Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Vertaalbureau Nijmegen

Bij vertaalbureau Textwerk in Nijmegen kunt u terecht voor allerlei vertalingen op verschillende gebieden. Vertaalbureau Textwerk levert voor een laag tarief teksten van hoge kwaliteit. 

Native vertalers

Geen freelancers, maar vertalers met een vast dienstverband die uitsluitend vertalen naar hun "moedertaal".

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Spoedvertalingen

Door onze efficiënte bedrijfsvoering zijn wij zeer flexibel en kunnen wij extra snel vertalingen opleveren.

Expedia 174x54

“Textwerk is een jong bedrijf met een informele manier van communiceren. Het is prettig om met ze samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.”

 – Gonnie Tutelaers
(Content manager, Expedia)

Bekijk de casestudie

In-house vertalers

De vertalers van Textwerk zijn native speakers, waardoor uw teksten met grote zorgvuldigheid en kennis worden vertaald. Er wordt niet alleen gekeken naar de tekst zelf, maar ook naar de doelgroep en de manier waarop iets gezegd wordt in een bepaalde taal. Hierdoor ontstaat de best mogelijke vertaling. Door de grote hoeveelheid ervaring kunt u er van uitgaan dat vertalingen op deskundige wijze worden uitgevoerd. Elke tekst wordt daarnaast door meerdere vertalers nagekeken, om tot een optimaal resultaat te komen bij ons vertaalbureau. Nijmegen hoeft u dus niet meer uit voor een professionele vertaling!

Scherp tarief bij vertaalbureau Nijmegen

Bij vertaalbureau Textwerk in Nijmegen staat kwaliteit voorop. Wanneer u uw teksten laat vertalen door Textwerk kunt u rekenen op teksten van hoge kwaliteit voor een laag tarief. Wij hebben drie vertaaltarieven vastgesteld die betrekking hebben op de vertaalsnelheid. Zo is het mogelijk om al vanaf 9 cent per woord een tekst te laten vertalen. Of de teksten nu volgens het daltarief of met spoed worden vertaald, de kwaliteit is bij elke tekst van het hoogste niveau. Vertaalbureau Textwerk in Nijmegen is hierdoor tot 40% voordeliger dan andere vertaalbureaus in de omgeving. U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zorgen er voor dat u binnen vier uur de offerte ontvangen heeft. Deze krijgt u via email toegestuurd.

Flexibel vertaalbureau

Zoekt u een gedegen vertaaladvies? Wij denken graag met u mee en passen ons graag aan. Niet voor niets staat we bij onze klanten bekend als een uiterst flexibel vertaalbureau. Nijmegen en omgeving schakelen ons daarom zeer regelmatig in.

masthead-alt

 

Onze vertaaltools

Met deze vertaaltools waarborgen wij een consistente kwaliteit en een eerlijke prijs.

Terminologielijst

In deze lijst leggen wij specifiek woordgebruik en de tone of voice vast.

Vertaalsoftware

Onze vertalers werken zeer efficiënt door gebruik van de laatste vertaaltechnologie.

Vertaalgeheugen

Onze software herkent eerder vertaalde teksten en herhaling van woorden.

Mensen vertalen

De kracht achter Textwerk is ons team van ervaren in-house vertalers die worden ondersteund door professionele vertaalsoftware. Benieuwd naar onze vertalers?Susan Brazier
"Vertaler Engels"

Vertaler Duits - Sunny

Sunny Werner
“Vertaler Duits”

Hans von Meijenfeld
"Vertaler Frans"

Onze opdrachtgevers

We hebben de afgelopen jaren veel advocatenkantoren en bedrijven geholpen bij hun vertalingen. We werken onder ander voor:

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="textwerk"]

Verschillende soorten vertalingen

Of het nu gaat om een websitevertaling, een boekvertaling of een medische vertaling, bij vertaalbureau Textwerk in Nijmegen bent u aan het juiste adres. Het vertaalteam zorgt voor een professionele vertaling, waarbij de juiste termen in acht worden genomen. Daarbij is het van belang dat er ten alle tijden vertrouwelijk met de teksten wordt omgegaan. Ons vertaalteam draagt hier dan ook zorg voor. Uw tekst wordt bij Textwerk zo veel mogelijk, voor 90% van alle opdrachten, door onze in-house vertalers uitgevoerd. Dit is mogelijk door de grote verscheidenheid aan specialisaties binnen ons vertaalbureau. Nijmegen laat het vertaalwerk door Textwerk uitvoeren.  

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

Hoofdkantoor

Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen? Neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op.

Vertaalbureau Textwerk B.V.
Jacob van Lennepstraat 78
1053 HM Amsterdam

Telefoon: 020-3690122
E-Mail: info@textwerk.nl

BTW nr. NL854431378.B01
KvK nr. 61652210