Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Vertaalbureau Den Bosch

Voor een professioneel vertaalbureau kunt u gewoon in Den Bosch blijven. Vertaalbureau Textwerk levert professionele vertalingen doordat wij werken met vakkundige en ervaren vertalers die native-speaker zijn van de desbetreffende taal.

Native vertalers

Geen freelancers, maar vertalers met een vast dienstverband die uitsluitend vertalen naar hun moedertaal.

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Spoedvertalingen

Door onze efficiënte bedrijfsvoering zijn wij zeer flexibel en kunnen wij extra snel vertalingen opleveren.

Expedia 174x54

“Textwerk is een jong bedrijf met een informele manier van communiceren. Het is prettig om met ze samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.”

 – Gonnie Tutelaers
(Content manager, Expedia)

Bekijk de casestudie

Vertaalbureau Den Bosch voor deskundige vertalingen

Onze vaste team van professionele vertalers kent naast de vreemde taal ook de cultuur en de afzetmarkt van de taal. Dit is belangrijk om de boodschap, het doel en de doelgroep te herdefiniëren om zo de buitenlandse doelgroep op de gewenste manier aan te spreken. Wij kennen onze vertalers goed, waardoor we precies weten welke opdracht we bij welke vertaler kunnen neerleggen. Hierdoor profiteert u van de beste kwaliteit. Daarom bent u bij vertaalbureau Den Bosch aan het juiste adres voor al uw vertalingen.

Wij doen er alles aan om om aan iedere klant een kwalitatief hoogstaand eindproduct af te leveren en om daar zeker van te zijn wordt elke vertaling grondig gecontroleerd door een tweede vertaler.

Werkwijze

U kunt via prijsindicatie een vrijblijvende offerte aanvragen, of direct contact met ons opnemen om inzicht te krijgen in de duur en kosten van uw vertaalproject. Mocht u akkoord gaan, gaan wij direct voor u aan de slag. Wij stellen een vast vertaalteam op en leveren de vertaling binnen de deadline bij u op. Dit is in grote lijnen onze werkwijze. Elke klant is uniek en onze mogelijkheden zijn oneindig, daarom houden we graag persoonlijk contact met u om het vertaalproces precies op uw vertaalproject aan te passen.

Onze vertaaltools

Met deze vertaaltools waarborgen wij een consistente kwaliteit en een eerlijke prijs.

Terminologielijst

In deze lijst leggen wij specifiek woordgebruik en de tone of voice vast.

Vertaalsoftware

Onze vertalers werken zeer efficiënt door gebruik van de laatste vertaaltechnologie.

Vertaalgeheugen

Onze software herkent eerder vertaalde teksten en herhaling van woorden.

Flexibel vertaalbureau

Zoekt u een gedegen vertaaladvies? Wij denken graag met u mee en passen ons graag aan. Niet voor niets staan we bij onze klanten bekend als een uiterst flexibel vertaalbureau. Den Bosch en omgeving schakelt ons daarom zeer regelmatig in.

Onze opdrachtgevers

Wij hebben de afgelopen jaren veel advocatenkantoren en bedrijven geholpen bij hun vertalingen. Wij werken onder andere voor:

Specialisaties

Soms heeft uw vertaling een extra expertise nodig. Onze vertalers zijn niet alleen native speaker, maar beschikken ook ieder over een eigen vakgebied. Zij vertalen uw tekst in dat vakgebied. Een marketingtekst moet immers anders vertaald worden dan een juridisch document.

Vraag een offerte aan

Ontvang uw offerte

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Hoofdkantoor

Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen? Neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op.

Vertaalbureau Textwerk B.V.
Prins Hendrikkade 170-3
1011 TC Amsterdam

Telefoon: 020-3690122
E-Mail: info@textwerk.nl

BTW nr. NL854431378.B01
KvK nr. 61652210