Kwaliteit voor een eerlijke prijs

SEO en marketingkennis

Ervaren copywriters

Copywriting

Iedere tekst heeft een doel. Of je de lezer nu wil aanzetten tot het nemen van actie, wil informeren of wil overtuigen van het afnemen van jouw producten en of diensten, de kwaliteit van de copy levert een wezenlijke bijdrage aan het effect van jouw tekst. De copywriters van Textwerk schrijven altijd met de doelstelling om het maximale rendement uit jouw teksten te halen.

SEO copywriters

Wij werken alleen met tekstschrijvers
die ervaring hebben in marketing
en SEO-teksten.

Een eerlijke prijs

Niet de goedkoopste, maar ook zeker niet de duurste. Bij ons krijg je resultaat
voor een eerlijke prijs.

Alles onder één dak

Textwerk levert zowel copy en vertalingen, zo heb jij alle
diensten onder één dak.

Onze opdrachtgevers

We hebben de afgelopen jaren veel webshops en merken geholpen met het verwerken van teksten. We werken onder andere voor:

textwerk Klanten waarderen Textwerk met: ★★★★★ 4.5 gebaseerd op 189 beoordelingen
5 1

De juiste tone of voice voor jouw doelgroep

Elke doelgroep heeft een eigen manier waarop deze graag aangesproken wordt. Denk aan specifiek woordgebruik, straattaal, of juist vakjargon. Dit noemen we tone of voice. De tekstschrijvers van tekstbureau Textwerk hebben veel ervaring met toepassen van de juiste tone of voice voor iedere doelgroep.

De juiste copywriters/ tekstschrijvers voor iedere tekst

Iedere copywriter heeft zijn eigen specialisaties. De een is heel goed in het schrijven van SEO geoptimaliseerde teksten, de ander heeft veel ervaring met het schrijven van goede PR teksten. Daarnaast is affiniteit met het onderwerp heel relevant voor het schrijven van een goede tekst. Doordat Textwerk uitsluitend met in-house copywriters werkt kennen wij onze copywriters door en door. Daarom kunnen wij altijd de juiste copywriter inzetten voor jouw opdracht.

Specialismen

Wij schrijven en redigeren teksten voor:

  • Website content
  • Whitepapers
  • SEO teksten
  • Blogs
  • Nieuwsbrieven
  • PR berichten

Inhouse copywriters

Eenvoudige werkwijze

Een eerlijke prijs

SEO teksten

Online gevonden worden door jouw doelgroep en jouw doelgroep bovendien weten te boeien, zodat zij verder lezen in plaats van verder zoeken. Daar draait het allemaal om bij het schrijven van SEO teksten. Online gevonden worden is vooral een kwestie van een hoge ranking bij de diverse zoekmachines zoals Google. Hiervoor is het schrijven van goede SEO teksten relevant. Zoekmachines werken met verschillende algoritmen op basis waarvan zij bepalen welke websites zij wel en niet laten zien op basis van de ingegeven zoekopdracht.