Kwaliteit voor een eerlijke prijs

SEO en marketingkennis

Ervaren copywriters

Diensten

Copywriting en vertalingen. Bij vertaalbureau Textwerk zijn wij altijd bezig met het verder optimaliseren van de diensten die wij jou bieden. Naast het vertalen van teksten bieden wij ook detachering en copywriting aan.

Native speakers

Geen freelancers, maar vertalers met een vast dienstverband die uitsluitend vertalen naar hun "moedertaal."

Een eerlijke prijs

Niet de goedkoopste, maar ook zeker niet de duurste. Bij ons krijg je resultaat
voor een eerlijke prijs.

Alles onder één dak

Textwerk levert zowel copy en vertalingen, zo heb jij alle
diensten onder één dak.

Onze opdrachtgevers

We hebben de afgelopen jaren veel webshops en merken geholpen met het verwerken van teksten. We werken onder andere voor:

textwerk Klanten waarderen Textwerk met: ★★★★★ 4.5 gebaseerd op 189 beoordelingen
5 1

Copywriting

Wij krijgen regelmatig de vraag van onze relaties of wij ook teksten voor ze kunnen schrijven. Daarom bieden wij behalve vertaaldiensten ook copywriting aan. Onze copywriters zijn zeer ervaren en kunnen jou bij elke copywriting opdracht van dienst zijn.

Inhouse vertalers

Eenvoudige werkwijze

Een eerlijke prijs

Detacheren

Een andere vraag die met enige regelmaat wordt gesteld is of wij ook vertalers kunnen detacheren. Dit hebben wij inmiddels al diverse malen zeer succesvol gedaan. Wij selecteren een aantal vertalers die volgens ons goed passen bij de opdrachtgever. Wij houden hierbij rekening met het vakgebied, maar daarnaast bijvoorbeeld ook met de bedrijfscultuur. De geselecteerde vertalers schrijven vervolgens een proefvertaling voor de opdrachtgever. Op basis van deze proefvertaling selecteert de opdrachtgever een aantal vertalers die samen met een van onze accountmanagers langskomen voor een kennismakingsgesprek. Op basis hiervan kan jij als opdrachtgever een gedegen keuze maken.

Vertalen

En natuurlijk kun je bij vertaalbureau Textwerk terecht voor al je vertalingen.