Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Vertaalbureau Rotterdam

Vertaalbureau Textwerk is een professioneel vertaalbureau dat zich bevindt in de omgeving van Rotterdam. Wij werken met een vast vertaalteam van professionele vertalers die allemaal native speaker zijn van de desbetreffende taal.

Native vertalers

Geen freelancers, maar vertalers met een vast dienstverband die uitsluitend vertalen naar hun "moedertaal".

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Spoedvertalingen

Door onze efficiënte bedrijfsvoering zijn wij zeer flexibel en kunnen wij extra snel vertalingen opleveren.

Expedia 174x54

“Textwerk is een jong bedrijf met een informele manier van communiceren. Het is prettig om met ze samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.”

 – Gonnie Tutelaers
(Content manager, Expedia)

Bekijk de casestudie

Vertaalbureau Rotterdam en omgeving voor professionele vertalingen

Vertaalbureau Textwerk onderscheidt zich door het schrijven van kwalitatief hoogstaande vertalingen tegen lagere tarieven. U hoeft voor een professionele vertaling bij ons vertaalbureau, Rotterdam niet uit!

Vertaalbureau Textwerk staat klaar voor al uw opdrachten, ongeacht grootte of soort. Voor de vertaling van bijvoorbeeld boeken en artikelen, maar ook voor technische documenten bent u aan het juiste adres bij ons vertaalbureau. Rotterdam en omgeving vertrouwen al jaren al hun vertaalwerk aan ons toe. Wij hechten veel waarde aan dit vertrouwen en doen er alles aan om aan iedere klant een kwalitatief hoogstaand eindproduct af te leveren. Daarom werken wij met een vast vertalersteam die over veel deskundigheid en ervaring beschikt. Daarnaast wordt elke vertaling ook nog eens gecontroleerd door een tweede professionele vertaler. Komt u er daarna achter dat u toch nog graag wat veranderd wilt hebben, dan doen wij dit kosteloos voor u.

Kwaliteitsvertalingen tegen lagere tarieven

Wij zijn een vertaalbureau dat slim werkt en daardoor lagere vertaaltarieven kan hanteren. Ons vaste vertaalteam beschikt namelijk over de juiste capaciteiten om sneller en beter te kunnen werken, zonder op kwaliteit in te leveren. Dit maakt ons een zeer vooruitstrevend vertaalbureau. Rotterdam en omstreken maken hier niet voor niks graag gebruik van.

Doeltreffende vertalingen vanaf 8 cent per woord

Bij Vertaalbureau Textwerk staat innovatie en strategische samenwerking centraal. Dit maakt ons een sterk Rotterdams vertaalbureau. Uw voordeel zit met name in ons lage vertaaltarief, onze vakkennis en onze kwaliteitsgarantie.

Wij zijn een all-round vertaalbureau 

Onze specialisaties: 

masthead-alt

 

Onze vertaaltools

Met deze vertaaltools waarborgen wij een consistente kwaliteit en een eerlijke prijs.

Terminologielijst

In deze lijst leggen wij specifiek woordgebruik en de tone of voice vast.

Vertaalsoftware

Onze vertalers werken zeer efficiënt door gebruik van de laatste vertaaltechnologie.

Vertaalgeheugen

Onze software herkent eerder vertaalde teksten en herhaling van woorden.

Mensen vertalen

De kracht achter Textwerk is ons team van ervaren in-house vertalers die worden ondersteund door professionele vertaalsoftware. Benieuwd naar onze vertalers?

Vertaler Engels - Tess

Tess Stoop
“Vertaler Engels”

Hans von Meijenfeld
"Vertaler Frans"Renaud Cambon
"Vertaler Frans"

Onze opdrachtgevers

We hebben de afgelopen jaren veel advocatenkantoren en bedrijven geholpen bij hun vertalingen. We werken onder ander voor:

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="textwerk"]

Werkwijze

Wij leveren met ons Vertaalbureau Rotterdam vakkundige vertalingen tegen lagere tarieven dan vergelijkbare vertaalbureaus. Dit omdat wij werken volgens een innovatieve werkwijze:

1 | Offerte traject. Ontvang binnen twee uur een gratis en vrijblijvende offerte via uw mail.
2 | Tekst aanleveren. Naast Word en Excel bestanden accepteert ons vertaalbureau Rotterdam ook opgemaakte documenten in PDF, InDesign, XML en HTML. 
3 | De juiste vertaler.  Zodra de offerte akkoord is schakelt onze projectmanager een in-house vertaler in, gespecialiseerd in het vakgebied van uw tekst. Onze vertaler kan zo uw tekst niet alleen beter, maar ook sneller vertalen.

 

 

 


4 | 
Altijd dubbele controle. Vertalingen worden altijd gecontroleerd door een tweede in-house vertaler. Zo kunnen wij consistente kwaliteit waarborgen. Textwerk is ook als vertaalbureau Rotterdam gecertificeerd volgens de strenge ISO 9001 en 17100 normen.
5 | Oplevering per mail. De vertaling wordt opgeleverd in de gewenste opmaak en bestandsformaat.
6 | Tevredenheidsgarantie. Mocht de tekst niet aansluiten bij uw verwachtingen, dan passen wij de vertaling graag kosteloos aan.

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

Textwerk - Rotterdam

Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen? Neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op.

Vertaalbureau Textwerk B.V.
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam

E-Mail: info@textwerk.nl
Tel. +31 10 307 2737

BTW nr. NL854431378.B01
KvK nr. 61652210