Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Website vertalen Engels

Internationaal groeien met je website? Vertaalbureau Textwerk helpt je op weg. Onze Engelse in-house vertalers zijn gespecialiseerd in het verhogen van jouw conversies en hebben jarenlange ervaring in SEO, SEA en website-optimalisatie.

Native vertalers

Geen freelancers, maar vertalers met een vast dienstverband die uitsluitend vertalen naar hun "moedertaal".

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Spoedvertalingen

Door onze efficiënte bedrijfsvoering zijn wij zeer flexibel en kunnen wij extra snel vertalingen opleveren.

Expedia_flat

“Textwerk is een jong bedrijf met een informele manier van communiceren. Het is prettig om met ze samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.”

 – Gonnie Tutelaers
(Content manager, Expedia)

Bekijk de casestudie

Ervaren in-house website vertalers voor een scherp tarief

Een website naar het Engels vertalen vergt niet alleen de juiste kennis van de Engelse taal en cultuur. De webteksten moeten ook het juiste gevoel overbrengen op de doelgroep. Uw website wordt door onze native in-house vertalers zo vertaald, dat deze perfect aansluit bij uw Engelse doelgroep. Daarnaast zijn onze vertalers gespecialiseerd  in SEO vertalingen, Adwords campagnes vertalen en webshop vertalingen. Ook vertalingen in WordPress, Magento, Drupal of Joomla zijn geen probleem voor onze vertalers. Ons Engels vertaalbureau vertaalt websites tegen een scherp tarief, door alleen gebruik te maken van in-house vertalers die wij persoonlijk kennen en die efficiënt werken.

SEO-vertalen-vertaalbureau-Textwerk

 

SEO vertalingen door ervaren SEO-vertalers

Google is ook in Engeland de populairste zoekmachine. Onze vertalers zijn getraind in alle on-page SEO factoren. Samen met onze vertalers kunnen de juiste keywoorden gerealiseerd worden, zodat er meer traffic naar de website komt. Lees meer over SEO-vertalen.

Adwords-SEA-vertalingen

 

Het juiste gevoel en de juiste toon in je Google Adwords (SEA) vertalingen

Verhoog het aantal conversies op jouw Engelse SEA campagnes. Onze in-house SEA vertalers hebben ruime ervaring in het schrijven van goed converterende Adwords advertenties. Onze native speakers weten de terughoudende Britse cultuur exact over te brengen in de SEA teksten. Lees meer over Adwords campagnes vertalen.

Magento-vertalingen-vertaalbureau-Textwerk

Laat uw webshop of website vertalen door professionele vertalers

Onze in-house vertalers zijn gespecialiseerd in diverse vakgebieden. Wij kennen onze in-house vertalers persoonlijk en weten met welke onderwerpen en doelgroepen ze de meeste affiniteit hebben. Op deze manier zorgen wij altijd voor een ervaren vertaler die krachtige website vertalingen schrijft voor uw doelgroep. Lees meer over webshop vertalen.

Wordpress-vertalingen-vertaalbureau-textwerk  

 

 

Vertalers met ervaring in WordPress, Magento, Drupal en Joomla

Host jij een website in WordPress, Magento, Drupal of Joomla? Door onze ervaring met verschillende CMS systemen kunnen wij je advies geven over het op de juiste manier importeren en exporteren van de teksten. Wij halen de herhalingen eruit en de vertaalde teksten kunnen zo in het CMS systeem worden geplaatst.

Onze vertaaltools

Met deze vertaaltools waarborgen wij een consistente kwaliteit en een eerlijke prijs.

Terminologielijst

In deze lijst leggen wij specifiek woordgebruik en de tone of voice vast.

Vertaalsoftware

Onze vertalers werken zeer efficiënt door gebruik van de laatste vertaaltechnologie.

Vertaalgeheugen

Onze software herkent eerder vertaalde teksten en herhaling van woorden.

ISO gecertificeerd vertaalbureau

Een website is een zeer belangrijk onderdeel van uw organisatie, daarom garanderen wij een constant kwaliteitsniveau. Wij werken met en vast team van specialistische vertalers en iedere vertaling wordt altijd een tweede keer gecontroleerd door een collega. Met deze werkwijze zijn wij in augustus 2015 gecertificeerd voor de meest recente en hoogst haalbare ISO 9001 en 17100 normen binnen onze branche.

Wij laten graag zien wat we kunnen, vraag daarom een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met onze projectleider om de mogelijkheden te bespreken. Ook langskomen is geen enkel probleem.

Onze opdrachtgevers

De afgelopen jaren hebben we met trots gewerkt voor de volgende websites:

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="textwerk"]

Onze website vertalers

De kracht achter Textwerk is ons team van ervaren native in-house vertalers die worden ondersteund door professionele vertaalsoftware en projectmanagers.

Vertaler Engels - Tess

Tess Stoop
“Vertaler Engels”

juridisch vertaler

Hans von Meijenfeld
"Vertaler Frans"

Vertaler Duits - Sunny

Sunny Werner
“Vertaler Duits”

vertaler frans

Renaud Cambon
"Vertaler Frans"