Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Vertaalbureau Enschede

Vakkundige vertalingen worden voor u gemaakt bij Textwerk, een professioneel vertaalbureau. Enschede en omgeving weten dat wij kwaliteit leveren. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende vakgebieden en zorgen bij elke opdracht voor de hoogst mogelijke kwaliteit.

Native vertalers

Geen freelancers, maar vertalers met een vast dienstverband die uitsluitend vertalen naar hun "moedertaal".

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Spoedvertalingen

Door onze efficiënte bedrijfsvoering zijn wij zeer flexibel en kunnen wij extra snel vertalingen opleveren.

Expedia 174x54

“Textwerk is een jong bedrijf met een informele manier van communiceren. Het is prettig om met ze samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.”

 – Gonnie Tutelaers
(Content manager, Expedia)

Bekijk de casestudie

Alleen specialisten

Dit doen wij door onze kennis in te brengen. Elke vertaler in het team van Textwerk kent zijn of haar taal door en door. Wij nemen geen teksten klakkeloos over, maar zorgen voor een doelgerichte, optimale vertaling. Wij staan voor kwaliteit, snelheid en een laag tarief. Hierdoor onderscheiden wij ons als vertaalbureau. Enschede hoeft niet verder te zoeken voor vertalingen. U vindt bij ons de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Ten opzichte van andere vertaalbureaus kunnen wij teksten leveren tot 40% lagere tarieven. Deze tarieven doen in geen geval af aan de kwaliteit die wij met onze teksten leveren. Door onze efficiënte werkwijze is het voor ons mogelijk een lager tarief te vragen.

Talencombinaties bij vertaalbureau Enschede

Voor verschillende talencombinaties kunt u terecht bij ons vertaalbureau. Enschede hoeft u niet meer uit op zoek naar een vertaalbureau van uitstekende kwaliteit. Ons vertaalteam vertaalt onder andere van Nederlands naar Engels, Nederlands naar Duits en Nederlands naar Frans. Deze talencombinaties hanteren wij uiteraard ook andersom. Wij laten uw teksten alleen vertalen door native speakers van de betreffende taal, waardoor u kunt vertrouwen op een uitstekende beheersing in zowel woord als geschrift. Daarnaast zorgen wij er voor dat zegswijzen en uitdrukkingen op een juiste manier vertaald worden, waardoor de betekenis behouden blijft. Teksten worden door ons door een tweede vertaler nagekeken. Hierdoor bet u verzekerd van een juiste en foutloze vertaling.

Flexibel vertaalbureau

Zoekt u een gedegen vertaaladvies? Wij denken graag met u mee en passen ons graag aan. Niet voor niets staat we bij onze klanten bekend als een uiterst flexibel vertaalbureau. Enschede en omgeving schakelen ons daarom zeer regelmatig in.

masthead-alt

 

Onze vertaaltools

Met deze vertaaltools waarborgen wij een consistente kwaliteit en een eerlijke prijs.

Terminologielijst

In deze lijst leggen wij specifiek woordgebruik en de tone of voice vast.

Vertaalsoftware

Onze vertalers werken zeer efficiënt door gebruik van de laatste vertaaltechnologie.

Vertaalgeheugen

Onze software herkent eerder vertaalde teksten en herhaling van woorden.

Mensen vertalen

De kracht achter Textwerk is ons team van ervaren in-house vertalers die worden ondersteund door professionele vertaalsoftware. Benieuwd naar onze vertalers?Susan Brazier
"Vertaler Engels"

Vertaler Duits - Sunny

Sunny Werner
“Vertaler Duits”

Hans von Meijenfeld
"Vertaler Frans"

Onze opdrachtgevers

We hebben de afgelopen jaren veel advocatenkantoren en bedrijven geholpen bij hun vertalingen. We werken onder ander voor:

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="textwerk"]

Het belang van een hoogstaand eindproduct

Bij vertaalbureau Textwerk zorgen wij voor goede kwaliteit in onze vertalingen. Dit geldt voor alle vakgebieden waarin wij vertalen. Of u nu een technische- of een medische tekst wilt laten vertalen, of juist een boek of handleiding, u bent bij vertaalbureau Textwerk aan het juiste adres. Door veel ervaring en het werken met toonaangevende klanten weten wij de beste vertalingen te leveren. Wij zien elke opdracht als een nieuwe uitdaging en gaan met veel enthousiasme voor u aan de slag.

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

Hoofdkantoor

Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen? Neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op.

Vertaalbureau Textwerk B.V.
Jacob van Lennepstraat 78
1053 HM Amsterdam

Telefoon: 020-3690122
E-Mail: info@textwerk.nl

BTW nr. NL854431378.B01
KvK nr. 61652210