Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Vertaalbureau Amsterdam

Voor een goed en betaalbaar vertaalbureau hoef je Amsterdam niet uit. Ons doel is om van een vertaling een maatwerkvertaling te maken, zodat hij precies aansluit bij de wensen van de klant. Bij ons vertaalbureau in Amsterdam werken alleen ervaren native vertalers.

Native vertalers

Geen freelancers, maar vertalers met een vast dienstverband die uitsluitend vertalen naar hun "moedertaal".

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Spoedvertalingen

Door onze efficiënte bedrijfsvoering zijn we flexibel en kunnen we extra snel vertalingen opleveren.

Expedia 174x54

“Textwerk is een jong bedrijf met een informele manier van communiceren. Het is prettig om met ze samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.”

 – Gonnie Tutelaers
(Content manager, Expedia)

Bekijk de casestudie

Vertaalbureau Amsterdam en in-house vertalers

Aan enkel het overnemen van een tekst in een andere taal heb je niet veel. Een goede vertaler gaat veel verder, en schrijft met het oog op een specifiek doel. Wij werken met deskundige vertalers die beschikken over veel vertaalervaring. Ze zijn native speakers van de desbetreffende taal en hebben een perfecte beheersing van zowel het woord als het geschrift van deze taal. De in-house vertalers van Vertaalbureau Textwerk herdefiniëren de doelgroep, doelen en uw boodschap. Zij doen dit om ook uw buitenlandse doelgroep op de juiste manier te kunnen aanspreken, activeren, motiveren en overtuigen. Vervolgens wordt de vertaling grondig gecontroleerd door een collega om zo de eventuele fouten en verbeterpunten op te sporen. 

Vertaaldiensten en vakgebieden

Als vertaalbureau vertalen we dagelijks diverse soorten teksten. Van websites, jaarverslagen en wetenschappelijke artikelen tot contracten en juridische documenten, we zien van alles zeer regelmatig voorbij komen bij ons vertaalbureau. Amsterdam en omgeving vertrouwt al jaren hun vakspecifieke vertaalwerk aan ons toe. Veel teksten hebben een specialistisch karakter en vragen het uiterste van de vertaler. Vertaalbureau Textwerk werkt daarom alleen met ervaren en hoogopgeleide vertalers die naast kennis van taal en cultuur, specialist zijn in een of meer werkvelden. Mensen die snappen wat ze vertalen. Zo kunnen onze vertalers zich aanpassen aan de desbetreffende doelgroep en cultuur van uw afzetmarkt en zullen ze gebruik maken van de juiste terminologieën om zo hoogwaardige vertalingen te leveren.

Een Amsterdams vertaalbureau met lagere tarieven

Textwerk is een vertaalbureau in Amsterdam dat door slimme samenwerkingen met alleen echt goede vertalers en een innoverende vertaaltechniek lagere tarieven kan rekenen. Onze tarieven liggen al snel 40% lager dan die van andere vertaalbureaus in Amsterdam en de rest van Nederland. Vertaalbureau Textwerk is een ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd vertaalbureau. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een prijsindicatie.

Wij zijn een all-round vertaalbureau 

Onze specialisaties: 

masthead-alt

 

Onze vertaaltools

Met deze vertaaltools waarborgen wij een consistente kwaliteit en een eerlijke prijs.

Terminologielijst

In deze lijst leggen wij specifiek woordgebruik en de tone of voice vast.

Vertaalsoftware

Onze vertalers werken zeer efficiënt door gebruik van de laatste vertaaltechnologie.

Vertaalgeheugen

Onze software herkent eerder vertaalde teksten en herhaling van woorden.

Mensen vertalen

De kracht achter Textwerk is ons team van ervaren in-house vertalers die worden ondersteund door professionele vertaalsoftware. Benieuwd naar onze vertalers?vertaler engels

Susan Brazier
"Vertaler Engels"

Vertaler Duits - Sunny

Sunny Werner
“Vertaler Duits”

juridisch vertaler

Hans von Meijenfeld
"Vertaler Frans"

Onze opdrachtgevers

We hebben de afgelopen jaren veel advocatenkantoren en bedrijven geholpen bij hun vertalingen. We werken onder ander voor:

Werkwijze

Wij leveren met ons Vertaalbureau Amsterdam vakkundige vertalingen tegen lagere tarieven dan vergelijkbare vertaalbureaus. Dit omdat wij werken volgens een innovatieve werkwijze:

1 | Offerte traject. Ontvang binnen vier uur een gratis en vrijblijvende offerte via uw mail.
2 | Tekst aanleveren. Naast Word en Excel bestanden accepteert ons vertaalbureau Amsterdam ook opgemaakte documenten in PDF, InDesign, XML en HTML. 
3 | De juiste vertaler.  Zodra de offerte akkoord is schakelt onze projectmanager een in-house vertaler in, gespecialiseerd in het vakgebied van uw tekst. Onze vertaler kan zo uw tekst niet alleen beter, maar ook sneller vertalen.

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

Hoofdkantoor

Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen? Neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op.

Vertaalbureau Textwerk B.V.
Jacob van Lennepstraat 78
1053 HM Amsterdam

Telefoon: 020-3690122
E-Mail: info@textwerk.nl

BTW nr. NL854431378.B01
KvK nr. 61652210