Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Technisch vertaalbureau

Textwerk is een technisch vertaalbureau met gespecialiseerde in-house vertalers. Onze technische vertalers hebben alle kennis en ervaring in huis voor het schrijven van een duidelijke en volledige technische vertaling tegen een scherp tarief.

Native vertalers

Geen freelancers, maar vertalers met een vast dienstverband die uitsluitend vertalen naar hun "moedertaal".

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

ISO gecertificeerd

Wij zijn gecertificeerd volgens de strenge ISO 9001 en 17100 normen. We gaan zelf graag nog een paar stappen verder.

Rotra

“Rotra is internationaal actief; we maken voor de vertaling van content graag gebruik van de vertaaldiensten van Textwerk zodat we onszelf op onze corebusiness kunnen blijven richten.”

– Guus van Groningen
(Marketing & communicatie, Rotra)
Bekijk de case

Soorten technische documenten

Gaat het nu om veiligheidsvoorschriften, productspecificaties of computerdocumentatie, bij Vertaalbureau Textwerk kunt u voor al uw technische vertalingen terecht. Ons technisch vertaalbureau kan elk soort technische documentatie foutloos en begrijpelijk voor u vertalen. U kunt bij onze technische vertalers terecht voor onder andere de volgende technische documenten:

  • Veiligheidsvoorschriften
  • Technische productspecificaties
  • Wetenschappelijke artikelen

Gespecialiseerde technische vertalers

Het is belangrijk dat de vertaalde documenten tot in detail kloppen en dat technische vertaalbureaus rekening houden met uw doelgroep, zoals wij bij Textwerk doen. Wij zijn een technisch vertaalbureau dat beschikt over de juiste expertise en ervaring om uw technische vertaalopdracht tot het gewenste eindresultaat te brengen. Om de kwaliteit van elke technische vertaalopdracht te waarborgen, werken wij alleen met gespecialiseerde technische vertalers. Waar andere technische vertaalbureaus werken met algemene vertalers, bestaat ons team van technische vertalers enkel uit hoogopgeleide, ervaren vertalers die echt goed zijn in hun vak. Daarnaast worden alle vertaalopdrachten gecontroleerd, om een hoogwaardig eindproduct te kunnen garanderen. Niet voor niks wordt Textwerk door vele bedrijven in de technische sector gekozen als  vertaalbureau om hun documenten te laten

Vertalen tegen lagere tarieven

Textwerk werkt met een team van in-house vertalers met veel expertise op het gebied van technisch vertalen. Hierdoor kan het team uw tekst sneller vertalen en ondertussen een hoge kwaliteit waarborgen. Deze efficiëntie zorgt ervoor dat technisch vertaalbureau Textwerk lagere tarieven kan hanteren. In tegenstelling tot anders technische vertaalbureaus kunt u daarom bij ons profiteren van de beste kwaliteit én een lager tarief.

Wij zijn een all-round vertaalbureau 

Onze specialisaties: 

Onze vertaaltools

Met deze vertaaltools waarborgen wij een consistente kwaliteit en een eerlijke prijs.

Terminologielijst

In deze lijst leggen wij specifiek woordgebruik en de tone of voice vast.

Vertaalsoftware

Onze vertalers werken zeer efficiënt door gebruik van de laatste vertaaltechnologie.

Vertaalgeheugen

Onze software herkent eerder vertaalde teksten en herhaling van woorden.

Onze vertalers

De kracht achter Textwerk is ons team van ervaren native in-house vertalers die worden ondersteund door professionele vertaalsoftware en projectmanagers.

Vertaler Engels - Tess

Tess Stoop
“Vertaler Engels”

vertaler frans

Renaud Cambon
"Vertaler Frans"vertaler engels

Susan Brazier
"Vertaler Engels"

Onze opdrachtgevers

We hebben de afgelopen jaren veel webshops en merken geholpen bij hun marketingvertalingen. We werken onder andere voor:

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="textwerk"]

Werkwijze

Wij leveren met ons technisch vertaalbureau vakkundige vertalingen tegen lagere tarieven dan vergelijkbare vertaalbureaus. Dit omdat wij werken volgens een innovatieve werkwijze:

1 | Offerte traject. Ontvang binnen vier uur een gratis en vrijblijvende offerte via uw mail.
2 | Tekst aanleveren. Naast Word en Excel bestanden accepteert ons technisch vertaalbureau ook opgemaakte documenten in PDF, InDesign, XML en HTML. 
3 | De juiste vertaler. Zodra de offerte akkoord is schakelt onze projectmanager een technische in-house vertaler in, gespecialiseerd in het vakgebied van uw tekst. Onze vertaler kan zo uw tekst niet alleen beter, maar ook sneller vertalen.

 

 

 


4 | 
Altijd dubbele controle. Vertalingen worden altijd gecontroleerd door een tweede technische in-house vertaler. Zo kunnen wij consistente kwaliteit waarborgen. Textwerk is ook als technisch vertaalbureau gecertificeerd volgens de strenge ISO 9001 en 17100 normen.
5 | Oplevering per mail. De vertaling wordt opgeleverd in de gewenste opmaak en bestandsformaat.
6 | Tevredenheidsgarantie. Mocht de tekst niet aansluiten bij uw verwachtingen, dan passen wij de vertaling graag kosteloos aan. 

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

Hoofdkantoor

Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen? Neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op.

Vertaalbureau Textwerk B.V.
Jacob van Lennepstraat 78
1053 HM Amsterdam

Telefoon: 020-3690122
E-Mail: info@textwerk.nl

BTW nr. NL854431378.B01
KvK nr. 61652210