Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Vertaalbureau Maastricht

Voor een vakkundig vertaalbureau hoeft u Maastricht niet uit. Vertaalbureau Textwerk werkt uitsluitend met native vertalers en innovatieve vertaaltechniek, om zo u de beste kwaliteit te kunnen bieden tegen een eerlijke prijs.

Native vertalers

Geen freelancers, maar vertalers met een vast dienstverband die enkel vertalen naar hun moedertaal.

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Spoedvertalingen

Door onze efficiënte bedrijfsvoering zijn we flexibel en kunnen we vertalingen extra snel opleveren.

Expedia 174x54

“Textwerk is een jong bedrijf met een informele manier van communiceren. Het is prettig om met ze samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.”

 – Gonnie Tutelaers
(Content manager, Expedia)

Bekijk de casestudie

Deskundige vertalers bij vertaalbureau Maastricht

Textwerk streeft continu naar de hoogste kwaliteit en service. Daarom werken wij alleen met professionele native-speaker vertalers. Onze vertalers zijn geboren en getogen in het desbetreffende land en hebben verstand van de cultuur en afzetmarkt van de taal. Cultuurbepaalde uitdrukkingen en uitspraken zijn bij onze vertalers in goede handen. Wij vertalen de meest gevraagde talencombinaties, zoals Engels, Duits, Frans en Spaans, maar ook voor bijvoorbeeld Italiaanse, Russische en Poolse vertalingen kunt u bij ons terecht.

Vakgebieden

Elke tekst en achtergrond is weer anders, en dat geldt ook voor onze vertalers. Elke vertaler heeft zijn of haar eigen specialisatie in een bepaald vakgebied, zodat elke tekst tot een doeltreffende vertaling geschreven kan worden. De vertaler houdt hierbij rekening met de doelgroep en de juiste vakkennis. Van juridische vertalingen, technische handleidingen en boekvertalingen tot jaarverslagen en contracten. Al deze vertalingen vallen onder onze dagelijkse vertaalopdrachten.

Doeltreffende vertalingen met kwaliteitsgarantie

Bij Maastrichts vertaalbureau Textwerk staat de kwaliteit voorop. Wij werken uitsluitend met native vertalers en innovatieve vertaaltechniek. Op deze manier kunnen wij de beste kwaliteit leveren voor een kostenefficiënte prijs. De kwaliteit van het eindproduct en de kwaliteit van het vertaalproces waarborgen wij door middel van ons kwaliteitsmanagementsysteem. Dit systeem voldoet aan alle ISO-eisen. Vertaalbureau Textwerk Maastricht is een ISO-9001 & ISO-17100 gecertificeerd vertaalbureau.

Onze vertaaltools

Met deze vertaaltools waarborgen wij een consistente kwaliteit en een eerlijke prijs.

Terminologielijst

In deze lijst leggen we specifiek woordgebruik en de tone of voice vast.

Vertaalsoftware

Onze vertalers werken zeer efficiënt door gebruik van de laatste vertaalondersteunende technologie.

Vertaalgeheugen

Onze software herkent eerder vertaalde teksten en herhaling van woorden.

Onze opdrachtgevers

We hebben de afgelopen jaren veel advocatenkantoren en bedrijven geholpen bij hun vertalingen. We werken onder ander voor:

Werkwijze

Wij leveren met ons Vertaalbureau Maastricht vakkundige vertalingen tegen lagere tarieven dan vergelijkbare vertaalbureaus. Dit omdat wij werken volgens een innovatieve werkwijze:

1 | Offerte traject. Ontvang binnen twee uur een gratis en vrijblijvende offerte via uw mail.
2 | Tekst aanleveren. Naast Word en Excel bestanden accepteert ons vertaalbureau Maastricht ook opgemaakte documenten in PDF, InDesign, XML en HTML.
3 | De juiste vertaler.  Zodra de offerte akkoord is schakelt onze projectmanager een native vertaler in, gespecialiseerd in het vakgebied van uw tekst. Onze vertaler kan zo uw tekst niet alleen beter, maar ook sneller vertalen.

 

 

 


4 | 
Altijd dubbele controle. Vertalingen worden altijd gecontroleerd door een tweede vertaler. Zo kunnen wij consistente kwaliteit waarborgen. Textwerk is ook als vertaalbureau Maastricht gecertificeerd volgens de strenge ISO 9001 en 17100 normen.
5 | Oplevering. De vertaling wordt opgeleverd in de gewenste opmaak en bestandsformaat.
6 | Tevredenheidsgarantie. Mocht de tekst niet aansluiten bij uw verwachtingen, dan passen wij de vertaling graag aan. 

Vraag een offerte aan

Ontvang uw offerte

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Textwerk - Maastricht

Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vertaalbureau Textwerk B.V.

Tel.: 020-3690122
E-Mail: info@textwerk.nl

BTW nr. NL854431378.B01
KvK nr. 61652210