Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Japans vertaalbureau

Japanners streven naar absolute perfectie. Fouten zijn bijna onvergeeflijk. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van ervaren, native speakers om een hoogwaardige vertaling op te leveren. Textwerk is een Japans vertaalbureau met een hoog kwaliteitsniveau door de ISO-certificering.

Native vertalers

Geen freelancers, maar vertalers met een dienstverband die uitsluitend vertalen naar hun "moedertaal".

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Spoedvertalingen

Door onze efficiënte bedrijfsvoering zijn wij zeer flexibel en kunnen wij extra snel vertalingen opleveren.

Expedia 174x54

“Textwerk is een jong bedrijf met een informele manier van communiceren. Het is prettig om met ze samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.”

 – Gonnie Tutelaers
(Content manager, Expedia)

Bekijk de casestudie

Specialist in Japanse vertalingen

Textwerk is een Japans vertaalbureau dat zich specialiseert in Japanse vertalingen. Wij werken met een vast vertaalteam, waarvan alle Japanse vertaler native speakers zijn en over de benodigde opleidingen en ervaring beschikken. Al onze native speakers kennen de cultuur door en door en dat vinden we erg belangrijk binnen ons Japans vertaalbureau. Zij streven ernaar om elke vertaling beter de schrijven dan de bron en op deze manier de boodschap op de juiste manier op de anderstalige lezer over te brengen. Vervolgens wordt elke vertaling door een tweede professionele vertaler gecontroleerd, zodat u altijd verzekerd bent van hoogwaardige kwaliteit. Laat uw documenten naar het Japans vertalen tegen lage tarieven bij ons Japans vertaalbureau.

Spoedopdrachten

Omdat wij werken met een professioneel in-house vertaalteam bent u ook voor spoedopdrachten bij Japans Vertaalbureau Textwerk aan het juiste adres. Onze hoge kwaliteit blijft gewaarborgd, omdat ook spoedopdrachten altijd worden gecontroleerd door hoogopgeleide revisors. Het vertaalteam van Vertaalbureau Textwerk staat voor uw klaar.

 

 

Onze vertaaltools

Met deze vertaaltools waarborgen wij een consistente kwaliteit en een eerlijke prijs.

Terminologielijst

In deze lijst leggen wij specifiek woordgebruik en de tone of voice vast.

Vertaalsoftware

Onze vertalers werken zeer efficiënt door gebruik van de laatste vertaaltechnologie.

Vertaalgeheugen

Onze software herkent eerder vertaalde teksten en herhaling van woorden.

Onze vertalers Japans

De kracht achter Textwerk is ons team van ervaren native in-house vertalers die worden ondersteund door professionele vertaalsoftware en projectmanagers.

technisch vertaler

Wald
"Technisch vertaler"

Vertaler Engels - Tess

Tess
"Creatief vertaler"

juridisch vertaler

Hans
"Juridisch Vertaler"

Vertaler Duits

Rebecca
"Marketing vertaler"

Onze opdrachtgevers

We hebben de afgelopen jaren veel webshops en merken geholpen bij hun marketingvertalingen. We werken onder andere voor:

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="textwerk"]

Japans vertalen

Laat uw documenten naar het Japans vertalen tegen lagere tarieven bij ons Japans vertaalbureau. Vertaalbureau Textwerk streeft altijd naar de beste kwaliteit en optimale kostenefficiëntie. Dit kunnen wij waarmaken doordat wij alleen met professionele vertalers werken met de benodigde ervaring en opleidingen. Een 'native speaker' Japans kan namelijk niet alleen beter naar het Japans vertalen, maar ook sneller. Door deze innovatieve werkwijze kunnen wij kwaliteit bieden en tegen lagere tarieven naar het Japans vertalen, al vanaf 9 cent per woord. Laat uw document daarom door onze Japanse vertalers vertalen bij vertaalbureau Textwerk.

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

Native vertalers in elke taal

Wij streven altijd naar vertalingen beter dan de bron. Daarom werken wij alleen met native vertalers want zij begrijpen naast de taal, de cultuur.