Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Websitevertaling Chinees

Steeds vaker kiezen ondernemers voor China als handelsland wegens de lage productiekosten en/of de ruime afzetmogelijkheden. Laat jouw website tegen een scherp tarief vertalen door Vertaalbureau Textwerk.

Native vertalers

Geen freelancers, maar vertalers met een vast dienstverband die uitsluitend vertalen naar hun "moedertaal".

SEO vertalingen

Onze in-house website vertalers zijn getraind in SEO en begrijpen welke factoren bezoekers aanzetten tot actie.

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Expedia_flat

“Textwerk is een jong bedrijf met een informele manier van communiceren. Het is prettig om met ze samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.”

 – Gonnie Tutelaers
(Content manager, Expedia)

Bekijk de casestudie

Ervaren in-house websitevertalers voor een scherp tarief

Wij werken met een vast vertaalteam van Chinese native speakers die over de nodige opleidingen en ervaring beschikken. Ze streven ernaar om de vertaalde tekst nog  beter te maken dan de brontekst. Voor het vertalen van webteksten is naast de juiste taalkennis en kennis van de cultuur ook kennis van de doelgroep nodig. Jouw website wordt door onze native Chinese in-house vertalers zo vertaald, dat deze perfect aansluit bij jouw doelgroep. De vertalers zijn gespecialiseerd in SEO-vertalingen, Adwords campagnes vertalen en webshopvertalingen. Ons Chinees vertaalbureau vertaalt websites tegen een scherp tarief, door alleen gebruik te maken van in-house vertalers die wij persoonlijk kennen en die zeer efficiënt werken.

SEO-vertalen-vertaalbureau-Textwerk

 

SEO-vertalingen door ervaren SEO-vertalers

Chinezen maken veelvuldig gebruik van zoekmachines als Baidu en Qihoo. Daarom is SEO een belangrijk onderdeel van de vertaling. Onze vertalers zijn getraind in alle on-page SEO-factoren. Samen met onze vertalers kunnen de juiste keywoorden gevonden worden, zodat er meer traffic naar de website komt. Lees meer over SEO-vertalen.

Adwords-SEA-vertalingen

 

Het juiste gevoel en toon in uw Google Adwords (SEA) vertalingen

Verhoog het aantal conversies op jouw internationale SEA campagnes. Onze in-house SEA vertalers hebben ruime ervaring in het schrijven van goed converterende Adwords advertenties. De vertalers zijn getraind in online beïnvloeding en weten precies hoe je de doelgroep aanzet tot actie. Daarnaast zijn onze vertalers native speakers en weten de Chinese cultuur exact over te brengen in de teksten. Lees meer over Adwords campagnes vertalen.

Magento-vertalingen-vertaalbureau-Textwerk

Laat jouw webshop of website vertalen door professionele Chinese vertalers

De Chinese taal bestaat uit meerdere subtalen, zoals het standaard mandarijn, Wu, Ke (Hakka), Min, Yue (Kantonees), Xiang, Gan, Jin, Pinghua en het Hui. Onze vertalers stemmen met u af naar welke subtaal van het Chinees de tekst vertaald moet worden. Wij werken alleen met vaste Chinese vertalers waarvan wij weten dat zij een hoge kwaliteit leveren en efficiënt werken. Lees meer over webshop vertalen.

Wordpress-vertalingen-vertaalbureau-textwerk  

 

 

Vertalers met ervaring in WordPress, Magento, Drupal en Joomla

Vertaalbureau Textwerk heeft ervaring met verschillende CMS-systemen. Wij kunnen je advies geven over het op de juiste manier importeren en exporteren van teksten in bijvoorbeeld WordPress, Magento, Drupal of Joomla? Ook halen wij de herhalingen uit een tekst en kunnen wij de vertaalde teksten zo in het CMS-systeem plaatsen.

Onze vertaaltools

Met deze vertaaltools waarborgen wij een consistente kwaliteit en een eerlijke prijs.

Terminologielijst

In deze lijst leggen wij specifiek woordgebruik en de tone of voice vast.

Vertaalsoftware

Onze vertalers werken zeer efficiënt door gebruik van de laatste vertaaltechnologie.

Vertaalgeheugen

Onze software herkent eerder vertaalde teksten en herhaling van woorden.

ISO gecertificeerd vertaalbureau

Een professioneel vertaalde website is van groot belang voor de groei van uw organisatie, daarom garanderen wij een constant kwaliteitsniveau. Wij werken met en vast team van specialistische vertalers en iedere vertaling wordt altijd een tweede keer gecontroleerd door een collega. Met deze werkwijze zijn wij in augustus 2015 gecertificeerd voor de meest recente en hoogst haalbare ISO 9001 en 17100 normen binnen onze branche.

Wij laten graag zien wat we kunnen, vraag daarom een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met onze projectleider om de mogelijkheden te bespreken. Ook langskomen is geen enkel probleem.

Onze opdrachtgevers

De afgelopen jaren hebben we met trots gewerkt voor de volgende websites:

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="textwerk"]

Onze website vertalers

De kracht achter Textwerk is ons team van ervaren native in-house vertalers die worden ondersteund door professionele vertaalsoftware en projectmanagers.

Vertaler Engels - Tess

Tess Stoop
“Vertaler Engels”

juridisch vertaler

Hans von Meijenfeld
"Vertaler Frans"vertaler frans

Renaud Cambon
"Vertaler Frans"