Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Website vertalen Engels

Uw website laten vertalen naar het Engels. Vertaalbureau Textwerk helpt u op weg als u internationaal wilt groeien met uw website. Onze Engelse website vertalers zijn gespecialiseerd in het verhogen van uw conversies en hebben jarenlange ervaring in SEO, SEA en website-optimalisatie.

Native vertalers

Geen freelancers, maar vertalers met een vast dienstverband die uitsluitend vertalen naar hun moedertaal.

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Spoedvertalingen

Door onze efficiënte bedrijfsvoering zijn wij zeer flexibel en kunnen wij extra snel vertalingen opleveren.

Expedia_flat

“Textwerk is een jong bedrijf met een informele manier van communiceren. Het is prettig om met ze samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.”

 – Gonnie Tutelaers
(Content manager, Expedia)

Bekijk de casestudie

Ervaren website vertalers

Een website naar het Engels vertalen vergt niet alleen de juiste kennis van de Engelse taal en cultuur. De webteksten moeten ook het juiste gevoel overbrengen op de doelgroep. Uw website wordt door onze native vertalers zo vertaald, dat deze perfect aansluit bij uw Engelse doelgroep. Daarnaast zijn onze vertalers gespecialiseerd  in SEO vertalingen, Adwords campagnes vertalen en conversieoptimalisatie. Ook vertalingen in WordPress, Magento, Drupal, Lightspeed of Joomla zijn geen probleem voor onze vertalers. Ons Engels vertaalbureau vertaalt websites tegen een scherp tarief, door gebruik te maken van native vertalers die wij persoonlijk kennen en innovatieve vertaalsoftware.

Innovatieve vertaaltechnieken

Een website vertalen kan een tijdrovende bezigheid worden als u alle teksten apart uit de website moet halen en op moet sturen. Wij hebben verschillende vertaaltechnieken om dit proces in een paar seconde voor elkaar te krijgen. Van vertaalplugins tot op maat gemaakte software, ons vertaalbureau heeft voor ieder bedrijf eindeloze opties om gemakkelijk uw website te kunnen vertalen. Mocht u toch liever de websiteteksten los per mail willen toesturen, is dat uiteraard ook geen probleem. Neem contact met ons op om deze opties te bespreken.

Onze vertaaltools

Met deze vertaaltools waarborgen wij een consistente kwaliteit en een eerlijke prijs.

Terminologielijst

In deze lijst leggen wij specifiek woordgebruik en de tone of voice vast.

Vertaalsoftware

Onze vertalers werken zeer efficiënt door gebruik van de laatste vertaaltechnologie.

Vertaalgeheugen

Onze software herkent eerder vertaalde teksten en herhaling van woorden.

SEO-vertalen-vertaalbureau-Textwerk

 

SEO vertalingen door ervaren SEO-vertalers

Google is ook in Engeland de populairste zoekmachine. Onze vertalers zijn getraind in alle on-page SEO factoren. Samen met onze vertalers kunnen de juiste keywoorden gerealiseerd worden, zodat er meer traffic naar de website komt. Lees meer over SEO-vertalen.

Adwords-SEA-vertalingen

 

Het juiste gevoel en de juiste toon in uw Google Adwords (SEA) vertalingen

Verhoog het aantal conversies op uw Engelse SEA campagnes. Onze SEA vertalers hebben ruime ervaring in het schrijven van goed converterende Adwords advertenties. Onze native speakers weten de terughoudende Britse cultuur exact over te brengen in de SEA teksten. Lees meer over Adwords campagnes vertalen.

Magento-vertalingen-vertaalbureau-Textwerk

Laat uw webshop of website vertalen door professionele vertalers

Onze native vertalers zijn gespecialiseerd in diverse vakgebieden. Wij kennen onze vertalers persoonlijk en weten met welke onderwerpen en doelgroepen ze de meeste affiniteit hebben. Op deze manier zorgen wij altijd voor een ervaren vertaler die krachtige website vertalingen schrijft voor uw doelgroep. Lees meer over webshop vertalen.

Wordpress-vertalingen-vertaalbureau-textwerk  

 

 

Vertalers met ervaring in WordPress, Magento, Drupal, Lightspeed en Joomla

Host u een website in WordPress, Magento, Drupal, Lightspeed of Joomla? Door onze ervaring met verschillende CMS systemen kunnen wij u advies geven over het op de juiste manier importeren en exporteren van de teksten. Wij halen de herhalingen eruit en de vertaalde teksten kunnen zo in het CMS systeem worden geplaatst. Neem contact met ons op om alle opties van vertaalsoftware te bespreken.

Onze opdrachtgevers

De afgelopen jaren hebben we met trots gewerkt voor de volgende websites:

ISO-gecertificeerd vertaalbureau

Een website is een zeer belangrijk onderdeel van uw organisatie, daarom garanderen wij een constant kwaliteitsniveau. Wij werken met en vast team van specialistische vertalers en iedere vertaling wordt altijd een tweede keer gecontroleerd door een collega. Ook werken wij met innovatieve vertaaltechnieken. Met deze werkwijze zijn wij gecertificeerd voor de meest recente en hoogst haalbare ISO 9001 en 17100 normen binnen onze branche.

Wij laten graag zien wat we kunnen, vraag daarom een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met onze projectleider om de mogelijkheden te bespreken.