Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Website vertalen Deens

Scandinavië is een van de belangrijkste exportbestemmingen van Nederland, veel Nederlanders bouwen daarom hun bedrijf uit naar Denemarken. Uw website correct naar het Deens vertalen is daarbij onmisbaar. Laat uw website naar het Deens vertalen door Vertaalbureau Textwerk.

Native vertalers

Geen freelancers, maar vertalers met een vast dienstverband die uitsluitend vertalen naar hun moedertaal.

SEO vertalingen

Onze in-house website vertalers zijn getraind in SEO en begrijpen welke factoren bezoekers aanzetten tot actie.

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Expedia_flat

“Textwerk is een jong bedrijf met een informele manier van communiceren. Het is prettig om met ze samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.”

 – Gonnie Tutelaers
(Content manager, Expedia)

Bekijk de casestudie

Ervaren websitevertalers voor een scherp tarief

Ons Deens vertaalbureau werkt met een vast vertaalteam van Deense native speakers. Onze vertalers spreken de taal vloeiend en beschikken over de nodige vakkennis. Voor het vertalen van webteksten is naast de juiste taalkennis en kennis van de cultuur ook kennis van de doelgroep nodig. Uw website wordt door onze native Deense vertalers zo vertaald, dat deze perfect aansluit bij uw doelgroep. Onze vertalers zijn gespecialiseerd in SEO-vertalingen, Adwords campagnes vertalen, conversieoptimalisatie en webshopvertalingen.Ons Deens vertaalbureau vertaalt websites tegen een scherp tarief, door gebruik te maken van native vertalers die wij persoonlijk kennen en innovatieve vertaalsoftware.

Innovatieve vertaaltechnieken

Een website vertalen kan een tijdrovende bezigheid worden als u alle teksten apart uit de website moet halen en op moet sturen. Wij hebben verschillende vertaaltechnieken om dit proces in een paar seconde voor elkaar te krijgen. Van vertaalplugins tot op maat gemaakte software, ons vertaalbureau heeft voor ieder bedrijf eindeloze opties om gemakkelijk uw website te kunnen vertalen. Mocht u toch liever de websiteteksten los per mail willen toesturen, is dat uiteraard ook geen probleem. Neem contact met ons op om deze opties te bespreken.

Onze opdrachtgevers

De afgelopen jaren hebben we met trots gewerkt voor de volgende websites:

SEO-vertalen-vertaalbureau-Textwerk

 

SEO-vertalingen door ervaren SEO vertalers

Juiste SEO vertalingen zorgen voor meer traffic naar de website. Onze vertalers zijn gespecialiseerd in SEO en weten welke woorden een hoog zoekvolume hebben in Denemarken. Samen met onze vertalers kunnen de juiste keywords gerealiseerd worden, zodat er meer traffic naar de website komt. Lees meer over SEO vertalen.

Adwords-SEA-vertalingen

 

Het juiste gevoel en toon in uw Google Adwords (SEA) vertalingen

Verhoog het aantal conversies op uw internationale SEA campagnes. Onze SEA vertalers hebben ruime ervaring in het schrijven van goed converterende Adwords advertenties. De vertalers zijn getraind in online beïnvloeding en weten precies hoe u de doelgroep aanzet tot actie. Daarnaast zijn onze vertalers native speakers en weten de Deense cultuur exact over te brengen in de teksten. Lees meer over Adwords campagnes vertalen.

Magento-vertalingen-vertaalbureau-Textwerk

Laat uw webshop of website vertalen door professionele Deense vertalers

Steeds vaker starten Nederlandse ondernemers een bedrijf in Denemarken. Elk bedrijf is anders. Ons Deens vertaalbureau werkt met een vast team van Deense vertalers, zodat wij precies weten welke vertaler de meeste affiniteit heeft met de onderwerpen van uw website. Hierdoor worden de teksten niet alleen beter vertaald, maar ook sneller. Lees meer over webshop vertalen.

Wordpress-vertalingen-vertaalbureau-textwerk  

 

 

Vertalers met ervaring in WordPress, Magento, Drupal, Lightspeed en Joomla

Host u een website in WordPress, Magento, Drupal, Lightspeed of Joomla? Door onze ervaring met verschillende CMS systemen kunnen wij u advies geven over het op de juiste manier importeren en exporteren van de teksten. Wij halen de herhalingen eruit en de vertaalde teksten kunnen zo in het CMS systeem worden geplaatst. Neem contact met ons op om alle opties van vertaalsoftware te bespreken.

Vraag een offerte aan

Ontvang uw offerte

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

ISO gecertificeerd vertaalbureau

Een professioneel vertaalde website is van groot belang voor de groei van uw organisatie, daarom garanderen wij een constant kwaliteitsniveau. Wij werken met en vast team van specialistische vertalers en iedere vertaling wordt altijd een tweede keer gecontroleerd door een collega. Met deze werkwijze zijn wij in augustus 2015 gecertificeerd voor de meest recente en hoogst haalbare ISO 9001 en 17100 normen binnen onze branche.

Wij laten graag zien wat we kunnen, vraag daarom een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met onze projectleider om de mogelijkheden te bespreken.