Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Vertaalbureau Almere

Vertaalbureau Textwerk is een deskundig vertaalbureau in de omgeving van Almere. Wij streven ernaar de vertaling nog beter te maken dan de brontekst. Vertaalbureau Almere werkt uitsluitend met ervaren, hoogopgeleide native vertalers.

Native vertalers

Geen freelancers, maar vertalers met een vast dienstverband die uitsluitend vertalen naar hun moedertaal.

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Spoedvertalingen

Door onze efficiënte bedrijfsvoering zijn wij zeer flexibel en kunnen wij extra snel vertalingen opleveren.

Expedia 174x54

“Textwerk is een jong bedrijf met een informele manier van communiceren. Het is prettig om met ze samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.”

 – Gonnie Tutelaers
(Content manager, Expedia)

Bekijk de casestudie

Kwaliteitsvertalingen bij vertaalbureau Almere

Bij vertaalbureau Textwerk staat de kwaliteit voorop. Wij werken uitsluitend met native vertalers en innovatieve vertaaltechniek. Op deze manier kunnen wij de beste kwaliteit leveren voor een kostenefficiënte prijs. De kwaliteit van het eindproduct en de kwaliteit van het vertaalproces waarborgen wij door middel van ons kwaliteitsmanagementsysteem. Dit systeem voldoet aan alle ISO-eisen. Vertaalbureau Textwerk Almere is een ISO-9001 & ISO-17100 gecertificeerd vertaalbureau.

Native vertalers

Wij vertalen dagelijks diverse soorten teksten. Van websites, jaarverslagen en wetenschappelijke artikelen tot contracten en andere juridische documenten. Bedrijven uit Almere en omgeving vertrouwen al jaren hun vakspecifieke vertaalwerk aan ons toe. Veel teksten hebben een specialistisch karakter en vragen het uiterste van de vertaler. Vertaalbureau Textwerk werkt daarom alleen met ‘native speakers’ en hoogopgeleide vertalers die naast kennis van de taal en de cultuur, specialist zijn in een of meer werkvelden. De native vertalers van Vertaalbureau Textwerk herdefiniëren de doelgroep, de doelen en uw boodschap. Zij doen dit om ook uw buitenlandse doelgroep op de juiste manier te kunnen aanspreken, activeren, motiveren en overtuigen.

Onze vertaaltools

Met deze vertaaltools waarborgen wij een consistente kwaliteit en een eerlijke prijs.

Terminologielijst

In deze lijst leggen wij specifiek woordgebruik en de tone of voice vast.

Vertaalsoftware

Onze vertalers werken zeer efficiënt door gebruik van de laatste vertaaltechnologie.

Vertaalgeheugen

Onze software herkent eerder vertaalde teksten en herhaling van woorden.

Vakgebieden

Onze vertalers zijn niet alleen gespecialiseerd in een taal, maar ook in een vakgebied, wat minstens zo belangrijk is. Wij vertalen onder andere websites, boeken, technische teksten, juridische teksten, medische teksten, brieven en jaarverslagen. Al deze documenten moeten op een andere manier vertaald worden. Onze gespecialiseerde vertalers zorgen ervoor dat elke vertaalopdracht van iedere klant wordt uitgewerkt tot een duidelijk en goedlopend resultaat. Kwaliteit staat bij Textwerk op nummer 1, daarom wordt alles dubbel gecontroleerd door een andere native vertaler.

Onze opdrachtgevers

Wij hebben de afgelopen jaren veel bedrijven geholpen bij hun vertalingen. Wij werken onder ander voor:

Textwerk - Almere

Wij denken graag met u mee en passen ons voortdurend aan. Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vertaalbureau Textwerk B.V.
E-mail: info@textwerk.nl

BTW nr. NL854431378.B01
KvK nr. 61652210