Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Vertaalbureau Enschede

Vertaalbureau Textwerk Enschede levert vakkundige vertalingen. Enschede en omgeving vertrouwen al jaren vertalingen aan ons toe. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende vakgebieden en zorgen bij elke opdracht voor de hoogst mogelijke kwaliteit.

Native vertalers

Geen freelancers, maar vertalers met een vast dienstverband die uitsluitend vertalen naar hun moedertaal.

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Spoedvertalingen

Door onze efficiënte bedrijfsvoering zijn wij zeer flexibel en kunnen wij extra snel vertalingen opleveren.

Expedia 174x54

“Textwerk is een jong bedrijf met een informele manier van communiceren. Het is prettig om met ze samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.”

 – Gonnie Tutelaers
(Content manager, Expedia)

Bekijk de casestudie

Kwaliteitsgarantie

Bij vertaalbureau Textwerk staat de kwaliteit voorop. Wij werken uitsluitend met native vertalers en innovatieve vertaaltechniek. Op deze manier kunnen wij de beste kwaliteit leveren voor een kostenefficiënte prijs. De kwaliteit van het eindproduct en de kwaliteit van het vertaalproces waarborgen wij door middel van ons kwaliteitsmanagementsysteem. Dit systeem voldoet aan alle ISO-eisen. Vertaalbureau Textwerk Enschede is een ISO-9001 & ISO-17100 gecertificeerd vertaalbureau.

Onze vertaaltools

Met deze vertaaltools waarborgen wij een consistente kwaliteit en een eerlijke prijs.

Terminologielijst

In deze lijst leggen wij specifiek woordgebruik en de tone of voice vast.

Vertaalsoftware

Onze vertalers werken zeer efficiënt door gebruik van de laatste vertaaltechnologie.

Vertaalgeheugen

Onze software herkent eerder vertaalde teksten en herhaling van woorden.

Alleen specialisten

Vertaalbureau Textwerk werkt uitsluitend met native vertalers. Elke vertaler in het team van Textwerk kent zijn of haar taal door en door. Wij nemen geen teksten klakkeloos over, maar zorgen voor een doelgerichte, optimale vertaling. Wij staan voor kwaliteit, snelheid en een kostenefficiënt tarief. Enschede hoeft niet verder te zoeken voor vertalingen. U vindt bij ons de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Talencombinaties bij vertaalbureau Enschede

Voor verschillende talencombinaties kunt u terecht bij ons vertaalbureau. Enschede hoeft u niet meer uit op zoek naar een vertaalbureau van uitstekende kwaliteit. Ons vertaalteam vertaalt onder andere van Nederlands naar Engels, Nederlands naar Duits en Nederlands naar Frans. Deze talencombinaties hanteren wij uiteraard ook andersom. Daarnaast zijn alle  talencombinaties mogelijk bij ons. Wij laten uw teksten alleen vertalen door native speakers van de betreffende taal, waardoor u kunt vertrouwen op een uitstekende beheersing in zowel woord als geschrift. Daarnaast zorgen wij ervoor dat zegswijzen en uitdrukkingen op een juiste manier vertaald worden, waardoor de betekenis behouden blijft. Teksten worden door ons door een tweede vertaler nagekeken. Hierdoor bet u verzekerd van een juiste en foutloze vertaling.

Flexibel vertaalbureau

Zoekt u een gedegen vertaaladvies? Wij denken graag met u mee en passen ons graag aan. Niet voor niets staan we bij onze klanten bekend als een uiterst flexibel vertaalbureau. Enschede en omgeving schakelen ons daarom zeer regelmatig in.

Onze opdrachtgevers

Wij hebben de afgelopen jaren veel bedrijven geholpen bij hun vertalingen. Wij werken onder ander voor:

Vakgebieden

Naast dat onze vertalers native speaker zijn, beschikken zij ook elk over een eigen expertiseveld. Een website moet immers anders vertaald worden dan een medisch document.

Vraag een offerte aan

Ontvang uw offerte

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Hoofdkantoor

Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen? Neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op.

Vertaalbureau Textwerk B.V.
Prins Hendrikkade 170-3
1011 TC Amsterdam

Telefoon: 020-3690122
E-Mail: info@textwerk.nl

BTW nr. NL854431378.B01
KvK nr. 61652210