Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Vertaalbureau Haarlem

Textwerk is een professioneel vertaalbureau in de omgeving van Haarlem. Wij streven ernaar de vertaling nog beter te maken dan de brontekst. Vertaalbureau Haarlem werkt uitsluitend met ervaren, hoogopgeleide native vertalers.

Native vertalers

Geen freelancers, maar vertalers met een vast dienstverband die uitsluitend vertalen naar hun moedertaal.

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Spoedvertalingen

Door onze efficiënte bedrijfsvoering zijn wij zeer flexibel en kunnen wij extra snel vertalingen opleveren.

Expedia 174x54

“Textwerk is een jong bedrijf met een informele manier van communiceren. Het is prettig om met ze samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.”

 – Gonnie Tutelaers
(Content manager, Expedia)

Bekijk de casestudie

Kwaliteitsgarantie bij vertaalbureau Textwerk Haarlem

Bij Haarlems vertaalbureau Textwerk staat de kwaliteit voorop. Wij werken uitsluitend met native vertalers en innovatieve vertaaltechniek. Op deze manier kunnen wij de beste kwaliteit leveren voor een kostenefficiënte prijs. De kwaliteit van het eindproduct en de kwaliteit van het vertaalproces waarborgen wij door middel van ons kwaliteitsmanagementsysteem. Dit systeem voldoet aan alle ISO-eisen. Vertaalbureau Textwerk Haarlem is een ISO-9001 & ISO-17100 gecertificeerd vertaalbureau.

Onze vertaaltools

Met deze vertaaltools waarborgen wij een consistente kwaliteit en een eerlijke prijs.

Terminologielijst

In deze lijst leggen wij specifiek woordgebruik en de tone of voice vast.

Vertaalsoftware

Onze vertalers werken zeer efficiënt door gebruik van de laatste vertaaltechnologie.

Vertaalgeheugen

Onze software herkent eerder vertaalde teksten en herhaling van woorden.

Native vertalers

Wij vertalen dagelijks diverse soorten teksten. Van websites, jaarverslagen en wetenschappelijke artikelen tot contracten en andere juridische documenten. Bedrijven uit Haarlem en omgeving vertrouwen al jaren hun vakspecifieke vertaalwerk aan ons toe. Veel teksten hebben een specialistisch karakter en vragen het uiterste van de vertaler. Vertaalbureau Textwerk werkt daarom alleen met ‘native speakers’ en hoogopgeleide vertalers die naast kennis van de taal en de cultuur, specialist zijn in een of meer werkvelden. De native vertalers van Vertaalbureau Textwerk herdefiniëren de doelgroep, de doelen en uw boodschap. Zij doen dit om ook uw buitenlandse doelgroep op de juiste manier te kunnen aanspreken, activeren, motiveren en overtuigen.

Doeltreffende vertalingen

Bij Vertaalbureau Textwerk staat innovatie en strategische samenwerking centraal. Dit maakt ons een sterk vertaalbureau. Uw voordeel zit met name in ons lage vertaaltarief, onze vakkennis en onze kwaliteitsgarantie.

Onze opdrachtgevers

We hebben de afgelopen jaren veel advocatenkantoren en bedrijven geholpen bij hun vertalingen. We werken onder ander voor:

Textwerk - Haarlem

Wij denken graag met u mee en passen ons voortdurend aan. Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vertaalbureau Textwerk B.V.
020-3690122
E-Mail: info@textwerk.nl

BTW nr. NL854431378.B01
KvK nr. 61652210

Wij zijn een all-round vertaalbureau

Onze specialisaties:

Bij Vertaalbureau Textwerk werken er altijd twee gespecialiseerde native vertalers aan uw documenten.