Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Professioneel vertaalbureau Tilburg

Bij vertaalbureau Textwerk in Tilburg kunt u terecht voor vertalingen van kwaliteit. Vertaalbureaus hanteren over het algemeen veel verschillende tarieven. Door drie scherp geprijsde tarieven aan te houden voor de vertalingen, onderscheidt Textwerk zich van elk ander vertaalbureau in Tilburg.

Native vertalers

Geen freelancers, maar vertalers met een vast dienstverband die uitsluitend vertalen naar hun "moedertaal".

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Spoedvertalingen

Door onze efficiënte bedrijfsvoering zijn wij zeer flexibel en kunnen wij extra snel vertalingen opleveren.

Expedia 174x54

“Textwerk is een jong bedrijf met een informele manier van communiceren. Het is prettig om met ze samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.”

 – Gonnie Tutelaers
(Content manager, Expedia)

Bekijk de casestudie

Vakkundig vertaalbureau

Elke tekst wordt vertaald door een vertaler met kennis van de specialisatie waar het om gaat. Zo kunt u rekenen op bijvoorbeeld juridische vertalingen door iemand die gespecialiseerd is in dit vakgebied. De kwaliteit van de teksten wordt hierdoor gewaarborgd bij ons vertaalbureau. Tilburg maakt hier dan ook graag gebruik van. Textwerk heeft kwaliteit voorop staan en hecht veel waarde aan een goedlopend eindresultaat waarin de juiste termen worden gebruikt. Elke tekst wordt daarna nogmaals volledig doorgenomen door een tweede vertaler voor een dubbele controle. Hierdoor zorgen wij er voor dat u uw tekst in de best mogelijke kwaliteit krijgt aangeleverd.

Kwaliteit staat voorop bij vertaalbureau Tilburg

Vertaalbureau Textwerk in Tilburg levert duidelijk geschreven teksten die betaalbaar zijn. Ondanks de lage tarieven, blijft de kwaliteit van alle vertalingen voorop staan. Vaak wordt er niet stilgestaan bij het belang van een goede vertaling. Bij Textwerk zorgen wij ervoor dat wij vertalingen op maat afleveren. Dit betekent dat u bij ons altijd terecht kunt voor vragen. Telefonisch of via email kunt u met ons contact opnemen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid van een proefvertaling en vrijblijvende offertes. Ons team werk snel en efficiënt en levert teksten van hoge kwaliteit. Textwerk is en vooruitstrevend vertaalbureau. Tilburg en omstreken laten bij ons dan ook graag teksten vertalen.

Flexibel vertaalbureau

Zoekt u een gedegen vertaaladvies? Wij denken graag met u mee en passen ons graag aan. Niet voor niets staat we bij onze klanten bekend als een uiterst flexibel vertaalbureau. Tilburg en omgeving schakelen ons daarom zeer regelmatig in.

masthead-alt

 

Onze vertaaltools

Met deze vertaaltools waarborgen wij een consistente kwaliteit en een eerlijke prijs.

Terminologielijst

In deze lijst leggen wij specifiek woordgebruik en de tone of voice vast.

Vertaalsoftware

Onze vertalers werken zeer efficiënt door gebruik van de laatste vertaaltechnologie.

Vertaalgeheugen

Onze software herkent eerder vertaalde teksten en herhaling van woorden.

Mensen vertalen

De kracht achter Textwerk is ons team van ervaren in-house vertalers die worden ondersteund door professionele vertaalsoftware. Benieuwd naar onze vertalers?

Nelleke Faivre
“Vertaler Nederlands”

Susan Brazier
"Vertaler Engels"

Vertaler Duits - Sunny

Sunny Werner
“Vertaler Duits”

Hans von Meijenfeld
"Vertaler Frans"

Onze opdrachtgevers

We hebben de afgelopen jaren veel advocatenkantoren en bedrijven geholpen bij hun vertalingen. We werken onder ander voor:

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="textwerk"]

Snelle levering bij spoed

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een tekst met spoed vertaald moet worden. Dat is bij Textwerk geen probleem. Voor ons vaste spoedtarief kunnen wij tot 5000 woorden per dag vertalen. Met meerdere vertalers gaan wij dan aan de slag om uw tekst zo snel mogelijk te vertalen. U kunt er op rekenen dat wij hierbij niet inleveren op de kwaliteit van de tekst. Ook zullen er alleen vertalers met kennis van het desbetreffende vakgebied aan de vertaling werken. Of het nu gaat om een juridische- of een technische vertaling of juist de vertaling van een boek, wij zorgen er voor dat het vertaalproject met zorg wordt uitgevoerd.

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

Hoofdkantoor

Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen? Neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op.

Vertaalbureau Textwerk B.V.
Jacob van Lennepstraat 78
1053 HM Amsterdam

Telefoon: 020-3690122
E-Mail: info@textwerk.nl

BTW nr. NL854431378.B01
KvK nr. 61652210