Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Website vertalen Zweeds

Steeds meer Nederlanders starten een bedrijf in Zweden. Een correct vertaalde website is hierbij onmisbaar. Laat uw website vertalen door Zweeds vertaalbureau Textwerk.

Native vertalers

Geen freelancers, maar vertalers met een vast dienstverband die uitsluitend vertalen naar hun moedertaal.

SEO vertalingen

Onze in-house website vertalers zijn getraind in SEO en begrijpen welke factoren bezoekers aanzetten tot actie.

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Expedia_flat

“Textwerk is een jong bedrijf met een informele manier van communiceren. Het is prettig om met ze samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.”

 – Gonnie Tutelaers
(Content manager, Expedia)

Bekijk de casestudie

Ervaren native websitevertalers

Voor een websitevertaling naar het Zweeds is naast de juiste taalkennis en kennis van de cultuur, het ook belangrijk dat de webteksten het juiste gevoel overbrengen op de doelgroep. Onze native in-house vertalers vertalen uw website met de juiste toon, zodat deze perfect aansluit bij de Zweedse doelgroep. Daarnaast zijn onze vertalers gespecialiseerd in SEO-vertalingen, Adwords campagnes vertalen en webshop vertalingen. Ook vertalingen in WordPress, Magento, Drupal, Lightspeed of Joomla zijn geen probleem voor onze vertalers. Ons Zweeds vertaalbureau vertaalt websites tegen een scherp tarief, door gebruik te maken van native vertalers die wij persoonlijk kennen en innovatieve vertaalsoftware.

Innovatieve vertaaltechnieken

Een website vertalen kan een tijdrovende bezigheid worden als u alle teksten apart uit de website moet halen en op moet sturen. Wij hebben verschillende vertaaltechnieken om dit proces in een paar seconde voor elkaar te krijgen. Van vertaalplugins tot op maat gemaakte software, ons vertaalbureau heeft voor ieder bedrijf eindeloze opties om gemakkelijk uw website te kunnen vertalen. Mocht u toch liever de websiteteksten los per mail willen toesturen, is dat uiteraard ook geen probleem. Neem contact met ons op om deze opties te bespreken.

Onze vertaaltools

Met deze vertaaltools waarborgen wij een consistente kwaliteit en een eerlijke prijs.

Terminologielijst

In deze lijst leggen wij specifiek woordgebruik en de tone of voice vast.

Vertaalsoftware

Onze vertalers werken zeer efficiënt door gebruik van de laatste vertaaltechnologie.

Vertaalgeheugen

Onze software herkent eerder vertaalde teksten en herhaling van woorden.

SEO-vertalen-vertaalbureau-Textwerk

 

SEO-vertalingen door ervaren SEO-vertalers

Juiste SEO-vertalingen zorgen voor meer traffic naar de website. Onze vertalers zijn gespecialiseerd in SEO en weten welke keywords een hoog zoekvolume in Zweden hebben. Samen met onze vertalers kunnen de juiste keywords gerealiseerd worden, zodat er meer traffic naar de website komt. Lees meer over SEO-vertalen.

Adwords-SEA-vertalingen

 

Het juiste gevoel en toon in uw Google Adwords (SEA) vertalingen

Verhoog het aantal conversies op uw internationale SEA campagnes. Onze SEA vertalers hebben ruime ervaring in het schrijven van goed converterende Adwords advertenties. De vertalers zijn getraind in online beïnvloeding en weten precies hoe u de doelgroep aanzet tot actie. Daarnaast zijn onze vertalers native speakers en weten de Zweedse cultuur exact over te brengen in de teksten. Lees meer over Adwords campagnes vertalen.

Magento-vertalingen-vertaalbureau-Textwerk

Laat uw webshop of website vertalen door professionele Zweedse vertalers

Steeds vaker starten Nederlandse ondernemers een bedrijf in Zweden, vanwege de grote groeipotentie van jonge ondernemingen. Omdat elke onderneming weer anders is dan andere zorgen wij dat een vertaler binnen een vast team van Zweedse vertalers werkt, zodat wij precies weten welke vertaler de meeste affiniteit heeft met de onderwerpen van uw website. Hierdoor worden de teksten niet alleen beter vertaald, maar ook sneller. Lees meer over webshop vertalen.

Wordpress-vertalingen-vertaalbureau-textwerk  

 

 

Vertalers met ervaring in WordPress, Magento, Drupal, Lightspeed en Joomla

Host u een website in WordPress, Magento, Drupal, Lightspeed of Joomla? Door onze ervaring met verschillende CMS systemen kunnen wij u advies geven over het op de juiste manier importeren en exporteren van de teksten. Wij halen de herhalingen eruit en de vertaalde teksten kunnen zo in het CMS systeem worden geplaatst. Neem contact met ons op om alle opties van vertaalsoftware te bespreken.

Onze opdrachtgevers

De afgelopen jaren hebben we met trots gewerkt voor de volgende websites:

ISO gecertificeerd vertaalbureau

Een professioneel vertaalde website is van groot belang voor de groei van uw organisatie, daarom garanderen wij een constant kwaliteitsniveau. Wij werken met en vast team van specialistische vertalers en iedere vertaling wordt altijd een tweede keer gecontroleerd door een collega. Met deze werkwijze zijn wij in augustus 2015 gecertificeerd voor de meest recente en hoogst haalbare ISO 9001 en 17100 normen binnen onze branche.

Wij laten graag zien wat we kunnen, vraag daarom een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met onze projectleider om de mogelijkheden te bespreken.