Een goede ervaring geeft vertrouwenEen goede vertaling ook

Vertalen

Textwerk is een vertaalbureau dat jarenlange ervaring heeft met vertalen. Hierdoor weten we dat voor een goede vertaling professionals nodig zijn.

Lagere tarieven

Vertalingen naar het Engels zijn bij Textwerk tot wel 40% voordeliger dan bij andere vertaalbureaus. Vraag een offerte aan!

Vertrouwelijk

We werken met in-house vertalers echte native amerikanen en britten, we besteden uw vertaling dus niet uit aan freelancers.

ISO gecertificeerd

Wij zijn gecertificeerd volgens de strenge ISO 9001 en 17100 normen. We gaan zelf graag nog een paar stappen verder.

Onze opdrachtgevers

We hebben de afgelopen jaren veel advocatenkantoren en bedrijven geholpen bij hun vertalingen. We werken onder ander voor:

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="textwerk"]

Professioneel vertalen

We werken met een eigen vertaalteam van hoogopgeleide en deskundige vertalers die de meest gevraagde talencombinaties voor u vertalen. Met dit professionele team werken we continu aan het leveren van de beste kwaliteit voor onze toonaangevende klanten, waarbij we vooral denken vanuit effectieve oplossingen voor de klant.

Al onze vertalers beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van vertalen. Elke vertaler beheerst de desbetreffende taal als moedertaal en heeft uiteraard een uitstekende kennis van het woord en het geschrift van deze taal. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit die we leveren. Zodoende worden alle teksten die onze vertalers vertalen door een tweede professionele vertaler gecontroleerd en indien nodig aangepast.

Hoe gaan we te werk?

Wanneer we uw opdracht binnenkrijgen, kijken we eerst wat voor document we precies voor u gaan vertalen. Hierbij kijken we naar de aard van het document. Bovendien beoordelen we of het vertalen mogelijk specifieke vakkennis vereist. Vervolgens koppelen een geschikte vertaler aan uw opdracht. De vertaler gaat nu aan de slag met het vertalen van uw document. Na het vertalen van de eerste versie, gaat een tweede bekwame vertaler aan de slag met de opdracht. De hele vertaling wordt gecontroleerd en eventueel gewijzigd. Pas wanneer het resultaat geheel naar uw wens is, ontvangt u het eindresultaat.

Vakgebieden/soorten vertalingen

Bij Textwerk kunt u terecht voor het vertalen voor diverse soorten documenten. Gaat het nu om websites, jaarverslagen, boeken of technische vertalingen? Bij Textwerk bent u aan het goede adres. Wij hechten veel waarde aan de juiste terminologieën en u laat bij ons altijd uw document vertalen door professionals die verstand hebben van uw afzetmarkt en op de hoogte zijn van de juiste terminologieën.

Het voordeel van professioneel vertalen ten opzichte van een vertaalmachine

Helaas kunnen we niet alle talen ter wereld spreken. Vertaalmachines lijken de uitkomst te bieden voor het vertalen van welke talencombinatie dan ook. Neem bijvoorbeeld Google Translate, een snelle en goede vertaalmachine en een fantastische oplossing om niet steeds dat enorme woordenboek uit de kast te hoeven halen voor het vertalen van een paar woorden. Vertaalmachines zijn ontzettend handig om even snel een woord te vertalen of een globale indruk te krijgen van wat er in een andere taal geschreven staat, maar klakkeloos de vertaling overnemen, is vragen om problemen. Grammatica en zinsconstructies zijn niet de sterkste kant van de meeste vertaalmachines. Het grootste probleem is dat veel woorden verschillende betekenissen hebben, en om bij het vertalen het juiste woord te kiezen moet je de context begrijpen. Elke kenner weet daarom dat vertaalmachines helaas niet geschikt zijn voor het vertalen van hele zinnen, laat staan het vertalen van hele documenten. Grote vertalingen uit de vertaalmachine zijn helaas vrijwel direct te herkennen:  vol met taalfouten en stijlbreuken, soms nog maar amper leesbaar. Niet echt waarnaar u opzoek bent wanneer u de vertaling voor professionele doeleinden wilt gebruiken.

Het moge duidelijk zijn dat een vertaalmachine de context van een tekst nou eenmaal niet zo lekker aanvoelt, daar heeft u toch een echte vertaler voor nodig. Om jezelf en je medemens gênante blunders te besparen, kunt u voor het vertalen van uw document toch maar beter de hulp van een professionele, ervaren vertaler van Textwerk inschakelen.

 

masthead-alt

 

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

Mensen vertalen

De kracht achter Textwerk is ons team van ervaren in-house vertalers die worden ondersteund door professionele vertaalsoftware. Benieuwd naar onze vertalers?

juridisch vertaler

Hans von Meijenfeld
"Vertaler Frans"

vertaler frans

Renaud Cambon
"Vertaler Frans"

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

Hoofdkantoor

Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen? Neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op.

Vertaalbureau Textwerk B.V.
Jacob van Lennepstraat 78
1053 HM Amsterdam

Telefoon: 020-3690122
E-Mail: info@textwerk.nl

BTW nr. NL854431378.B01
KvK nr. 61652210

Onze specialisaties:

  • Spoedvertalingen, dezelfde dag!
  • Technisch vertaalbureau
  • Website vertalingen, inclusief SEO
  • Vertaalbureau voor Fiscale teksten
  • Commerciële vertalingen
  • Beëdigd vertaalbureau met Apostille
  • Literaire en Boekvertalingen
  • Wij zijn een all-round Vertaalbureau