste vertaaltechnologie.

Vertaalgeheugen

Onze software herkent eerder vertaalde teksten en herhaling van woorden.

Snelle levering bij spoed

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een tekst met spoed vertaald moet worden. Dat is bij Textwerk geen probleem. Voor ons vaste spoedtarief kunnen wij tot 5000 woorden per dag vertalen. Met meerdere vertalers gaan wij dan aan de slag om uw tekst zo snel mogelijk te vertalen. U kunt er op rekenen dat wij hierbij niet inleveren op de kwaliteit van de tekst. Ook zullen er alleen vertalers met kennis van het desbetreffende vakgebied aan de vertaling werken. Of het nu gaat om een juridische- of een technische vertaling of juist de vertaling van een boek, wij zorgen er voor dat het vertaalproject met zorg wordt uitgevoerd.

Onze opdrachtgevers

Wij hebben de afgelopen jaren veel bedrijven geholpen bij hun vertalingen. Wij werken onder ander voor:

Flexibel vertaalbureau

Zoekt u een gedegen vertaaladvies? Wij denken graag met u mee en passen ons graag aan. Niet voor niets staan we bij onze klanten bekend als een uiterst flexibel vertaalbureau. Tilburg en omgeving schakelen ons daarom zeer regelmatig in.

Vraag een offerte aan

Ontvang uw offerte

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Hoofdkantoor

Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen? Neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op.

Vertaalbureau Textwerk B.V.
Prins Hendrikkade 170-3
1011 TC Amsterdam

Telefoon: 020-3690122
E-Mail: info@textwerk.nl

BTW nr. NL854431378.B01
KvK nr. 61652210