Communicatie is een helder begrip
In iedere taal

Aziatisch vertaalbureau

De Aziatische landen worden als productieland en afzetmarkt steeds belangrijker. Efficiënte communicatie is onontbeerlijk en Aziatisch vertaalbureau Textwerk wil u daar graag bij helpen. 

Native vertalers

Geen freelancers, maar vertalers met een vast dienstverband die uitsluitend vertalen naar hun "moedertaal".

Een eerlijke prijs

Door het gebruik van de juiste software en lage overhead kosten bieden wij kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Spoedvertalingen

Door onze efficiënte bedrijfsvoering zijn wij zeer flexibel en kunnen wij extra snel vertalingen opleveren.

Expedia_flat

“Textwerk is een jong bedrijf met een informele manier van communiceren. Het is prettig om met ze samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.”

 – Gonnie Tutelaers
(Content manager, Expedia)

Bekijk de casestudie

Specialist in Aziatische vertalingen

Textwerk is een Aziatisch vertaalbureau dat zich specialiseert in het verzorgen van professionele vertalingen van en naar Aziatische talen. Wij werken samen met hoogopgeleide en ervaren vertalers. Onze Aziatische vertalers zijn 'native speakers'. Dit betekent dat ze opgegroeid zijn in een van de landen waar de taal wordt gesproken. Zij kunnen de boodschap van uw tekst precies zo overbrengen, als u bedoelt. Er bestaan vele Aziatische talen. U kunt bepalen van en naar welke Aziatische talen u uw teksten wilt laten vertalen, zoals Indonesisch, Japans, Chinees, Koreaans en Thais. Wij adviseren u graag bij het maken van de taalkeuze.

Spoedopdrachten

Bij vele documenten is de tijd vaak een belangrijke factor. Omdat wij werken met een professioneel in-house vertaalteam bent u ook voor spoedopdrachten bij Textwerk aan het juiste adres. Onze hoge kwaliteit blijft gewaarborgd, omdat ook spoedopdrachten altijd worden gecontroleerd door hoogopgeleide revisors. 

 

 

 

 

masthead-alt

 

Onze vertaaltools

Met deze vertaaltools waarborgen wij een consistente kwaliteit en een eerlijke prijs.

Terminologielijst

In deze lijst leggen wij specifiek woordgebruik en de tone of voice vast.

Vertaalsoftware

Onze vertalers werken zeer efficiënt door gebruik van de laatste vertaaltechnologie.

Vertaalgeheugen

Onze software herkent eerder vertaalde teksten en herhaling van woorden.

Onze opdrachtgevers

We hebben de afgelopen jaren veel advocatenkantoren en bedrijven geholpen bij hun vertalingen. We werken onder ander voor:

Aziatisch vertalen

Laat uw documenten vertalen naar Aziatische talen tegen onze lage tarieven. Wij zijn tot 40% goedkoper door onze in-house vertalers. Vertaalbureau Textwerk streeft naar de beste kwaliteit en optimale kostenefficiëntie. Dit kunnen wij waarmaken doordat wij alleen met professionele vertalers werken. Een native-speaker van Aziatische talen kan niet alleen beter vertalen, maar ook sneller. Door deze innovatieve werkwijze kunnen wij kwaliteit bieden tegen lage tarieven, namelijk al vanaf 10 cent per woord. Laat uw document door onze vertalers van Aziatische talen vertalen bij Aziatisch vertaalbureau Textwerk.

Vraag een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Ontvang uw offerte

Binnen 4 uur

Onze vertalers gaan voor u aan de slag

Oplevering per mail

Native vertalers in elke taal

Wij streven altijd naar vertalingen beter dan de bron. Daarom werken wij alleen met native vertalers want zij begrijpen naast de taal, de cultuur.