Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Website vertalen Deens

Scandinavië is een van de belangrijkste exportbestemmingen van Nederland; veel Nederlanders bouwen daarom hun bedrijf uit naar Denemarken. Een correct vertaalde website is daarbij onmisbaar. Laat jouw website tegen een scherp tarief vertalen door Vertaalbureau Textwerk.

<script src="https://vertaalbureautextwerk.activehosted.com/f/embed.php?id=284" type="text/javascript" charset="utf-8"></script>

Native vertalers

Geen freelancers, maar vertalers met een vast dienstverband die uitsluitend vertalen naar hun "moedertaal".

SEO vertalingen

Onze in-house website vertalers zijn getraind in SEO en begrijpen welke factoren bezoekers aanzetten tot actie.

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Expedia_flat

“Textwerk is een jong bedrijf met een informele manier van communiceren. Het is prettig om met ze samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.”

 – Gonnie Tutelaers
(Content manager, Expedia)

Bekijk de casestudie

Ervaren in-house website vertalers voor een scherp tarief

Ons Deens vertaalbureau werkt met een vast vertaalteam van Deense native speakers. Onze vertalers spreken de taal vloeiend en beschikken over de nodige vakkennis. Voor het vertalen van webteksten is naast de juiste taalkennis en kennis van de cultuur ook kennis van de doelgroep nodig. Jouw website wordt door onze native Deense in-house vertalers zo vertaald, dat deze perfect aansluit bij jouw doelgroep. Onze vertalers zijn gespecialiseerd in SEO-vertalingen, Adwords campagnes vertalen en webshopvertalingen. Door alleen te werken met in-house vertalers die wij persoonlijk kennen, kunnen websites tegen een scherp tarief vertaald worden.

SEO-vertalen-vertaalbureau-Textwerk

 

SEO-vertalingen door ervaren SEO vertalers

Juiste SEO vertalingen zorgen voor meer traffic naar de website. Onze vertalers zijn gespecialiseerd in SEO en weten welke woorden een hoog zoekvolume hebben in Denemarken. Samen met onze vertalers kunnen de juiste keywoorden gerealiseerd worden, zodat er meer traffic naar de website komt. Lees meer over SEO vertalen.

Adwords-SEA-vertalingen

 

Het juiste gevoel en toon in uw Google Adwords (SEA) vertalingen

Verhoog het aantal conversies op jouw internationale SEA campagnes. Onze in-house SEA vertalers hebben ruime ervaring in het schrijven van goed converterende Adwords advertenties. De vertalers zijn getraind in online beïnvloeding en weten precies hoe je de doelgroep aanzet tot actie. Daarnaast zijn onze vertalers native speakers en weten de Deense cultuur exact over te brengen in de teksten. Lees meer over Adwords campagnes vertalen.

Magento-vertalingen-vertaalbureau-Textwerk

Laat jouw webshop of website vertalen door professionele Deense vertalers

Steeds vaker starten Nederlandse ondernemers een bedrijf in Denemarken. Elk bedrijf is weer anders dan andere. Ons Deens vertaalbureau werkt met een vast team van Deense vertalers, zodat wij precies weten welke vertaler de meeste affiniteit heeft met de onderwerpen van jouw website. Hierdoor worden de teksten niet alleen beter vertaald, maar ook sneller. Lees meer over webshop vertalen.

Wordpress-vertalingen-vertaalbureau-textwerk  

 

 

Vertalers met ervaring in WordPress, Magento, Drupal en Joomla

Host jij een website in WordPress, Magento, Drupal of Joomla? Door onze ervaring met verschillende CMS-systemen kunnen wij je advies geven over het op de juiste manier importeren en exporteren van de teksten. Ook halen wij de herhalingen uit een tekst en kunnen wij de vertaalde teksten zo in het CMS-systeem plaatsen.

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

ISO gecertificeerd vertaalbureau

Een professioneel vertaalde website is van groot belang voor de groei van uw organisatie, daarom garanderen wij een constant kwaliteitsniveau. Wij werken met en vast team van specialistische vertalers en iedere vertaling wordt altijd een tweede keer gecontroleerd door een collega. Met deze werkwijze zijn wij in augustus 2015 gecertificeerd voor de meest recente en hoogst haalbare ISO 9001 en 17100 normen binnen onze branche.

Wij laten graag zien wat we kunnen, vraag daarom een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met onze projectleider om de mogelijkheden te bespreken. Ook langskomen is geen enkel probleem.

Onze opdrachtgevers

De afgelopen jaren hebben we met trots gewerkt voor de volgende websites:

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="textwerk"]

Onze website vertalers

De kracht achter Textwerk is ons team van ervaren native in-house vertalers die worden ondersteund door professionele vertaalsoftware en projectmanagers.

Vertaler Engels - Tess

Tess Stoop
“Vertaler Engels”

juridisch vertaler

Hans von Meijenfeld
"Vertaler Frans"vertaler frans

Renaud Cambon
"Vertaler Frans"