Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Website vertalen Spaans

Wil jij de Spaanse markt veroveren? Vertaalbureau Textwerk is gespecialiseerd in Spaanse website vertalingen. Onze in-house vertalers zijn experts in het verhogen van jouw conversies en hebben jarenlange ervaring in SEO, SEA en website-optimalisatie.

Native vertalers

Geen freelancers, maar vertalers met een vast dienstverband die uitsluitend vertalen naar hun "moedertaal".

SEO vertalingen

Onze in-house website vertalers zijn getraind in SEO en begrijpen welke factoren bezoekers aanzetten tot actie.

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Expedia_flat

“Textwerk is een jong bedrijf met een informele manier van communiceren. Het is prettig om met ze samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.”

 – Gonnie Tutelaers
(Content manager, Expedia)

Bekijk de casestudie

Ervaren in-house website vertalers voor een scherp tarief

Voor een website vertaling naar het Spaans is, naast de juiste kennis van de Spaanse taal en cultur, ook belangrijk dat de webteksten het juiste gevoel overbrengen op de doelgroep. Onze native in-house vertalers vertalen uw website met de juiste toon, zodat deze perfect aansluit bij uw Spaanse doelgroep. Wij werken met professionele in-house vertalers, zij laten uw website perfect afstemmen op de Spaanse taal en cultuur. Daarnaast zijn onze vertalers gespecialiseerd  in SEO vertalingen, Adwords campagnes vertalen en webshop vertalingen. Ook vertalingen in WordPress, Magento, Drupal en Joomla zijn geen probleem voor onze vertalers. Spaans vertaalbureau vertaalt websites tegen een scherp tarief, door alleen gebruik te maken van in-house vertalers die wij persoonlijk kennen en die efficiënt werken.

SEO-vertalen-vertaalbureau-Textwerk

 

SEO-vertalingen door ervaren SEO vertalers

Door optimale SEO wordt uw website beter vindbaar in diverse zoekmachines. Ook meer traffic naar uw Spaanse website? Onze vertalers zijn getraind in alle on-page SEO-factoren. Samen met onze vertalers kunnen de juiste keywoorden gerealiseerd worden. Lees meer over SEO-vertalen.

Adwords-SEA-vertalingen

 

Het juiste gevoel en de juiste toon in uw Google Adwords (SEA) vertalingen

Verhoog het aantal conversies op jouw Spaanse SEA-campagnes. Door de ruime vertaalervaring van onze vertalers weten onze vertalers de juiste Google Adwords-advertenties te creëren voor de vaak wantrouwende Spanjaarden. Zij nemen graag eerst contact op met een bedrijf, een telefoonnummer in een SEA is dan ook een must. Daarnaast weten onze vertalers precies hoe je mensen aanzet tot actie. Lees meer over Adwords campagnes vertalen.

Magento-vertalingen-vertaalbureau-Textwerk

Laat uw webshop of website vertalen door professionele vertalers

Wij kennen onze professionele in-house vertalers persoonlijk en weten precies met welke onderwerpen en doelgroepen zij de meeste affiniteit hebben. Op deze manier zorgen wij altijd voor een ervaren vertaler die krachtige website- en webshop-vertalingen schrijft voor uw doelgroep. Door deze efficiënte werkwijze kunnen wij uw website niet alleen beter, maar ook sneller vertalen. Lees meer over webshop vertalen.

Wordpress-vertalingen-vertaalbureau-textwerk  

 

 

Vertalers met ervaring in WordPress, Magento, Drupal en Joomla

Door onze ervaring met verschillende CMS systemen kunnen wij je advies geven over het op de juiste manier importeren en exporteren van de teksten. Wij hebben ervaring met o.a. WordPress, Magento, Drupal en Joomla. Daarnaast halen wij de herhalingen uit een tekst en kunnen de vertaalde teksten zo in het CMS-systeem worden geplaatst.

Onze vertaaltools

Met deze vertaaltools waarborgen wij een consistente kwaliteit en een eerlijke prijs.

Terminologielijst

In deze lijst leggen wij specifiek woordgebruik en de tone of voice vast.

Vertaalsoftware

Onze vertalers werken zeer efficiënt door gebruik van de laatste vertaaltechnologie.

Vertaalgeheugen

Onze software herkent eerder vertaalde teksten en herhaling van woorden.

ISO gecertificeerd vertaalbureau

Een website is een zeer belangrijk onderdeel van uw organisatie, daarom garanderen wij een constant kwaliteitsniveau. Wij werken met een proffesioneel in-house vertaalteam, vervolgens wordt de vertaling altijd grondig gecontroleerd door een collega. Hierdoor kunt u rekenen op een foutloze Spaanse vertaling die perfect aansluit bij uw doelgroep. Met deze werkwijze zijn wij in augustus 2015 gecertificeerd voor de meest recente en hoogst haalbare ISO 9001 en 17100 normen binnen onze branche.

Wij laten graag zien wat we kunnen, vraag daarom een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met onze projectleider om de mogelijkheden te bespreken. Ook langskomen is geen enkel probleem.

Onze opdrachtgevers

De afgelopen jaren hebben we met trots gewerkt voor de volgende websites:

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="textwerk"]

Onze website vertalers

De kracht achter Textwerk is ons team van ervaren in-house website vertalers die worden ondersteund door professionele vertaalsoftware. Benieuwd naar onze vertalers?

Vertaler Engels - Tess

Tess Stoop
“Vertaler Engels”

juridisch vertaler

Hans von Meijenfeld
"Vertaler Frans"

Vertaler Duits - Sunny

Sunny Werner
“Vertaler Duits”

vertaler frans

Renaud Cambon
"Vertaler Frans"